Loading

Wat doen we? Voorbeelden van werk van SengerCommunicatie

Makkelijk gezegd, communicatie-advies en -producten. Maar laat maar eens wat zien!!
"Hardlopen, met succes je grenzen verleggen"; een boek over hardlopen in de overtreffende trap.

Een boek over ultralopen. Paul Kamphuis heeft zijn hele leven lang intensief gesport. Hij fietste, beklom wanden en bergen, ondernam expedities naar Schotland, IJsland, Noorwegen en Groenland, en hij liep hard. Hij liep hard… en ver, …en verder, tot en met ultra. Ultralopen begint pas waar de marathon ophoudt. Ultrawedstrijden kennen veel vormen en kunnen honderden kilometers lang zijn. In 2009 schreef Paul daarover, met Jan Fokke Oosterhof, het boek "Hardlopen, met succes je grenzen verleggen". We hebben het boek uit 2009 geheel herzien, aangevuld met een vierde deel en er een gloednieuw werk van gemaakt. Het mooie fotorijke boek bestrijkt Pauls hele 'loop'baan, met als culminatie het supertrio van de Europese ultralopen: de Ultra Trail du Mont Blanc (156 km), de West Highland Way Race (156 km) en de ultieme, de Spartathlon (246 km). Paul is de eerste Nederlander die dat heeft volbracht. SengerCommunicatie zorgde voor een goede vormgever, een deel van de fotografie en mede-redactie van de tekst.

Kennis en verhalen vullen elkaar aan. Naast de meeslepend geschreven wedstrijdverslagen en columns, biedt "Hardlopen, met succes je grenzen verleggen.", met de Full Spectrum Training methode © en de tien gouden tips & trucs, ook inzicht in hoe je op een verantwoorde manier moet trainen en waar je op moet letten. Je hoeft zeker geen ultra-aspiraties te hebben om van het boek te genieten en er veel van te leren; het is van harte aanbevolen voor alle sporters (en wie is dat tegenwoordig nou niet?) die hun grenzen willen verleggen; die net iets sneller, verder of hoger willen dan de vorige keer. Klik hier voor een korte selectie uit het boek.

Naschrift. In 2016 is Paul gediagnosticeerd met A.L.S. Op 7 april 2018 presenteerde hij in CORPUS in Oegstgeest een lezing en het boek voor meer dan 100 enthousiaste mensen. Op 17 april overleed Paul Kamphuis in zijn woonplaats Voorhout. Dat is intens droevig, maar hij heeft geleefd zoals hij wilde en laat ons een prachtig boek na om zijn passie met ons te delen. Wil je het boek 'Hardlopen, met succes je grenzen verleggen' bestellen? Kijk voor meer informatie op dit blog.

Video voor het Gelders Restauratie Centrum

Voor het Gelders Restauratie Centrum maken we sinds 2014 veel content voor de website. Naast foto's, tekst en planning zijn dat bijv. ook video's, zoals hieronder over de Skills Heroes wedstrijden voor het MBO. Stan Veldkamp, een leerling van de opleiding Restauratietimmerman, nam daaraan deel. Met een paar jonge videomakers brachten we de wedstrijd in beeld.

De eendenkooi van Ruigoord

Voor een project in opdracht van het Havenbedrijf van Amsterdam, de Eendenkooivan Ruigoord, maakten we het hele communicatiescala: een website, blogs, foto's, video's en bijv. informatieborden over de eendenkooi, het eiland Ruigoord, de geschiedenis etc. etc.

Apple E-book over de Stelling van Amsterdam

Met René Ros, een expert op het gebied van de Stelling van Amsterdam, maakten we een iBook met een introductie op deze verdedigingslinie rond onze hoofdstad. Het boekje is, in tegenstelling tot de meeste andere, gericht op de werking van de Stelling als geheel. SengerCommunicatie leverde foto's en redigeerde/schreef teksten. Het is er in Nederlands en Engels.

Als communicatiespecialist werk ik regelmatig met Willem Nooij van VAViA. VAViA is sinds 2009 actief als specialist in verbeterprojecten voor m.n. bedrijven waar Logistiek, Productie of Supply Chain een belangrijke rol speelt. Die samenwerking hebben we bestendigd met opname in 'het team'. Leuk en een zeer boeiend vakgebied.

Voor VAViA maakten we, samen met ontwerpster Cootje Mombers, bijvoorbeeld een boek over Lean als management- en productiemethode. Het boek heet 'Starten met Lean' en is gericht op snel inzicht voor directie en management , om een snelle, maar vooral goed start te maken met het invoeren van LEAN in hun organisatie.

Stichting Herstelling

De Stichting herstelling maakte vanaf 1996 tot en met 2016 deel uit van de Dienst Werk en Inkomen van de gemeente Amsterdam. Vanaf 1998 maakte SengerCommunicatie de website, blogs, brochures, boeken, foto's en onder andere ook de jaarverslagen.

Artikel over troephuis en vloot NJV DE Haven

Voorde Nautische Jongeren Vereniging De Haven in Heemstede maakten we foto's en schreven we een artikel in het blad 'Heerlijkheden' van de Historische Vereniging Heemstede Bennebroek. Het artikel verbindt de bouw van het 'Troephuis' en de gebruikte zeilvletten aan de geschiedenis van de omgeving. Daarvoor was uitgebreide research nodig.

Created By
Alexander Senger
Appreciate

Credits:

©Alexander Senger/SengerCommunicatie

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.