Loading

Bestill vinsmaking av rumensk vin og presentasjoner av vinturer til Romania SuntVinuri i sammarbeid med VisitRomania.No presenterer:

Er din vinklubb klar for en overraskelse? Rumenske viner har en fantastisk kvalitet og mange spennende smaker. Kontakt oss for å booke en vinsmaking. Så lover vi å begeistre deg. Vi representerer 15 rumenske vingårder. Vi lagerfører 18 rumenske viner utvalgt i samarbeid med norske vinkjennere og vinelskere.

Sunt Vinuri er den største importør av rumensk vin i Norge!

Vi i SuntVinuri er lidenskaplig opptatt av rumensk vin og vi mener det er et av de mest undervurderte vinland i Europa. Derfor utfordrer vi dere til å smake på våre viner.

LacertA vingård / Sighisoara / Vinsmaking arrangert av Suntvinuri

Faktisk så er Romania ett av de ti største vineksporterende landene i verden og på sjetteplass når det gjelder størst vinproduksjon i Europa!. Hvem skulle tro det? Romania på samme høydemeter som Frankrike, noe som tilsier at vinproduksjon er bra tilpasset og landet produserer mange forskjellige druer.

Romania har en 8000 år lang vinhistorie, dessverre har landet i likhet med sine naboland manglet kapital til å slå seg opp på denne industrien. Landet er et latinsk land med slavisk innpakning ifølge enkelte, de har også en sterk fransk påvirkning hvis man skal se på druene. Mange har nå oppdaget vinpotensialet til disse glemte landene i øst, inkludert Romania. Dette gjenspeiler seg i investeringen fra utenlandske selskaper etter at landet ble med i EU i 2007 og selvfølgelig etterhvert utvalget på Vinmonopolet. Vi har vin for enhver anledning. Nye og spennende smaker

SuntVinuri

SuntVinuri sammen med reisebyrået VisitRomania.No skal presentere dere rumenske viner og veldig interesante vinturer til Romania for gode priser. VisitRomania.No er medlem i Reisegarantifondet og er den største reisebyrået dedikert Romania i Norge. VisitRomania.No har organisert vinturer til Romania siden 2013. Vi har gode referanser. Du kan bestille vinturer med alt inkludert fra 3.900 NOK per person.

Bestill vinturer via mail til kontakt@visitromania.no

Bestill vinsmaking via mail til egil@jetconform.com

Transylavia best i travel/ Parlamentpalasset / Bucuresti

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.