Loading

lachworkout.nl Je wordt met de lach leuker

Wat is een lachworkout?

Misschien goed om te beginnen met wat het niet is: een lachworkout is geen cabaretvoorstelling waarin ik hard aan het werk ben en jij hard lacht. Tijdens een lachworkout doen we samen verschillende soorten lachoefeningen. Een workout begint rustig, stijgt naar een actief en intensief niveau en eindigt met rust en ontspanning. We bouwen de lach op van 0 tot 100%. Je gaat merken dat de term “workout” niet voor niets is gekozen…

Een lachworkout is geknipt als groepsactiviteit voor welke groep dan ook: vrienden, collega’s, families, koren en zo verder. Lachen is namelijk een sociale gebeurtenis. Spiegelneuronen maken dat lachen zo aanstekelijk is. Ga maar voor de spiegel staan en ontdek het zelf.

Een lachworkout duurt ongeveer één, maximaal anderhalf uur.

Waarom zou je een lachworkout doen?

Zoek je een leuke groepsactiviteit? Een activiteit zoekt die geschikt is voor iedereen, waar je blij van wordt, die bijzonder is en waardoor het groepsgevoel sterker wordt… doe dan een lachworkout!

Het valt me bij lachworkouts altijd weer op hoe makkelijk de lach mensen verbindt. Maar ook hoe enorm aangenaam het effect is van samen lachen. Die kracht van het lachen deel ik ook graag met jou!

Wie geeft de lachworkout?

Mijn naam is Martine Norden. Een aantal jaren geleden ontdekte ik de kracht van het lachen tijdens een lachworkout. Toen wist ik meteen: hier wil ik meer mee doen! Dat heb ik gedaan: ik heb een cursus gevolgd tot trainer.

Ik heb ondertussen al veel lachworkouts gegeven. En het plezier dat ik aan de workouts beleef is altijd gebleven. Het klinkt misschien een beetje “over de top” maar het geeft mij veel voldoening en plezier als ik zie hoe blij, voldaan en verbonden een groep is na een uur samen lachen. Daar doe ik het voor!

Waar kun je een lachworkout doen?

Er is veel mogelijk. Dit is afhankelijk van de grootte van de groep en de beschikbare locaties in jouw omgeving. Woon je in de omgeving van Nijmegen? Dan ken ik ook een aantal prachtige locaties. Vraag me gerust naar de mogelijkheden.

Wanneer kan het?

In overleg is een lachworkout op bijna alle dagen en tijden mogelijk.

Heb je op dit moment geen groep om mee te lachen maar wil je wel graag de kracht van het lachen ervaren? Stuur me dan een berichtje. Dan laat ik je weten wanneer ik zelf een lachworkout organiseer. Zo kan het dus ook!

Wat kost het?

Wat het kost is afhankelijk van je wensen en de hoeveelheid deelnemers. Stuur me een mail en ik vertel je precies wat de prijs is. Beloofd.

Contact

Of bel me op M: 06-23240577

Credits:

Gemaakt met afbeeldingen van Dan Cook - "I’m not sure what I said to this Icelandic horse which was so amusing, maybe i was horsing around? We had just spent some time catching the last of the light over Kirkjufell before catching up with the locals." • Frank Busch - "untitled image" • Helena Lopes - "Saturday. Summer. Beautiful sunny day, so my friends and I decided to make a picnic and watch the sundown. Pretty fun and relaxed day." • Genessa Panainte - "Happy Bridesmaids" • Kim Carpenter - "All Smiles"