Loading

We hebben er een geitje bij Marjet Huiberts & Iris Deppe

Dag ouders en kinderen

een berichtje van ons...

Omdat we in deze tijd niet echt naar de kinderboerderij kunnen, brengen we de kinderboerderij een beetje naar jullie toe. Samen kunnen jullie de dieren bekijken en luisteren welke geluiden erbij horen. In deze pagina kun je allerlei leuks vinden rondom het verhaal 'We hebben er een geitje bij'. Veel plezier!

Op deze pagina...

Hoorspel

Prenten uit het verhaal

Praat- en Telplaten

Een leuk liedje

Hoorspel

Juf Michal heeft het verhaal van 'We hebben er een geitje bij' voor jullie voorgelezen. Hoor jij de geluiden van de dieren? Hieronder kun je het verhaal beluisteren.

Prenten uit het verhaal...

'We hebben er een geitje bij' is een kort verhaaltje over Mick. Mick gaat naar de kinderboerderij. Hij wordt natuurlijk begroet door allerlei boerderijdieren. Er is een nieuw geitje en daar mogen ze ook gaan kijken. Alle dieren zijn blij met de komst van het baby geitje.

In het verhaal komen onder andere de volgende dieren voor: een kip, konijn, koe paard, varken en het geitje natuurlijk. Op de tekeningen staan ook nog een poes, uil, eekhoorn, eenden, duif, slak, kikkers, muis en een vlinder. Kun jij ze allemaal vinden?

Praat- en Telplaten

Kun jij vertellen wat je op de platen ziet? Welke dieren ken je allemaal? En kun je de dieren ook tellen?

Een leuk liedje...

Het is een vrolijke boel op de boerderij. Ze zijn zo blij, dat iedereen op de boerderij er een liedje bij zingt. Mick, de boer en de dieren. Luister maar...

Tot slot...

Speciaal voor de ouders ..... met liefde en respect, hoe jullie je in deze tijden staande houden.

Created By
Michal Samara
Appreciate

Credits:

Gemaakt met afbeeldingen van sergio souza - "Bode Max" • Sandy Millar - "This beautiful little girl was excited to visit our male rabbit. She started thumping - letting him know that she was interested!" • Brett Jordan - "untitled image" • Annie Spratt - "Three cows with tags in ears"