Loading

Opplev nord-kypros og long beach Vertikaldelt enebolig over tre plan på Royal Sun Residence selges ferdig utstyrt og møblert

Vertikaldelt enebolig på Royal Sun Residence til salgs

En god venn av oss skal re-investere i en annen type leilighet i samme kompleks og selger derfor sin nåværende bolig. Dette er en vertikaldelt enebolig over tre plan, komplett møblert og utstyrt med totalt 98 kvm boflate og 40 kvm takterrasse. I tillegg er det en koselig, liten terrasse på gateplan utenfor stuen hvor man kan nyte morgenkaffen og se hele feriekomplekset våkne til liv. Boligen stod ferdig i juli 2017 og fremstår som ny og særdeles innbydende. 1. etasje består av åpen stue/kjøkken løsning og gjestetoalett. 2. etasje består av to soverom og bad/wc. 3. etasje består av vaskerom og stor takterrasse med pergola, solsenger og spisebord.

Og prisen for denne perlen av en leilighet, inkludert alt av møbler og utstyr, er utrolige 1,16 millioner kroner!
Oversikt over Royal Sun Residence - rød/gul pil viser leiligheten
Med kort vei til fantastiske Long Beach og perfekt plassering inne i Royal Sun, passer denne leiligheten for barn, unge og voksne i alle aldre. I tillegg til stor takterrasse på 40 kvm, er det en koselig terrasse på gateplan med direkte utgang fra stue. 40 meter til nærmeste pool, 80 meter til hoved-pool med restaurant/bar og 100 meter til supermarkedet.

Royal Sun Residence

Royal Sun Residence ligger på Nord-Kypros og er et fantastisk ferie- og leilighetskompleks bare noen minutters spasertur fra den flotte stranda Long Beach med alle sine fasiliteter. Kun 15 minutters kjøretur til Famagusta by og 50 minutter med taxi fra Larnaca Airport (€50). Dette komplekset har absolutt alt du trenger for et herlig ferieopphold for HELE familien, inkludert eget ridesenter!

Royal Sun blir av mange regnet som et av de beste og mest veldrevende feriekompleks på hele Kypros. Anlegget egner seg like godt til kortere ferieopphold, langtidsopphold og dessuten som året-rundt-bolig, altså som fast bopel. Her finnes de aller fleste fasiliteter, jeg nevner i fleng diverse pooler (fra desember 2018 også innendørs, oppvarmet pool), restaurant, bar, supermarked, lekeområder for barn, innendørs og utendørs fitness, tennisbane, basketeballbane, eget ridesenter, osv., osv. Se videoen under, så får du et bedre inntrykk av hele anlegget samt Long Beach en kort spasertur unna.

Og det beste av alt er at det begynner å bli en stor kontingent nordmenn her, stadig flere nordmenn og skandinaver har fått øynene opp for Nord-Kypros og området rundt Long Beach 15 km nord-øst for Famagusta. Alle nordmenn og skandinaver er som en stor familie her nede og du kan ikke unngå å få nye venner. Masse sosialt samvær og flott stemning, og uansett når på året du kommer hit, vil du garantert møte nordmenn. For ordens skyld, ferieanlegget med alle fasiliteter er åpent året rundt, så dette er en typisk helårs-destinasjon. Her kan man bade i det azur-blå Middelhavet hele året, idet havtemperaturen aldri går under 16 grader, i juli og august kan temperaturen i havet gå opp i utrolige 30 grader.

Long Beach

Bare noen minutters gange unna er det en herlig og fredelig sandstrand, Long Beach, som strekker seg kilometervis i begge retninger. Her kan du nyte et deilig bad i det krystallklare Middelhavet, leie solstoler eller slappe av i strandbaren med iskald drikke (12 kroner for en iskald halvliter!). Her er det også store lekeområder for barn, inkludert lekeapparater for funksjonshemmede. I tillegg er det gang- og sykkelstier, omkledningsrom, dusjer, wc samt utendørs fitness-apparater som fritt kan benyttes av alle. Like ved stranden er det også et supermarked, en restaurant samt bilutleie. I tillegg er det gangavstand til ytterligere to restauranter, begge plassert praktisk talt direkte på stranden.

Long Beach. På det store bildet sees Royal Sun i bakgrunnen

Se mer av leiligheten og Long Beach i videoen over

Leiligheten

Leiligheten selges komplett møblert og utstyrt, ingen skjulte kostnader, så her er det bare å flytte rett inn og ta i bruk din nye bolig umiddelbart. Alle leiligheter på Royal Sun er selveierleiligheter og fellesutgiftene er særdeles lave, kun NOK 350 pr. måned. Eiendomsskatt er i praksis lik null, eller for å være nøyaktig, NOK 170 pr. år. Eier har gjort følgende oppgraderinger:

  • Varmekabler i hele første etasje samt på bad i 2. etasje
  • Aircondition på alle rom
  • Takvifter på begge soverom
  • Glassgjerde rundt terrasse på forsiden (gateplan)
  • Myggnetting på terrassedør fra stue
  • Pergola på takterrassen
  • Oppgraderte senger og garderobe med skyvedører på begge soverom

Pris

Pris, inkludert avgifter, møbler og utstyr: NOK 1,16 mill.

Du kan flytte rett inn, det eneste du trenger å kjøpe er personlige eiendeler som sengetøy, håndklær, o.l.

Dersom du ønsker å «prøve-bo» leiligheten før et eventuelt kjøp, kan man leie den på dags- eller ukesbasis. Ved eventuelt kjøp, trekkes naturligvis leieprisen fra salgsprisen.

Første etasje består av åpen stue/kjøkken-løsning, gjestetoalett og utgang til koselig terrasse på gateplan

Første etasje med stue, kjøkken, gjestetoalett, terrasse og trapp til andre etasje.

Andre etasje består av master bedroom, soverom og stort bad.

Master bedroom med skyvedørsgarderobe og direkte utgang til egen balkong.
Soverom 2 med innebygget garderobe og utgang til egen balkong.
Baderom i andre etasje.

Velutstyrt og koselig takterrasse

Takterrasse med pergola, spisebord, solstoler og lesekrok.

Kontakt oss

Har du behov for mer informasjon om selve leiligheten eller vurderer du en visningstur? Da er du hjertelig velkommen til å kontakte oss:

Sverre Abrahamsen, tlf. 913 67 197

Eller send oss en epost:

info@mitthjemisolen.no

Created By
Sverre Abrahamsen
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.