Loading

Barnadan' för dig med ett barn mellan 6-12 månader den 28 mars hos lizette fotograf i motala

Under många år har jag haft ett koncept för boudoirfotografering, där det gått ut på att samla alla tjejer som vill genomföra en sån fotografering, erbjuda lite extra och ha ett riktigt pangpris - något som är kul både för mig och en bra deal för den som vill boka!

Eftersom det konceptet varit väldigt lyckat och uppskattat så vill jag självklart göra något liknande för er småbarnsföräldrar! Så nu kör vi barnadan', barnens dag, en variant av boudoirweekend där du och ditt barn får komma och fotograferas under en kortare period till ett superbra pris!

Ja, jag vet - barnadan', kan det bli mer östgötskt?

För vem?

Det passar dig som har ett barn som är någonstans mellan 6 och 12 månader (någon månad hit och dit gör detsamma, men ungefär), som sitter skapligt stabilt och som har en önskan om att få en riktig pangbild på ditt barn!

Hur går det till?

Du kommer till min studio på Poppelgatan 4 i Motala den 28 mars. Där har vi dukat upp samma set up som du ser på bilderna här i webbroschyren - ett enkelt, minimalistiskt intryck som ger fullt fokus på ditt barn. Du blir tilldelad en tid som passar, när du och ditt barn kommer har vi 15 minuters fotograferingstid där vi hinner busa lite och få fina, naturliga bilder.

Efter fotograferingen kommer jag redigera era bilder och ni kommer få tillgång till ett webbgalleri, där ni i lugn och ro kan bestämma vilken av era bilder ni vill ha framkallad i 20x30cm (det ingår i ert paket) och ni kan även fundera på om ni vill välja till fler bilder, antingen som digitala filer eller som de produkter som finns i min prislista.

Hinner vi verkligen ta några bilder?

Alla bilder du ser i den här webbroschyren tog vi på 10 minuter - så tro mig, det hinner vi gott och väl ;-) För att få dem bästa förutsättningarna så försök komma pigga, utvilade och mätta till din fotograferingstid.

Är det okej att ta med mamma/pappa/syskon?

Föräldrar är självklart alltid välkomna och vi hinner även ta en eller två bilder ihop med er. När det gäller syskon som är nära i ålder är det bättre att boka in en längre fotograferingstid, då det är stor skillnad på att få två småttingar att vara glada och alerta framför kameran jämfört med en. Är det ett äldre syskon så är dem naturligtvis välkomna!

Hur bokar jag in mig på barnadan' den 28 mars?

Du skickar ett mejl till info@lizettefotografi.se där du skriver att du vill boka in dig på barnadan' och hur gammalt ditt barn är.

Det kommer finnas begränsat antal platser, så det är först till kvarn.

590:-

15 minuters fotograferingstid inkl. webbgalleri och 20x30cm förstoring av din favoritbild.

Credits:

Lizette Fotografi, www.lizettefotografi.se