Maandagmiddag naast het winkelcentrum

Een meisje loopt langs richting de winkels. Ze heeft een beetje verkreukelde primark tas in haar hand. Iets ruilen waarschijnlijk. Een meisje en een jongen lopen langs. Meisje heeft een hoop gaten in haar broek. Mode. De jongen heeft dunne beentjes, geaccentueerd door de nog dunnere broek en ook wel door de dikkere benen van het meisje. Nog twee meisjes. Geslaagd bij Zara. Een van die meisjes heeft ook weer gaten in haar broek. Sommige waar stukjes van haar wat dikke been doorheen geperst lijken te worden. Ook mode?

3 jongens. Petjes. Eentje praat Brabants. Dat klinkt wat exotisch. Normaal hoor ik vaker Spaans, Turks, Pools, Italiaans, Marokkaans achtig Arabisch of Papiaments. Hij zegt iets over schoenen van 250 euro. Dat was toch wel duur.

Ondertussen houdt een vrouw in het speeltuintje een kind vast terwijl ze aan het klimmen is. Dat kind dan. Ze wil zelf. Zonder vastgehouden te worden. Tsja vallen en opstaan. Dat hoort wel een beetje toch? Een kleiner kind hangt met een doek om de vrouw. Of daar lijkt het op. Het zou ook nep kunnen zijn. Of een dood kind. Dat zou wel gaan stinken.

Een Chinese vrouw neemt foto's van twee Chinese kinderen die ergens anders in het klimrek balanceren. Ik denk aan het chinees staatscircus als ik dit opschrijf.

Er rijden 2 blauwe scootmobiels langs. Vrij hard. Even hard. Een met een vrouw met een petje. Een met een man met een hoedje. Allebei een oranje hesjes om de stoel. Met een aardige curve de hoek om. Op elkaar afgestemd.

einde...

Created By
t blanco
Appreciate

Credits:

Created with images by Marco Raaphorst - "Google anonymous?" • Charles Williams - "Holy Jeans" • David-Karich - "pants jeans blue" • berndbitzer - "scarf locker jeans" • Pexels - "footwear hand nike" • cwwycoff1 - "Playground Primary Colors" • FaceMePLS - "Amsterdam beweegt"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.