Marvel Aquest blog està fet per marvel perquè m'agrada molt les seves creacions,pel·lícules,còmics i inclús les seves series

Origen

Marvel va ser fundat al 1939. La seva localització es 135 W. 50th Street, planta séptima. Nueva York, estats units. Les seves creacions son superherois com Hulk,iroman,ojo de halcon,etc i enemics pels superherois com doctor muerte, octopus, ultron. Per la meva opinió marvel son els millors fent superherois.

Per començar fare un top de 5 pelis de marvel que em van agradar:

5-Iron Man 3

4-The amazing Spider-man

3-The amazing Spider-man 3

2-Iron Man 1

1-deadpool

Ara us diure alguns herois de marvel que m'agrada:

El meu monstre de la destrucció preferit .En totes les seves aparicions, Hulk és retratat com un ésser formen pell verd humanoide que posseeix la força sobrehumanes, força i velocitat gairebé il·limitades, a més de tenir un factor de curació i regeneració que augmenten el seu poder com augmenta la seva ràbia altament eficient. Seu alter ego és el Dr. Bruce Banner, un geni científic que, a causa de l'exposició a la radiació gamma, transforma en Hulk quan el cor batega a una velocitat perillosa.

Iron man

El tecnològic preferit per mi. Stark és un multimilionari èxit, empresari i enginyer, amb una vida de luxe i una gran fortuna gràcies a les seves invencions i el llegat del seu pare, però la seva vida pren un gir sobtat quan ella és segrestat per un grup terroristes i pateix una lesió greu pit quan un tros de metralla es pressiona a prop del seu cor i amenaça amb matar-lo. Seus segrestadors estan tractant de forçar-lo a construir una arma de destrucció massiva per a ells. En canvi ell crea una armadura de ferro poderoses armes construïts en que s'arribaria a salvar la seva vida i escapar de la captivitat. Tony s'escapa i decideix reconstruir la seva armadura, esdevenint "L'home de ferro"

Deadpool

El millor de tots. Tècnicament no és un heroi sinó un anti-herói. Com és el cas de Wolverine, la personalitat i habilitats de Deadpool són el resultat de mesura gran d'estar sotmès al programa paramilitar del govern canadenc conegut com arma X, encara que la seva nacionalitat d'origen és desconegut. Després arma X curat seu càncer terminal implantat el "factor de curació" extret de Wolverine, Deadpool queda mentalment inestable i desfigurat

E que també tenen enemics ara veureu els enemics dels herois que us e ensenyat:

Abominacio

En un dels seus intents de suïcidi, Bruce Banner construeix una màquina de bombardejar amb suficient dels raigs com per destruir el monstre que s'amaga dins. No obstant això, la víctima del seu aparell acaba com Emil Blonsky, un agent de la KGB que es converteix en abominació, una monstruositat que ha esdevingut el principal enemic de Hulk durant molt de temps a causa de la radiació, arribant a donar-li un parell de cops realment memorables.

Mandarin

El seu gran enemic, viu en el vermell de la Xina, el seu objectiu és portar la tercera guerra mundial i així poder utilitzar la tecnologia per dominar el món. El mandarí és retratat com un geni científic i un artista marcial expert. Tanmateix, les seves principals fonts d'energia són deu anells del poder, una adaptació d'una tecnologia alienígena nau espacial amb què es xoca. Cada anell té un poder diferent i té un dit específic.

Ajax

L'home conegut només com Francis fou marmessor el antiga en el laboratori del Dr. Killebrew, conegut com el taller, que forma part de crear uns súper soldats ha fallat a arma projecte que Francis X. ha actuat com el múscul del Killebrew, regnant en el "bany" del projecte que eren pinsos per a sádics d'experiments de Killebrew quan es va trencar les regles. Això incloïa Wade Wilson, que més tard seria conegut com el mercenari Deadpool

Ara les lluites de marvel que em van agradar molt (totes surten iron man)

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.