Loading

Werkwijze beurs coronaproof evenementen bij DeFabrique

Een veilige, verantwoorde en comfortabele beurs begint met 1,5 meter afstand. We houden hierbij rekening met de onderstaande punten.

Beursbezoekers

Om de drukte op de beurs gestructureerd en geleidelijk te laten verlopen, adviseren wij de beursbezoeken in te delen in shifts. Hoelang een shift is, bepaal je zelf. Gasten schrijven zich vooraf in voor een shift. Zo reguleren we met elkaar de maximale capaciteit van bezoekers en standhouders op de beurs en heeft elke gast voldoende ruimte om zich comfortabel over de beursvloer te bewegen.

Beursindeling

Wij adviseren je de beursvloer in te delen volgens een ‘Ikea route’. Zo kunnen gasten alle stands bezoeken en ontstaat er een ‘natuurlijke’ éénrichtingsroute. We denken graag met je mee hoe de ideale looprichting er voor jouw evenement uitziet. Bij de beursvloerindeling gaan we uit van een ruime afmeting per stand. Er wordt uitgegaan van twee standhouders per stand die op gepaste afstand met de gasten kunnen communiceren. De gangpaden tussen de stands zijn minimaal drie meter breed zodat gasten elkaar, waar nodig, kunnen passeren.

Stands

Om de 1,5 meter tussen de standhouders en gasten te garanderen, wordt elke stand voorzien van een statafel als ‘natuurlijke blokkade’. Ook de gangpaden tussen de stand worden ruim opgezet.

Catering

Naast de cateringitems die gasten bij binnenkomst krijgen, zorgen we voor voldoende drankenpunten op de beursvloer. Hier kunnen gasten hun glas bijvullen met koffie, thee en sappen. Bovendien hangen er op deze punten desinfectiestations.

Netwerken

Netwerken is een belangrijk onderdeel tijdens een beurs en gelukkig is hier nog steeds voldoende mogelijkheid voor! Tussen de stands of aan het einde van de beursroute vind je een cateringruimte waar gasten en standhouders met elkaar in gesprek kunnen gaan. Uiteraard met 1,5 meter afstand en een lekker drankje. Daarnaast kunnen we ook 1-op-1 ruimtes inrichten, waar standhouders (eventueel op afspraak) in gesprek kunnen met gasten.

Bekijk hier de capaciteit van onze locatie voor 1,5-meter-evenementen: