Loading

STUDIO HAZAK Architecture // Interior design // design

אנו באים רעננים לפרויקטים. מביאים את הידע, את הכישרון ואת הניסיון שצברנו במהלך השנים, ובעיקר המון דפים ריקים כדי למלא אותם מחדש. אנחנו רואים חשיבות גדולה להבנה שכל לקוחותנו יחודיים , ואנו תמיד שואפים לזהות ולהבין את הסגנון, את הצרכים, את המנהגים - והחשוב מכל - את כמיהותיכם

אנו לא נרתעים מגיוון סיגנוני, אנו מחבקים אותו

לכל פרוייקט יתרונות ואילוצים המבדלים אותו מהשאר

באחריותנו למקסם את יתרונות הפרויקט ולהפוך את האילוצים למחוללים ולא למעכבים

לכל חלל פרופורציות יחודיות שיש לחקור ולהבין על מנת למקסם את הפוטנציאל הגלום בו

אנו נמצא את חלוקת המרחב האופטימלית עבורכם

כל פרויקט והצביון היחודי לו

אנו נתאים את חומרי הגמר הגוונים ושאר הבחירות כך שיעצימו את אופי הפרויקט

פרטי הבניה הם החלקיקים המרכיבים את איכות הפרויקט

לנו יש את הדחף, הידע וסביבת העבודה המאפשרת לנו למצא ולתכנן את אותם הפרטים

בכל פרויקט מסתתרות מאות בחירות גדולות וקטנות

הם התבלינים

בלעדיהם לפרויקט יחסר טעם

אנו שם כדי ללוות אתכם עד הבחירות הקטנות ביותר

ואנחנו שם כדי לעזור לכם להגשים את חלומכם

||| ||| ||| || || ||||| || |||| || | |||| ||||| || ||

אנו גם נלווה אתכם בבחירת הנכס

נשווה עבורכם את המספרים הקטנים שלעיתים גוזלים משאבים פיננסיים גדולים

נייעץ לכם ונתריע על בעיות או נדגיש את יתרונות הנכסים המבוקשים

? בחרתם כבר את הנכס

||| ||| ||| || || ||||| || |||| || | |||| || ||

אז איך יכול להראות ביתכם

בית משקיף לים

הבית. טריפלקס באזור השרון, המשתרע על פני 550 מ"ר, ו-220 מ"ר מרפסות. בקומת הכניסה הראשית ממוקמים המטבח, הסלון, אזור האוכל, פינת המשפחה וסוויטת ההורים. הקומה המרכזית כוללת ספרייה, המתנשאת לאורך שתי הקומות העליונות, אזור ישיבה/עבודה וחדר אירוח. הקומה התחתונה כוללת חדר שינה לאירוח, וסלון קטן ומטבחון הפונים למרפסת פנימית, המקשרת לוואדי כורכר

השראה עיצובית. "מקור ההשראה בשכבות הכורכר, החול והמבט הישיר אל הים", מסבירים מעצבי הפנים חני ואמיר חזק. “כמעט כל פעולה תכנונית ועיצובית לוותה בשאלת יחסי הגומלין בין הבית לנוף הים, אך גם כתגובה פרקטית לסמיכות לים, בהקשר החומרי והתחזוקתי. כך, למשל, בחרנו באבן מסוג גרז’יו ווד, המדמה שכבות שכבות, ואופן הנחתה במרחב נבע ישירות מהרצון להמשיך את שכבות הכורכר שעליהן משקיפה הדירה, ובכך לטשטש את הגבול בין הפנים לחוץ"

תכנון. "הדירה תוכננה עם דגש על מרחב בהיר, ההולם את הפתיחות והמבט לאינסוף, וזאת בכדי להימנע מקונטרסט גדול בין החוץ לפנים. עם זאת, היה לנו חשוב לשלב חומרים חמימים ונגיעות צבע כהות כדוגמת חיפויים, ריצופים ופריטי ריהוט מאלון טבעי, מתכת שחורה וזכוכית בגוון ברונזה, על מנת לאזן את הלובן ולשמור על חמימות

"התכנון היה במקביל להתקדמות בניית הבניין, מה שאפשר לנו לבחון את גבולות הדירה והקשרים בין שלוש הקומות, כמו למשל, יצירת גרם מדרגות שמהווה מרכיב דומיננטי פיסולי. הגרם נבנה מאלומיניום בכדי להתמודד עם סוגיית המשקל, וזאת בסנכרון לגשר הכניסה שיצרנו, אשר חוצה את מרחב המדרגות ומקשר בין הכניסה לדירה לקומה המרכזית. התאורה שנבחרה היא תאורת בועות של ויה ביזונו בגדלים שונים, המרחפים בגבהים שונים ויוצרים אלמנט תאורתי עדין, המקשר בין הקומות"

דירה לצד חומות ירושלים

הדירה בפרויקט ממילא בירושלים תוכננה עבור זוג תושבי חוץ בני הגיל ה-3. שטח הדירה הוא 90 מ"ר ועוד 10 מ"ר מרפסת. התחלנו את עבודתנו עוד במהלך הבנייה. "כשאנחנו מתכננים בשכונה ירושלמית המשקיפה אל העיר העתיקה, השאלה העיקרית שבבסיס התכנון היא כיצד ליצור עיצוב עכשווי באופן שיכבד את ההיסטוריה והבנייה המקומית", "הדרך לעשות זאת היא להתערב באופן מינורי ועדין. כלומר, לחדד את ייחודית הקיים ולחבר אותו לעכשיו"

בחרנו בחומרים התואמים לאווירה הירושלמית. כך, למשל, החלל הציבורי מחופה באבן בגון חול שגם "מטפסת" על קיר הכניסה והסלון. אותה אבן מחפה גם את פנים הנישה בקיר הסלון, המודגשת בעזרת פס תאורה חמה. בקיר הסלון הותקנה במקביל לקשת המבנה קשת – עוד מוטיב ירושלמי – צבועה בצבע כהה. הקשת מזכירה את הקשתות שבכניסה לבניין ומסתירה את חיבור הווילון ואת תא התריס הנגלל

הדירה יועדה לבני זוג שאוהבים לארח ולכן הותקן בכניסה לדירה מטבח פתוח. המטבח כולל ארונות גבוהים ושחורים ומשטח העבודה מאבן גרניט טבעית שחורה בגימור מוברש – בהתאם לשפה החזותית והצבעוניות הכהה של חלונות הבניין.

כדי לא לאבד גובה בחלל הציבורי בחרנו למקם את המערכות השונות בתקרות האגף השני והשתמשו בגופי תאורה שקועים בגובה מינימלי. "היה חשוב לנו להשאיר את הסלון נקי מארונות, מערכות וציוד כדי לא להפריע לנוף של העיר העתיקה".הסלון כולל ריהוט מינימליסטי בצבעוניות מעושנת. על הקירות תלויות עבודות אמנות נקיות ופשוטות המדגישות את איכויותיו הטבעיות של החלל.

עבורנו, תכנון הדירה הווה סוג של פרשנות עכשווית לסגנון הירושלמי הטובל באיפוק וצניעות

המוטיב המרכזי בעיצוב הדירה היה ליצור יחסי גומלין בין מראה הפרויקט על מאפייניו הירושלמים לבין עיצוב עכשווי אשר יכבד את הנכסים הטבעיים של הדירה אשר במרכזה נוף עוצר נשימה אל עיר דויד והעיר העתיקה. ועל כן שזרנו את העכשוויות במוטיבים הירושלמים הקימים כדוגמאת קשת צבועה בגוון כהה ומדמה קשת מתכתית העוקבת אחר קשת פתח המבנה, משמשת למסתור וילון ומצניעה את תא שרות התריס הנגלל

טריפלקס עם בריכה אורבנית

שטח גינון ומרפסות 300 מ״ר

שטח הטריפלקס 350 מ״ר

שטח גינון ומרפסות 300 מ״ר

בטריפלקס המשקיף לים נתבקשנו לתכנן מרחב המתאים למשפחה צעירה, בקומת הקרקע ניצלנו את הגינון הצמוד ליחידה ליצירת פיתוח הכולל מרחבי מנוחה ובריכת שחיה הכוללת מערכת זרמים. קומת המרתף תוכננה לטובת קולנוע ביתי אזור עבודה ושרות. והקומות העליונות חולקו ליחידת הורים וקומת ילדים. חומרי הבניה נבחרו בקפידה ליצירת אוירה חמה בהשראת בתי מלון בהתאם לבקשת הקליינטים. כל חדר מחדרי הבית תוכנן ועוצב בהתאם לרצונות הילדים

פנטהאוז משקיף לחורשות הדרום

קומה מעל גגות תל אביב

דירת קומה במגדל בתל אביב

שטח הדירה 480 מ״ר

בית בהרצליה פיתוח

שטח בנוי 650 מ״ר

שטח המגרש 1200 מ״ר

סיפור הבית הוא הדיאלוג בין שתי גיאומטריות, בין שתי מעטפות המייצרות חללי ביניים ייחודים. המעטפת הפנימית אורתוגונלית ועונה בצורה ישירה על צרכים שימושיים. המעטפת החיצונית תוחמת בתוכה שטחי חוץ ומשקפת את הגיאומטריה של הרחובות הסמוכים

הקירות החיצוניים והזכוכית הפנימית של בית זה תוחמים חללים חיצוניים אשר מטשטשים את ההגדרות של פנים וחוץ

פיתוח הגינה נולד מתוך רצון לייצר תחושה של רצף: עצי צפצפה מוכספת רבים בקדמת הבית המופיעים גם בגינה האחורית מייצרים תחושה של בית הנטוע בחורשה

פרויקט זה זכה בפרס "אות העיצוב- 2009" עבור ארכיטקטורת פנים למגורים

בית נופש מביט לאין סוף

שטח בנוי 180 מ״ר

שטח המגרש 500 מ״ר

למעטפת נבחר בטון שאינו בטון אדריכלי כפי שרואים בבנייני יוקרה אלא בטון קרשים ברוטליסטי שאכן נקשר בתודעתנו למושגים של צניעות, פשטות ואמת החומר שנראו לנו רלוונטיים בסביבת הקיבוץ . בין מישורי הבטון של המעטפת נוספה מילואה של אבן מקומית אשר מצא איש האבן שנולד ועובד בסביבה. מישורי מעטפת הבטון יוצרים את הקשר לנוף הרחוק כאשר האבן נבחרה כדי לקשור לסביבה הקרובה

בסביבת הקיבוץ, בנוף המדובר היה לנו חשוב לשמור על קומה אחת הן כדי לשמר קנה מידה רלוונטי לסביבת הקיבוץ הצנועה (בהרחבה לא תמיד ישנה התייחסות לקיבוץ) ועל מנת ליצור אופקיות אשר משתלבת בנוף הפנורמי

הבית הוא בית נופש קטן בן של 140 מ"ר, והפשטות שבו משרה על המבקר מן תחושת זיכוך ורוגע. בעלי הבית מספרים שהם מגיעים לבית עם ספרים ללא טלוויזיה הם מתחברים ונזכרים בדברים החשובים שמאבדים בחיים התזזיתיים והעמוסים במרכז

בית בחורשה

שטח בנוי 400 מ״ר

שטח המגרש 1100 מ״ר

הבית בסביון נמצא בסמוך לחורשת אורנים. תכנון הבית נועד ליצור השתלבות שלו עם החורשה הסמוכה

השימוש בעץ והפתיחות יוצרים זיקה של הבית לקונטקסט בו הוא נמצא. מעטפת העץ שתוכננה לפרטים במשרד משתנה בעת שהיא מקיפה ואף חודרת לתוך המבנה

וטעימה קטנה מעולם המשרדים

משרדי

HONIT INVEST

.......טוב, אז אם עדיין לא הכרנו מספיק

תמיד נתמלא התלהבות מפרויקט המכיל פוטנציאל לחיפוש אחר פתרונות ייחודיים, ש״מאלצים״ אותנו להיכנס לסדנה כדי לרקוח את אותו פרט או מודל רק בעבור אותו פרויקט

TL 073.732.7722

studio@studiohazak.com

Credits:

Amit Giron / Oded Smadar / Amir Hazak