Moja stranica životni savjeti domislović jakoba

Ime mi ja Jakob Domislović i imam 17, uskoro 18, godina. Rodom sam iz Varaždina i živim u njegovoj okolici točnije Kučanu Gornjem. Bavim se školom, a u slobodne vrijeme sviram i šećem psa Lunu. Luna je Border collie i jako je zaigrana ima dvije godine i već je bila mama, a sad nam je plan spriječiti da bude opet.

Planovi za budućnost su mi da upišem neki tehnički fakultet poput elektrotehnike, računarstva ili građevine.

U nastavku slijedi moj najdraži hobi.... gatanje!!!

Bik - Dnevni horoskop

LJUBAV: Vjerojatno će vaše očitovanje naklonosti postati tiše, prilika za izlaske bit će manje, a voljena osoba je danas osjetljiva.

KARIJERA: Nitko vas neće zaštiti od kritika drugih. Jedino čime se možete pokriti jest pošten rad.

ZDRAVLJE&SAVJET: Razmislite o svojoj disciplini.

Sudbina se gleda iz taloga uvijek svježe skuhane ‘turske’ kave, koja mora biti jaka i gusta. U prazan lončić (džezvu, ibrik), stavljen na vatru, doda se žlica mljevene kave i kratko peče. Potom se prelije hladnom vodom iz šalice i pusti da triput zavrije. Skuhana kava, kad malo odstoji, ulije se u šalice (šoljice), bilo koje veličine, bitno da odgovaraju onome tko gata.

Možda vam se naprosto čini da pričam o gatanju, a ne o sebi, no, to je dio mene i moj život. Možda će i vas učiniti sretnijim guc guste turske kave ili sudbina koju će te iz nje saznati. Sve vam se to pruža u Kučanu Gornjem, Varaždinska 2D. Broj telefona +385989977704, cijena poziva 0,98 kn/min.

Created By
Jakob Domislović
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.