Loading

KÖR TIME ATTACK 2020 Ta del av vår passion, glädje och höga säkerhet för att i sommar ta din bankörning till nästa nivå.

"Påbörja ditt livs äventyr denna sommar, bli en tidsjägare med din sportbil på Sveriges roligaste banor tillsammans med Time Attack!"

[ JAG SKA VARA MED! - KLICKA FÖR SIGNUP HÄR ]

Upplev bankörning och gemenskap med din sportbil när det är som bäst, få ett kvitto på din fart med tävlingstidtagning inklusive sektortider:

Time Attack erbjuder de bästa förutsättningarna för din bankörning att sätta snabba varvtider och utvecklas som förare. Under tryggt skydd av kompetenta funktionärer, brandmän, flertalet räddningsfordon/ambulans och erfaren organisation med stor passion - maximerar vi din upplevelse ute på banan.

Njut av utmaningen att under fyra helger besöka en mix av Sveriges roligaste och säkraste banor, med hög FIA-klassning på anläggningar som ständigt utvecklas.

Tävla mot dig själv och likasinnade i en inspirerande miljö som skapar sammanhållning. Serien följs dagligen av tusentals fans i sociala medier och är en av få i Sverige som drivs professionellt; vilket gör ditt deltagande attraktivt för partners och sponsorer.

Välkommen ta del av en upplevelse för livet: 2020 är vår nionde säsong som arrangörer av Time Attack (2012 - 2020). Det här året sätter vi glädje, bredd och enkelhet i centrum för amatören/nybörjaren, medan de som vill tävla på högre nivå kör om att bli mästare i sin klass och därmed får chansen att delta i EM i Time Attack på legendariska Nürburgring, Tyskland 27 september.

Fyra minnesvärda helger: Sikta på personbästa tid på varje bana!

Under varje tävlingshelg arrangeras en för tilläggskostnad Time Attack testdag, med gruppindelade heat som har samma professionella tidtagning, räddning/brandmän, sjukvård och bemanning som under tävling. Dessa är även öppna för de som vill uppleva Time Attack-miljön utan att delta i serien.

Mästerskap avgörs under fem deltävlingar, där dina fyra bästa resultat räknas samman. Att samla seriepoäng och tävla i Time Attack ger en spännande utmaning utöver att sätta dina personbästa varvtider.

Våra NYA AM-KLASSER (KLICKA FÖR REGLER) bjuder även in nybörjaren med enklare bil, oavsett om du kör för banrekord och tävlar i toppen eller här, så är det under tävlingsdag lika mycket körtid för alla med klassisk A-final/B-final precis som i Gokart.

Under alla våra event finns erfarna klassvärdar som hjälper dig med tips i depån, det finns även möjlighet att boka individuell förar-coachning anpassad till din förarnivå.

Vårt sekretariat är bemannat med personal hela dagen, du kan där ta en kopp nybryggt kaffe hela dagen mellan heaten, medan du jämför varvtider och diskuterar spårval med förarkollegor. Du bemöts idel av professionell personal som är mån om din upplevelse och ser till att eventet från besiktning, till line-up och vid tillbud ute på banan är redo möta dina behov.

"Jag har kommit långt sedan min debut som nybörjare inom bankörning 2014. Tryggheten i arrangemanget, den jämna nivån i seriesystemet och få coachning är det som gett mest för min förarutveckling." - Andreas Gottfridsson, mästare Club Challenge 2018.
Andreas Gottfridsson debuterade 2014 med en Honda Civic, fem säsonger senare är han med en BMW E36 mästare i Club Challenge.

SÅHÄR GÅR DET TILL:

Ingen tidigare erfarenhet krävs, hos oss är det enkelt att anmäla sig och delta utan att gå några fysiska kurser, bekosta vagnsbok eller behöva visa bilen innan tävling.

TVÅ ENKLA KRAV INNAN TÄVLING:

1. Läs våra serieregler och tekniska regler för VÅRA KLASSER (mer info nedan).

2. Boka personlig försäkring/licens hos SMA. 200:-/tillfälle eller boka online efter genomgånget teoriprov helår för 550:- PÅ DENNA LÄNK.

Fyll i "Time Attack" som klubb i din SMA-anmälan så får du en exklusiv design på baksidan av din licens.

EXEMPEL PÅ TIDSSCHEMA TÄVLINGSDAG:

07.00: Besiktning öppnar (alla fordon välkomna, vi löser vid behov allt med vagnsbok/besiktning, licens, dekaler och utlåning av tidtagnings-transponder)

08.00: Förarmöte (genomgång av dagen, flaggor och nybörjare introduceras till våra klassvärdar)

09.00: Warm-up heat (inga tider räknas)

10.15: Kval 1 (Q1) 15min för varje klass, större klasser delas in i flera grupper efter prestanda & ranking i serien.

12.15: Lunchpaus

13.00: Kval 2 (Q2) 15min för varje klass, större klasser delas in i flera grupper

15.10: Final (Top 6/8/10 av de bästa tiderna i båda kvalen kör 15min finalheat alternativt SuperLaps)

16.10: B-final (De som inte kvalade till final får ett extra 15min kvalheat, lika mycket körning för alla som deltar)

17.00: Prisutdelning och Pommac-ceremoni.

Extra ombyte kan va bra att ha, om det går riktigt bra.

VÄLJ DET PAKET SOM PASSAR DIG BÄST

Boka tidigt erbjudande: -1000kr rabatt vid bokning innan 28 feb 2020.

Nykomlings-erbjudande: -1000:- rabatt för förare som aldrig tävlat hos oss tidigare vid bokning innan 28 feb 2020.

Veteran-erbjudande: -500:- rabatt för förare som kört tre eller fler tidigare hela säsonger av Time Attack.

Erbjudandena går bra att kombinera med varandra och är begränsade till de 50 första som gör signup, dock senast fram till 28 februari.

DELBETALNING: Läs längre ned för att se våra möjligheter att delbetala din säsongsavgift.

LÅT DIN SPONSOR/ANDRA FÖRETAG BETALA: Det går också bra att låta ett eller flera företag stå för din anmälningsavgift. Vi hjälper dig som förare genom att fakturera den summa din sponsor ska stå för som marknadsföring (+25% avdragsgill moms tillkommer).

Exempel: Du väljer att delbetala på tre tillfällen och har hittat tre olika företag som vill dela på din anmälningsavgift mot att du marknadsför dom eller håller aktiviteter för dom. Vi kan då antingen fakturera de tre företagen varsin delsumma vid de tre tillfällena, eller att ett företag betalar hela delsumman vid varje av de tre enskilda avbetalningarna.

Kontakta oss så hjälper vi dig utforma en lösning där du kan ta ekonomiskt stöd och erbjuda ex. reklam i ditt tävlande utan att företaget behöver betala ut kontanta summor utan att kunna dra moms etc!

BAS: 13 990:- (Vår mest prisvärda Time Attack-upplevelse hittills)

 • Startplats i 4 serie-deltävlingar (R1 - R4) med transponder inkl. sektortidtagning, där du samlar seriepoäng och kan vinna fina priser.
 • Personligt startnummer som ingen annan får använda 2020, möjlighet att behålla till 2021.
 • Dekalpaket: Tävlingsstreamer för vindrutan + egna nummerskyltar (4x uppsättningar).
 • Profilbild Driver 2020 på hemsidan, även fri att använda i dina egna sociala medier.
 • Exklusiva förmåner och rabatter hos våra partners hela 2020.
 • ... och allt som du kommer läsa om i vår höga säkerhet/räddning och professionella organisation som säkrar upp kvaliteten i din körning. Bärgningar, saneringar och tillbud kan du vara förtroendefull över att vi har ledande resurser kring att lösa effektivt. I depån har du alltid personal att fråga om hjälp och information. Allt för den ultimata upplevelsen för den kräsne bankörnings-entusiasten.

PLUS: 17 990:- (En till deltävling, mer media & bättre villkor för den inbitna tidsjägaren)

 • Utöver allt i BAS ingår även följande:
 • Extra deltävling "Rond 5, Gelleråsen Arena". Fyra av fem deltävlingar räknas, ditt sämsta resultat eller en missad tävling räknas automatiskt bort.
 • Extra rabatt och förtur till alla av oss arrangerade Time Attack testdagar/event, spara tusenlappar (jämfört med "BAS").
 • Profilbild Driver 2020 publiceras i seriens sociala medier med en presentation av dig, din bil och dina sponsorer, som också får en länkning. Fritt använda i egna sociala medier som sponsor-underlag.
 • Prioriterad medverkan i video-highlights, innehåll Insta/FB, Youtube/Podcast.
 • Plus nivå exklusiva förmåner och rabatter hos våra partners hela 2020, inbjudan event mm.

PRO: 29 990:- (Det mesta inkluderat, totalt 9 körtillfällen! Satsa stort och bli en profil i vårt mediapaket)

 • Utöver allt i PLUS ingår även följande:
 • Prioriterad plats i depån.
 • Alla (4x) TA testdagar (Ring Knutstorp, Kinnekulle Ring, Mantorp Park & Gelleråsen Arena).
 • Media Pro+ status: Extra access till PR-event, happenings och mer innehåll skapat runt ditt tävlande.
 • El hela säsongen.
 • Seriefotografers bilder på din bil från varje deltävling i högupplöst format, fritt att nyttja och redigera- kan levereras med företagslogo.
 • Fri frukost samt kaffe hela dagen med Crew.
 • Sponsor/företagslogo på stor banderoll under hela säsongen.
 • “Tack till” din sponsor/företag på hemsidan samt video-highlights.

Kostnader för valfria TA Testdagar, el, garage, medåkarlicenser och ev. mat tillkommer om inte annat angetts. Läs längre ned om betalalternativ. Samtliga kostnader kan faktureras ditt företag eller sponsor. +25% tillkommer då för rätt momssats skall appliceras (priser ovan är för privatpersoner).

VARFÖR TIME ATTACK?

Är bankörning och få ut max av bilens prestanda din passion? Prioriterar du kvalitativ körning och varje heat få chansen förbättra ditt personbästa?

Våra tävlingsklasser ger dig med alla typer av gat-, sport- och extrembilar en plats att köra på mot likvärdigt motstånd. Varje klass indelas vid större antal i grupper efter seedning för att uppnå högsta möjliga flyt i varje heat.

VÅRA KLASSER:

Deltagande i AM-klass gör att man automatiskt deltar i samma tävlingsklass i serien (Club, Club Challenge eller Pro Street). Seriepoäng erhålls i dessa klasser, men en separat poängställning sinsemellan AM-tävlande delas även ut samtidigt.

CLUB-AM: Enkla gat/sportbilar med lite lägre effekt på gatdäck (ex. Volkswagen Golf GTI). Detta är det perfekta insteget för nybörjaren där man tävlar och kör tillsammans i Club men har en egen "rookie" tabell. Om bilen är modifierad måste modifieringar vara inom reglemente för club.

CLUB: Enkla gat/sportbilar på gatdäck. Bilar med mycket låg effekt tillåts använda R-däck. Få modifikationer tillåtna och strikt vikt/HK faktor. Insteg som ska hållas enkelt, men ändå låta folk bygga en bas inför att ta klivet upp till R-däck.

CLUB CHALLENGE-AM: Perfekta mellansteget för dig som kört i Club och vill gå över till R-däck men ändå inte ta hela steget till Club Challenge. Tävlar och kör tillsammans i Club Challenge men har en egen "rookie" tabell. Om bilen är modifierad måste modifieringar vara inom reglemente för club.

CLUB CHALLENGE: R-däck. Aningen vassare bilar från fabrik får delta i originalutförande (ex. Porsche 996 GT3). Många sportbilar med mer muskler (ex. BMW M-modeller, Ford Focus RS) pressas av Japanska överladdade (ex. Mitsubishi Evo) med ”BPU” = Basic Performance Upgrade. Maxeffekt 450HK.

PRO STREET-AM: Den lite vassare sportbilen eller trackday-bil som trimmats över 450HK, alternativt förare med supersportbilar i Pro Street som har begränsad körerfarenhet.

PRO STREET: ”Superbils-klassen”. Svenska tuning/sportbilar som trimmade Mitsubishi Evo, BMW etc med max 650HK möter exotiska fullblod som exempelvis Porsche GT3 RS, Corvette Z06, McLaren 570S, Nissan GT-R och Audi R8.

PRO: Obegränsad effekt på R-däck. Hög nivå av aerodynamik och möjligheter modifiera geometri/väghållning. Time Attack som enligt sportens rötter i Japan har särskilda krav på kaross och identitet som ursprung som besiktad personbil.

PRO MOD:   Bilar med självbärande kaross från fabrik. Sveriges svar på "World Time Attack", kör på slicks. Professionella förare tillåtna.

UNLIMITED: Extrem-klassen på slicks. Få saker som ej är tillåtna bortsett från att fordonet är av karosstyp som påminner om en serietillverkad modell, som haft plats för en passagerare och skall huvudsakligen likna ursprungsbilens skalenliga siluett. Professionella förare tillåtna.

Är du osäker på vilken KLASS (REGLER) du hör hemma i kan du kontakta en av vår tekniker (Robin) på Tel: ‭070-759 21 50‬, E-mail: tech@timeattacknu.se. Du får svar eller blir uppringd inom kort.

"TimeattackNU-serien fortsätter att etablera sig som en attraktiv motorsport på gräsrotsnivå. Kör med det du har, utvecklas som förare och ha kul på racerbanan. Enkelt och fritt som helt vanliga banträffar, men med ett riktigt tävlingsmoment: Varvtidskörning." - Tidningen Bilsport (Nr 23/2015)
Dela depå med Sveriges snabbaste fordon på gatdäck, R-däck och slicks. På banan tilldelas du en grupp anpassad efter din körerfarenhet & bils kapacitet. Dra nytta av varandras erfarenhet, alla från nybörjare till proffs blir i Time Attack en del av samma gemenskap.

SÄKERHET & RÄDDNING:

Den stora variationen av fordon, höga tempot mellan tävlingsheaten och blandningen av nivå på förare är en stor utmaning för en arrangör. Vi har över åtta års erfarenhet som gjort att få körpass på en säsong numera blir inställda, vi vet vilka övriga önskemål dedikerade förare med höga krav på kvalitet ställer ömsom nybörjares önskemål så de ska kunna slappna av.

Våra arrangemang ger trygghet och ordning, så du kan koncentrera dig på att sätta snabba varvtider istället. Om olyckan skulle vara framme är vi väl förberedda att agera snabbt och resolut.

CHECK-LISTA: VÅRT UTBUD AV RÄDDNING = DITT KRAV ATT STÄLLA PÅ A L L A EVENT DU KÖR PÅ:

 • Flera räddnings/släckfordon med stor kapacitet och avancerad klipputrustning.
 • Erfarna brandmän och funktionärer med vana av räddningsarbete inom elitracing.
 • Bemannade posteringar, vilket ger överlägsen överblick och följer dig hela varvet - är något misstänkt ex. rökutveckling agerar organisationen blixtsnabbt.
 • Moderna ljustavlor och erfarna flaggvakter gör att du ser direkt om faran är framme eller förutsättningarna för heatet ändras.
 • Hjullastare och fordon för snabba bogseringar, saneringar och tackla alla utmaningar, vilket därmed håller igång körningen.
 • Ambulans med utbildade sjukvårdare på plats, redo att göra en snabb första insats vid nöd.
 • Banor i hög omfattning med hög FIA grade, säkra avåknings-zoner, posteringar och escape-vägar; samt bra depålösningar.
"Som tävlingsförare kör man med små marginaler. Jag har haft motgångar som hårda krascher eller att bilen plötsligt börjat brinna. Det är en del av den extrema nivån vissa av oss väljer köra på. Varje incident har tack vare snabb och kompetent personal räddat mig och bilen flera gånger om. Hos Time Attack känner jag en trygghet som jag saknar på andra arrangemang." - Rolf Uhr, förare Pro.
Sverige snabbaste Saab? Orädde Rolf Uhr bakom ratten.

Har du råd att vänta på undsättning om bilen tar eld eller ett annat tekniskt haveri sker? Våra meriterade räddningsteam Nåkab & Xtreme Rescue är framme på sekunder!

Micke Schöön och resten av Nåkab Rescue redo att rycka ut.

ORGANISATION:

TimeattackNU.se drivs professionellt, dvs året om även under lågsäsong med administration, planering och utveckling. Därför kan du som förare och partner vara säker på att få svar på dina frågor runt ditt intresse och satsning, medan du själv förbereder dig för sommaren. Du kan även förvänta dig ett spännande innehåll i sociala medier, som sporrar dig & främjar jakten på partners.

 • Administrativ personal året runt, ger dig snabba svar för regler, kalender, partnerskap mm.
 • Media & PR-byrå redo att till subventionerade priser supporta dig med foto, video och allmän rådgivning för hur du kan lyfta ditt personliga varumärke & sponsorskap runt ditt tävlande.
 • ”Check-in” team som underlättar insläpp till dina heat, håller ordning på trafik till utsläppet och att alla förare håller utsatta tider i körschemat.
 • Dedikerad personal för besiktningar och teknisk rådgivning ser till att du smidigt får hjälp med att bli klar för körning och håller under tävlingens gång alla på en hög sportslig nivå.
 • Bemannat sekretariat med personal som kan svara på frågor, kontinuerligt anslår tider från varje kval och hjälper med trivsel på plats - här är nybryggt kaffe fritt för alla förare.
 • Tävlingsledning med erfarenhet av Elitracing koordinerar tillsammans med posterings-personal, räddning och även sekretariat all körning på banan - så att beslut fattas snabbt om något oförutsett händer.
 • Klassvärdar och förarcoacher: Varje event finns en handfull erfarna förare från serien tillgängliga för att sprida trygghet och ge tips till dig som kör, framförallt nybörjare. Det finns också möjlighet att boka olika nivåer förar-coachning, både av klassvärdar men också för en tilläggskostnad av proffs som kan åka med dig och garanterat kapar dina varvtider på ett prisvärt sätt.
"Under säsongen hjälpte jag många i instegs-klassen Club med att bl.a. förstå hur viktigt det är att planera och förbereda sig mentalt, för att göra sin körning mjukare men effektivare. Redan efter några pass av coachning bättrade förarna sina varvtider, det kändes jättekul att dela deras lycka över det!" - Ella Benje, Förarcoach (tidigare 3x mästare SSK Klass 1).
Våra klassvärdar och förar-coacher riktar sig till både nybörjare och erfarna inom bankörning, ett av de snabbaste sätten att bättra dina varvtider på.

MEDIABEVAKNING & PR-AKTIVITETER – ÅRET OM:

Serien har sedan starten 2012 alltid haft en framstående position inom sociala medier och räknas som en av de ledande inom Svensk Motorsport inom detta.

Sedan 2015 produceras egna TV-magasin som bl.a. sänts på Viasat Motor & Viaplay. Sedan 2017 publiceras episoderna öppet och kostnadsfritt att se på Facebook, där de fått mellan 25 000 - 50 000 visningar per avsnitt.

Inför 2019 gjorde vi i samarbete med Skruvat.se ett helt nytt magasin i samband med lansering av våra AM-klasser (amatör/nybörjare), som lade fokus på nybörjare och enkelheten med att börja köra Time Attack.

Välj Time Attack om du har höga ambitioner med din bil och vill tävla på en plattform som ständigt utvecklas till att bli mer attraktiv för partners och sponsorer. Hos oss har du en respekterad utgångspunkt för att söka stöd av företag och följare för att delta i en riktig tävlings-cirkus.

Är du en nybörjare eller bara intresserad av körningen, blir detta ändå en extra dimension till upplevelsen och livsstilen - som kommer på köpet.

Dagligt innehåll och nyheter i våra sociala mediakanaler:

 • FACEBOOK (Ca 17 000 följare, en av de största inom Svensk bilmotorsport).
 • INSTAGRAM (Ca 3000 följare, dagliga blänkare om våra förare & partners).
 • Hemsida (Med responsiv design för smartphones).
 • Flitig kommunikationsavdelning: Ständigt uppmärksammade i digital liksom tryckt media ex. Bilsport, Auto Motor & sport, branschtidningar samt lokal media där våra förare ofta figurerar.
 • NY! Youtube: Vi startar lagom till säsongsstarten en ny kanal där våra highlights, partnervideos och övrig rörlig media; tillsammans med nya grepp som podcasts och garagebesök publiceras.
 • TBA (To Be Announced)! Om vi når fullt startfält innan April kommer serien bjuda på en riktig "gamechanger" i klass med den bomb som TV-avtal med Viasat Motor var 2015.
"Sveriges bästa produktion av rörlig media inom motorsport. Den snabba tillväxt Time Attack gjort är mycket tack vare sin attraktiva mediabevakning av serien. Det ger mervärden för mig att kunna presentera för partners; liksom underlätta öka antalet egna följare i sociala medier." - Alx Danielsson, förare Unlimited (tidigare World Series by Renault mästare & F1 testpilot).
Alx är en meriterad Racing-förare som använt Time Attack som komplement till sina övriga professionella åtaganden.
"Glädjen i teamen och hos de övriga som är på plats är smittsam. Eftersom varje förare bara kör mot sig själv och klockan istället för att ligga och knuffas hjul mot hjul uppstår ingen osämja. Verktyg och reservdelar lånas ut till höger och vänster. En för alla, alla för en." - Reportage i tidningen auto motor & sport (Nr 23 2016).

BETALNING:

Välj det paket som passar dig och dina behov bäst, att teckna "Pro" sparar mest pengar för dig som tänkt maximera din körning under året. Med våra delbetalnings-lösningar kan du slå ut din kostnad under en längre period, men sista betalning måste ha skett innan 1 april.

Ett företag eller sponsor kan stå som mottagare av din faktura utställd som annonsering, då tillkommer +25% på alla belopp för rätt avdragsgill moms och extra administration. Kontakta oss direkt för att hjälpa dig få rätt fakturalösning för ditt företag eller sponsor: anmalan@timeattacknu.se.

AVBETALNING - FÖR DIG SOM VILL DELA UPP KOSTNADEN:

 • Betala hela beloppet direkt via faktura.
 • Dela upp det på två gånger via faktura (inga extra kostnader).
 • Dela upp det till tre gånger via faktura (+500:- på din anmälningsavgift).
 • Dela upp det till fyra gånger via faktura (+750:- på din anmälningsavgift, inga rabatter är då giltiga).

Anmälan via signup är bindande. Inga avgifter är återbetalningsbara. Försenad betalning eller önskat uppskov på 14 dagar över ovan datum medför en förseningsavgift på 500:- + ev. moms. Vid två missade påminnelser dras ditt startnummer in, övriga inbetalningar förfaller.

ÖVERLÅTA/SÄLJA ENSKILDA TÄVLINGAR:

Din startplats i enstaka tävlingar går bra att sälja eller överlåta på annan person (senast en vecka innan start, annan klass i mån av plats). Vi hjälper dig med all support för den som köper/erhåller den av dig, så han kan delta i tävlingen. Du väljer själv hur mycket du vill sälja den för.

Bli mästare i din TA klass - Chans att åka med på drömresa till Nürburgring!

Deltagande i 2020 års Svenska Time Attack-mästerskap kommer att vara det enda sättet för förare i norra Europa att kvalificera sig till Europamästerskapet - som avgörs på Nürburgrings GP-slinga 27 sep.

För de extra dedikerade tävlande i vår serie så kommer varje korad mästare i var och en av de 6 klasserna få en startplats i European Time Attack Masters och ingå i det Svenska Time Attack landslaget. Alla startavgifter, plats i garage samt delkostnader för resor & boende är en del av priset för varje mästare.

Det kommer även finnas ett begränsat antal platser för tävlan på Nürburgring 27 sep att köpa för övriga serieanmälda förare.

EXTRA: ”KING OF MANTORP”

Boka till årets höjdpunkt ”King of Mantorp”

Time Attack Festival, Mantorp Park med flera internationella gäster är en happening under tre sommardagar i slutet av juni.

Torsdag 25 juni är en öppen TA Testdag dit anmälda till tävlan under eventet har förtur, men i övrigt går det låta vänner och anhöriga anmäla sig för körning.

Fredag 26 juni körs Rond 3 i Time Attack mästerskapet på den klassiska banan med flera intressanta ”Wild Cards” som är med och gästspelar.

Lördag 27 juni ”King of Mantorp” 2020, Norra Europas största Time Attack event är öppet för publik med bilutställning, utställande företag, internationella gäster, extra mediapådrag och mycket mer.

"Fullmatade startfält med deltagare från hela Norden, spännande gästspel & överraskningar för publiken: "King of Mantorp" har etablerat sig som norra Europas bästa enskilda Time Attack-event och 2020 höjer vi ribban med en större helhetsupplevelse för de som stannar alla tre dagar." - Mikael A. Jarosinski, Media & PR-ansvarig TimeattackNU.se.

PRIS: +2990:- (1990:- vid bokning ihop med serieanmälan PLUS el. PRO innan 28 feb 2020!)

ÖVRIG ANMÄLAN TILL "KING OF MANTORP" ÖPPNAR UNDER MARS I MÅN AV PLATS!

PARTNERS:

Vi samarbetar med några av branschens ledande företag och arbetar för bra förmåner till våra förare, attraktiva priser till podiet och att serien utvecklas på alla plan.

Under 2018 gick VEIDEC in som vår huvudpartner, samma företag som ägde och var promotor av STCC under seriens mest framgångsrika år. De bidrog till oss bl.a. med senior advising om hur mästerskapet skulle utvecklas långsiktigt och bli en större kraft i Svensk motorsport.

Det gröna varumärket de flesta inom Svensk Motorsport känner igen.
VEIDEC's sortiment av kem-produkter för reparation, smörj och underhåll klarar sig ingen Racing-depå utan.

Med detta stöd och kunskap satsar vi nu på att ta TA till nästa nivå och samarbeta med fler aktörer för gemensam tillväxt. Som förare gynnas du av detta och är del i en resa, som hela tiden tar spännande skepnader i takt med att nyheter och nya partners presenteras.

Ett urval av våra partners säsong 2018
"Jag älskar den passion som ligger bakom Time Attack. Passion för sitt tävlande, utveckling och ständiga förbättringar. Alla inblandade från arrangörs-personalen till förare och deras team, har alltid ett leende och en hjälpsam hand. Motorsport i nutid när den är som bäst." - Bob Huzell, Vice VD VEIDEC & tidigare VD STCC (2007 - 2013).

LÄNKAR:

TIMEATTACKNU.SE HEMSIDA

REGLER

KALENDER 2020

FACEBOOK

INSTAGRAM

BOKA LICENS/FÖRSÄKRING: SMA

BANOR: Ring Knutstorp I Kinnekulle Ring I Mantorp Park I Gelleråsen Karlskoga

VÅRA FOTOGRAFER: Apex-Foto I JR-Photography I Steffens Foto I Henrik Lindqvist

DESIGN, GRAFIK, VIDEOS & ÖVRIGT CONTENT: Superior Media & PR

KONTAKT:

Allmänt: Mikael (Tel: +46738121190 , E-mail: anmalan@timeattacknu.se)

Teknik/regler: Robin (Tel: +46707592150 ‬, E-mail: tech@timeattacknu.se)

Media/Ekonomi: David (Tel: +46761851297 ‬, E-mail: david@timeattacknu.se)

Press/Ackreditering: media@timeattacknu.se

Partners/Annonsering: mikael@timeattacknu.se