Loading

DIGITAALIS-TAKTIILISET OPETUSKOKONAISUUDET yhden päivän koulutukset lukuvuonna 2019-2020

Kaipaatko vinkkejä, miten voit lisätä opetukseesi toiminnallisuutta, digitaalisuutta ja pelillisyyttä? Haluaisitko oppia laatimaan omia innostavia ja pedagogisesti järkeviä digiä & taktiilista toiminnallisuutta hyödyntäviä opetuskokonaisuuksia?

Tule mukaan konkreettisia eväitä tarjoavaan koulutukseen, jossa tutustutaan aluksi kouluttajan omassa työssään käyttämiin digitaalis-taktiilisiin opetuskokonaisuuksiin ja sitten suunnitellaan ja aletaan toteuttamaan omaan opetukseen kokonaisuutta. Koulutus soveltuu kaikilla eri asteilla opettaville opettajille, jotka ovat kiinnostuneet digitaalisuuden ja taktiilisen toiminnallisuuden hyödyntämisestä. Koulutuksessa esimerkkimateriaalit ovat pääasiassa kieliin liittyviä, mutta ne ovat sovellettavissa myös helposti muihin oppiaineisiin etenkin perusopetuksessa.

Kouluttaja

Vuoden kieltenopettaja 2017, FM Heini Syyrilä, joka on vuodesta 2014 kouluttanut opettajia digitaalisuuden ja toiminnallisuuden hyödyntämisessä.

Hinta: Koulutuksen hinta on 150 € (ALV osuus 29,03 €). Hinta sisältää koulutuksen (7 t) ja materiaaleja. Hinta ei sisällä tarjoiluja.

Koulutuspaikat ja -ajat

8.9.2019 Vaasa (klo 9-15). Alvar Congress Center Virtaviiva 8 I 65320 Vaasa. Ilmoittautuminen 29.8. mennessä.

17.11.2019 Mikkeli (klo 9-15). Hallituskatu 7 A 1, 50100 Mikkeli. Tilat sijaitsevat keskustassa Kauppakeskus Akselin 3. kerroksessa. Ilmoittautuminen 21.10. mennessä.

30.11.2019 Kuopio (klo 9-15). Puistokatu 20, 70110 Kuopio. Koulutus on Kuopion kansalaisopiston luokassa D169 kielet, 2.krs D-käytävä. Ilmoittautuminen 30.10. mennessä.

Huom! Koulutus toteutuu, jos ilmoittautuneita on 15 henkilöä. Koulutuksen toteutumisesta ilmoitetaan kieltenopetus.fi/ilmoittautuminen -sivulla heti, kun vähimmäismäärä on tullut täyteen. Koulutukseen ilmoittautuneet saavat koulutuksen toteutuessa lisätietoa sähköpostilla lähempänä koulutusta.

Laskutus: Koulutuksen laskutus tapahtuu sähköisen laskutusjärjestelmän kautta. Mikäli koulutuksen maksaa kaupunki/kunta, selvitäthän ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä sähköisen laskutusosoitteen (OVT numerosarja), jota kaikki kunnat jo käyttävät. Mikäli koulutuksen maksaa osallistuja, tulee lasku sähköpostin liitteenä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskua ei ole mahdollista maksaa osissa. Laskun lähettämisen jälkeen tulleista laskutusosoitteen muutoksista peritään erillinen laskutuslisä, joten ilmoitathan laskutusosoitteesi viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä.

Peruutusehto: Ilmoittautuminen on sitova. Jos osallistuja on syystä tai toisesta estynyt tulemaan koulutukseen, hän voi osallistua Digiopetus Syyrilän vastaavaan koulutukseen myöhemmin tai hän on hän itse velvollinen järjestämään tilalleen toisen henkilön. Koulutukseen ei siis ole listaa varalla olevista. Laskutus siirtyy tilalle tulevalle henkilölle sitten, kun hän on jättänyt oman ilmoittautumisensa sähköpostilla osoitteeseen koulutus(@)kieltenopetus.fi

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.