Loading

Barnas by kunstner 2021 David Lamignan Larsen

Hei, jeg heter David Lamignan Larsen og er utdannet billedkunstner. Selv om jeg er født og oppvokst i Norge, har jeg røtter fra både Nigeria og Norge.

Når jeg jobber med kunst så liker jeg å tegne og male, lage musikk, redigere video, bygge ting, digital kunst (kunst på datamaskin), gjøre performance kunst (det betyr å stå på en scene og bruke kroppen som et kunstverk, litt som teater skuespill) og masse mer.

Jeg ønsker å invitere klassen din til og bli med å delta på årets barnas by. Jeg trenger kreativiteten din til å kunne fullføre prosjektet. Dine tanker og meninger er kjempeviktig.

Se for deg at du får lov til å bestemme hvordan Sandnes skal se ut? hva hadde vært den perfekte byen for deg? Hva er det du savner i byen Sandnes?

Hva er det vi trenger deg til da?

Nå har du sikkert sett videoen med litt forklaringer på hvor vi skal ha fokus. Se for deg at du har fått som oppdrag å utvikle Gamlatorget. Hva skal til for at Gamlatorget blir et samlingspunkt igjen for mennesker og ikke biler?

Hva mener du er viktig? gjøre området mer grønt? ha skulpturer? fargerike bygg? noen butikker du mener mangler i Sandnes?

Du trenger ikke å designe hele området, men kanskje deler av det. Du kan sende inn din idé som tegning, maleri, skulptur (leir figur, play doh osv.), gatekunst eller fortelle din historie hvor du forteller tankene dine i form av film.

Tenk på hva du er god på og hvordan du kan bruke ditt talent til å fullføre prosjektet.

Klassen eller kohorten din har mulighet til å melde seg på hvor dere får jobbe på forskjellige stasjoner. På grunn av COVID-19 er det begrenset med antall klasser/kohorter som kan møtes fysisk. Klassen/kohorten kan og delta med Barnas By på skolene med mulighet til å sende inn bidrag.

Gleder meg masse til å samarbeide med dere å se hvordan dere løser forslag til et nytt og mer moderne Gamlatorget i Sandnes.

Credits:

arkivbilder