Beste aankopen Project magisch vii

Het Project Magisch VII is van start gegaan, inmiddels zijn we over de helft van de opnamen van jaar 1 (van 7). Tijd voor een korte update, waarbinnen ik een aantal foto's uit het thema "Beste aankoop" geselecteerd heb. Zo leer je de deelnemers aan dit project al een beetje kennen.

Yvonne's beste aankoop was een stel bergschoenen waarmee ze een week na de shoot de Himalaya zal beklimmen, een lang gekoesterde droom. Inmiddels is ze weer terug veilig in Nederland, na een fantastische ervaring.
De duurste schoenen die ik heb aangeschaft, en meteen ook de lelijkste !
Hennie wilde graag een andere bezigheid om het hand hebben en besloot saxofoonlessen te nemen. Gevolg? Ze is er verslaafd aan geraakt.
Een echt leren Witloft kookschort, passend bij haar passie om te koken. Anita wil samen met haar man een betaalbaar restaurant gaan beginnen
Een bijzondere aankoop van Nieske, twee maskers die ze in Afrika heeft gekocht. Na het overlijden van haar echtgenoot besloot ze een aantal maanden vrijwilligerswerk te doen in Ghana. Ze kocht ze van een handelsreiziger, uit Mali die ze in de jaren daarna nog is tegengekomen. Het bijzondere van deze aankoop was dat zij voor het eerst sinds vele jaren helemaal zelf kon beslissen en staat daarmee symbool voor een nieuwe start.
Na de geboorte van haar eerste kind stond het leven van Sharon op zijn kop. Haar premature baby die al na 31 weken ter wereld kwam zorgde voor jarenlange zorg. Inmiddels zijn ze al in 9 verschillende ziekenhuizen met hem geweest. Dit zorgde voor een enorme druk, waarbij zij met haar werk in de knel kwam. Gevolg: veel stress en een burn-out. Om weer energie op te doen is ze taarten gaan bakken, met veel succes. Ze kan inmiddels de vraag naar haar taarten nauwelijks meer aan.
Een huis gekocht in Pijnacker, waar Nadine samen met Sonny in 2017 naar gaat verhuizen.
Een spiksplinternieuwe woning vraagt om dit bankje, waar ik nog steeds smoorverliefd op ben. Gelukkig was ie niet zo zwaar en kon hij eenvoudig de studio in ;-).
Mijn beste aankoop? Ik heb deze geweldige cap gekocht van het geld dat ik voor mijn verjaardag heb gekregen. Ik ben er nog steeds net zo blij mee als toen ik hem kocht.
Marjolein heeft altijd een hekel aan brillen gehad en draagt al jaren lenzen. "Daarnaast had ik wel wat brillen, maar ze zaten allemaal niet lekker en ik voelde me daar niet happy bij. Totdat ik deze bril vond, die zit lekker en ik krijg er bovendien veel complimenten over. Maar mijn voorkeur is en blijft lenzen hoor!
Yoda (karakter uit Star Wars) heb ik gekregen van een hele goede vriend waar ik het afgelopen roerige jaar veel steun bij heb kunnen vinden. Yoda staat voor mij nu als symbool voor hem en zijn goede raad. Net als de armband (gemaakt van het haar van mijn paarden) symbool staat voor mijn paarden die heel belangrijk zijn geweest voor mij afgelopen jaar
In Amerika gekocht, de enige echte retro Adidas sneakers, daar ben ik echt superblij mee.
Ik heb lang nagedacht over een tatoeage die helemaal bij mij past en ben superblij met het resultaat!
Ik en een naaimachine, dat zou ik me twee jaar geleden niet kunnen voorstellen, zo oubollig. Ik sportte fanatiek samen met Mike, wielrenden samen etc. Maar toen we papa en mama werden kon dat niet meer doorgaan. En stil zitten kan ik niet. Daarom ben ik naar een naaicursus gegaan en sindsdien heb ik daar heel veel plezier in. Nooit, nee echt nooit gedacht dat dat iets voor mij zou zijn!
"She believed she could, so she did". Anika gaat beginnen aan een avontuur: in februari backpacken door Thailand.

Tot zover deze update, meer info check www.martinvandongen.nl of magisch7.martinvandongen.nl

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.