Loading

Collection by Happynest

Det vi saknar får vi skapa själva. Happynest Collection är en unik serie framtagen för att stilla vår törst efter oslagbar design. Här hittar du våra vackra dörr- och skåpsknoppar gjorda av tåligt glas och metallfäste pläterat med 24 karats guld. Den lyxiga kristallslipningen får ljuset att spela i glaset vilket förhöjer ett helt rum. Happynest Collection är också stolta över våra Greek Keys, knoppar för dörrar och skåp i solid mässing i de trendiga färgerna silver och guld. Alla produkter går såklart bra att använda som handtag eller dekoration för askar, förvaringslådor och andra föremål som förtjänar en touch av det allra bästa inom design och heminredning.

HN2010 - HN2011

Lyxig kristallknopp som fungerar som dekorativt handtag för dörrar, skåp, askar och förvaringslådor. Sitter på ett stadigt metallfäste pläterad med 24 karats guld.

Rengörs med torr eller lätt fuktad rengöringsduk, använd ej rengöringsmedel.

Stålskruv för montering medföljer.

Mått och vikter kan variera då det är en handgjord produkt.

Dimensioner: 4,3x3cm (metallfäste diameter 2,5cm)

Vikt: 66gram

Färg: Transparent glas med kristallslipning. 24 karats guldplädering alt silverfinish på fästet.

HN2012 - HN2013

Vackert handtag av mässing att sätta på dörrar, skåp, askar och förvaringslådor och andra föremål som förtjänar en touch av det allra bästa inom design och heminredning. Välj mellan silver och guld-finish.

Rengörs med torr eller lätt fuktad rengöringsduk, använd ej rengöringsmedel.

Stålskruv för montering medföljer.

Knopp Grekisk Nyckel - Greek key

Mått och vikter kan variera då det är en handgjord produkt.

Dimensioner: 4,3x4,3x2cm

Vikt: 33gram

Material och färg: Mässing med guld- och silverfinish.

För mer information; kontakta en säljare nära dig eller vårt huvudkontor på telefon 019-10 76 70 eller kundtjänst. Vi ser fram emot ditt samtal!

Created By
Camilla Sedell
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.