Loading

Vautsivenäjää Lempäälän lukiossa

Valitsisitko venäjän kielen?

Venäjä kuuluu maailman viiden eniten puhutun kielen joukkoon. Sitä puhuu yli 300 miljoonaa ihmistä. Suomi on Venäjän naapurimaa ja meiltä odotetaan maailmalla hyvää Venäjän tuntemusta. Valitettavasti kotimaisista venäjän kielen taitajista on pula ja vain harvat tuntevat naapurimaamme kulttuuria ja tapoja.

Venäjän kielen taito, jopa perusasioiden hallinta, antaa sinulle valttikortin työmarkkinoille. Tulevaisuuden työelämässä kielitaito on huippupääomaa, joka antaa etumatkaa!

Liike-elämän ja kaupankäynnin monipuolistuessa venäjän kielen osaajien tarve on moninkertaistunut. Myös venäläisten turistien määrä maassamme on kasvanut huimasti viime vuosina.

Venäjän kielen taito, jopa perusasioiden hallinta, antaa sinulle valttikortin työmarkkinoille. Tulevaisuuden työelämässä kielitaito on huippupääomaa, joka antaa etumatkaa!

Aloitamme kyrillisillä aakkosilla. Alkeiskurssilla et tarvitse oppikirjaa, mutta kansio kannattaa varata, sillä lennokkimateriaalia on luvassa – paljon 😉 Mikäli olet opiskellut jo yläkoulussa venäjää, voit kerrata perusasiat VEB31-kurssilla.

Paljon pelikortteja ja sähköistä materiaalia.

Kirjanamme on Pora-kirjasarja (1-2). Apunamme on erilaisia atk-ohjelmia, videoita, pelejä sekä hervoton nippu tekemiäni monisteita ja harjoituksia. Mm. sijamuoto-opas, ainekirjoitusopas sekä suullisen venäjän opas.

Laajennamme maailmankuvaa: tutustumme tapoihin ja tottumuksiin oman ja vieraan kulttuurin kautta. Kirjoitamme, kuuntelemme, puhumme, luemme ja opiskelemme rakenteita ja sanastoa.

Tutustu Venäjää vautsi - blogiini

Maistelemme myös uutta kulttuuria 🤗

Huumoria emme unohda. Olen enimmäkseen leppoisa tyyppi . Joskus saatan murista – mutta vain aiheesta 😜

Lupauksen teille annan: Ei tule kanssani hiki, ei lopu happi. Venäjän kieli kun meillä jyllää, tervetuloa vaan Natasa ja Igorkin kyllää! Ja vaikka vastaisitkin: Ni panimaaju – prastiite… Hymy meillä on aina vakioliite.
Sydämellisesti tervetuloa tunneilleni! Добро пожаловать!
Created By
Taina Salonen
Appreciate

Credits:

Taina Salonen