Loading

Näin sen näen

Valokuvaus yhdessä muiden harrastajien kanssa voi olla hyödyllinen kokemus. Jos kiinnität huomiota, saatat huomata, miten toinen kumppaneista tekee jotain tavalla, josta et ole koskaan aiemmin pitänyt. Tottumukset ja tavat toimia voivat kehittyä. Mutta tapa on tapa, jolla totumme kuvaamaan. Ehkä se ei välttämättä ole paras tapa valokuvata.

Valokuvaus omalla tutulla tavalla voi olla erittäin hyödyllistä. Kun kukaan ei ole ympärillä, eikä tarvitse tuntea varovaisuutta, kun kuvaat. Mene eteenpäin, ryömi ympäri, likaa itseäsi niin paljon kuin sinun on tarve. Etsi täydellistä laukausta. Ja voit pysyä paikalla niin kauan kuin haluat. Repussa tulee olla lämpimiä vaatteita ja tärkeimmät kuvaustarvikkeet.

Naamioitu

Yksi kuva voi johtaa toiseen ajatukseen ja niin edelleen. Olen pysähtynyt aikaisemmin ottamaan pari nopeaa laukausta, vain ymmärtääkseni pari tuntia myöhemmin, että minun täytyy todella käydä kuvaamassa se kohde uudelleen. Toivottaisi jonain päivänä valokuvaan pieniä vihreitä miehiä tai muita outoja olentoja. Ajatus ei todellakaan ole pelkästään kuvan aihe, vaan mielikuva kuvasta. Maalarit alkavat tyhjältä kankaalta ja voivat keksiä minkä tahansa aiheen, jota he haluavat. Valokuvaajien on työskenneltävä paikan päällä ja kuvattava näkemänsä. Luovuutta on oppia näkemään, etsiä aihe ja päättää miten sitä kuvataan.

Yritä ymmärtää, miksi haluat sommitella, ennen kuin painat laukaisinta. Jos sen teet, sinulla on paremmat mahdollisuudet toteuttaa idea täysimittaisesti. Jos pidät siitä kuitenkin, kuvaa se joka tapauksessa, ja katso, mitä aiheesta voi oppia myöhemmin. Tällä tavoin ainakin harjoittelee valmistautumaan seuraavaan kuvaus kertaan, kun menet tuohon tilanteeseen.

Kenenkään ei koskaan tarvitse tietää, kuinka monta kuvaa otat, jotta saisit kuvat, joita haluaa näyttää. Yksi digitaalisen valokuvauksen yksinkertaisimmista ja arvokkaimmista osista on, että voit oppia tuloksista lähes reaaliajassa. Voit kokeilla uusia asioita vain nähdäksesi, mitä tapahtuu, ja poistaa sitten kaikki, jos kokeilu ei toimi. Älä kuitenkaan kuormita muistikorttia ja tietokonetta kaikilla kuvilla, vaan tallenna vain jotka enemmän miellyttävät sinua.

Kun ostat uuden kameran harkitse, että olet ostamassa pitkäkestoista kamerajärjestelmää. Opi käyttämään laitettasi. Sinä maksat ne, joten sinun pitäisi pyrkiä saamaan niistä kaikki hyöty irti. Kamera ja linssit, salamat ym. ovat työkaluja. Sinun on osattava käyttää niitä työkaluja, joita omistat. Minulla on paljon Nikon SLR järjestelmän osia, siksi tuskin koskaan siirryn toiseen järjestelmään. Vanhimmat Nikon osat olen hankkinut 1980 luvulla, käytän niitä vaikka olen päivittänyt kameran runkoja monta kertaa saman ajanjakson aikana.

Valokuvaa paljon ja miellytä itseäsi, ei välttämättä muita. Jos pidät kuvaamisesta, tulosten pitäisi lopulta kuvata sitä. Koska kuvat miellyttävät, saattaa taas päätyä uusiin laitehankintoihin.

Varmuuskopioi kuvatiedostot. Älä anna yhden kiintolevyn menetyksen viedä vuosien aktiivista harrastusta sen sen mukana. Älä odota, kunnes se on liian myöhäistä.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.