Kärleksfotografering du & jag. För alltid.

Något att fira, ett stundande bröllop, alla hjärtans dag eller en årsdag? Eller är ni bara så fasligt kära att ni vill visa upp det för hela världen? Oavsett anledning hoppar jag högt av lycka när jag får göra dessa fotograferingar.

En gåva till er.

Att ge sig själva en kärleksfotografering är verkligen att boosta sitt förhållande. När ni går från denna fotografering garanterar jag en känsla av nyförälskelse. Och det fina är, det är ni som bestämmer hur djupt vi går och hur mycket det ska kännas.

Beloved

Jag använder mig av en teknik som kallas beloved, eller moment design, och som hjälper er att 1. slappna av 2. känna alla känslor. Redan innan fotograferingen skickar jag ett mail med lite frågor som ni får svara på, allt för att jag ska kunna utforma vår fotografering så att den passar er perfekt.

"Love stretches your heart and makes you big inside." -Margaret Walker
Sen då?

När vi ses ansvarar jag för att ni känner er bekväma och att bilderna blir bra. Ni ansvarar för att njuta av stunden ni får dela med varandra och vara i det. Aldrig kommer jag be er att le eller att titta in i kameran, den här upplevelsen är bara för er.

Vad kostar det?

995 kr + produkter

I priset ingår - kontakt innan fotograferingen - belovedfotografering - urval - redigering - hjälp med produktval

Jag älskar kärleken!

Produkterna då?

Efter fotograferingen dröjer det max 2 veckor innan ni får tillgång till de redigerade bilderna i ett webbgalleri. Där gör ni ert urval i samråd med mig. Digitala filer säljs i paket, pris från 1500 kr för 7 filer. Fotoböcker startar på 1700 kr och förstoringar från 900 kr.

Tro mig när jag säger detta, att få dela en stund som denna med er, är något av det finaste jag vet och jag ser fram emot det som tusan! Hör av er om ni har fler frågor eller om ni är redo att boka!

Vi hörs!

/ Sandra

Created By
Sandra Frööjd
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.