ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΣ ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ ΤΩΝ ΠΑΞΩΝ

Στον μικρό οικισμό Μουγγελάτικα κάτω απο τις αιωνόβιες ελιές,που υπάρχουν σ'όλο το νησί, βρίσκεται ο μικρός χώρος φιλοξενίας μας.

Το σημαντικό για εμάς δεν είναι να προσφέρουμε μια απλή διαμονή αλλά να επικοινωνήσουμε , με ανθρώπους που έχουμε κοινά ενδιαφέροντα . Αγάπη στη φύση , καλή παρέα , εναλλακτικές δραστηριότητες , πεζοπορικές αλλά και θαλάσσιες εξορμήσεις , μαγειρέματα σε ξυλόφουρνο κ.α..

Το ισόγειο

O Μύλος έχει ενα απλό καθαρό και εκλεπτυσμένο στύλ .

Διαθέτει 2 μονά κρεββάτια που γίνονται ένα μεγάλο διπλό , στρώμα επίστρωμα και επιλογή μαξιλαριών , έχει μια μικρή εξοπλισμένη κουζίνα καθώς και ενα μπάνιο οπου υπάρχουν προ΄ι΄όντα περιποίησης (αφρόλουτρα,σαμπουάν και σαπούνια olivia).

Επίσης στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν ξυλόφουρνοι , BBQ και τραπέζια γιά ξεχωριστές μοναδικές βραδιές που εσείς θα θέλατε.

Το πρωί θα βρείτε , σε ένα ομορφα διαμορφωμένο χώρο , μέσα στον κήπο να ετοιμάζεται για εσάς , ένα πρωινό με τοπικά και σπιτικά προιόντα . Εσείς απλά διαλέγετε αν θέλετε σέρβις στο κοινό μεγάλο τραπέζι ή στον δικό σας χώρο.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ο Ανεμόμυλος προσφέρει κήπο με δέντρα και αρωματίκα φυτά έκτασης 1 στρέμματος με άνετο χώρο στάθμευσης . Χάρη στην απομονωμένη τοποθεσία του στις παρυφές του λόφου παρέχει απόλυτη ησυχία. Το δεύτερο σε πληθυσμό χωριό Λάκκα είναι προσβάσιμο σε 5 λεπτά με τα πόδια , ενώ εκεί οι επισκέπτες θα βρούν μεζεδοπωλεία κι εστιατόρια που σερβίρουν εξαιρετική τοπική κουζίνα , και επιλογές για ποτό . Σούπερ μάρκετ και ΑΤΜ . Μία από τις ομορφότερες παραλίες του νησίου ο ορκός, είναι εύκολα προσβάσιμη σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από τον χώρο μας.

hamock.milos.paxos@gmail.com

Εξωτερικοί Χώροι.

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.