Loading

Fotograf Nilebo idrottsplatsvägen 9 - Hjärnarp-

Hej och välkomna till "Prova på" fotografering hos mig i min lilla studio den 1/12 och 2/12.

jag ber er alla att läsa igenom texten noggrant så det inte blir några frågetecken.

HITTA HIT

Idrottsplatsvägen 9 i Hjärnarp. Det står en skylt på brevlådan med "Fotograf Nilebo" När ni har parkerat bilen följer ni de andra skyltarna till den lilla röda trappan vid den vita dörren på garaget. Här inne finns jag och väntar på er. känner ni er osäkra eller är liknande , ring mig på : 0762126898

HUR GÅR DET TILL?

Alla kommer att få en tid av mig. Schemat är längst nere

Det är ytterst viktigt att ni håller dessa tider. Kom inte för tidigt då jag kanske har någon i studion. Vi kommer att fotografera i ca 20 minuter . Ni som har syskon rekommenderar jag att ni klär dom matchande, mjukar färger brukar vara finast på bild .

Veckan som kommer efter kommer vi ha bildvisning! Ni kommer få många tider att välja på men tiderna är från 09,00-14,00

Detta stod med på inlägget, då alla visningar måste vara denna veckan för att ni ska hinna göra julklappar.

Då är ni välkomna att komma o kika på era bilder och eventuellt köpa de bilder ni vill ha. Urvalet av bilder kommer variera, beroende på hur fotograferingen var. Men tror att ni kommer få kika på 20-40 bilder .

REKVISITA M.M

Jag har en bakgrund som standard, sedan kommer jag att erbjuda 1 till på plats för variation. Detta bestämmer ni helt själv om ni vill testa eller inte. Barnen kommer stå i fokus, vi ska försöka busa och ha det mysigt.

Ett tips till alla föräldrar är att ni förbereder era barn på vad det är dom skall göra och visa gärna lite bilder innan på vad jag gjort så dom förstår. Vi kommer som sagt endast ha 20 minuter på oss, så det är snabbt jobbat, och möjligheten att överstrida tiden finns inte tyvärr.

Här finns många saker att låna om man vill det. Tillexempel : Tyllkjolar, Hårband, Hattar , Korgar , Äppellådor. - Ja you name it. För att göra allt så smidigt som möjligt vill jag gärna att ni säger ifrån om ni redan nu har tänkt på något speciellt som ni vill låna. Detta mest för att er tid går fort väl inne i studion, och jag ska ha en chans att förbereda på bästa sätt..

Schemat - OBS kolla ordentligt -

Avbokning av era tider måste ske minst 48h innan dagen, detta så jag kan ordna alla platser igen. Avbokning efter denna tiden kommer debiteras med 500kr!

FREDAG

8,15 Línnea

09,00 Stephanie

09.30Madeleine P

10,10 Paula

10,45 ULRIKA

11,15 - ute

13,15 Jenny

14,00 Linnea Andreasson

LÖRDAG

08,15 Jessica L

08,45 Marie

09,30 Jonas och Elin

10,15 Jessica N

10,45 Lina Andersdotter

11,20 Matilda persson

12,00 PERNILLA WÅHLSTRAND

12.30 SUSANNE

13.15 VIKTORIA GLANZ

Prislista

Lågupplösta filer - Går att framkalla till 10x15 – 250kr / st.

Medel filer - Går att framkalla till A4 storlek – 350kr/st.

Högupplösta filer – Går att framkalla i önskad storlek, Detta rekommenderas vid tryck av canvas m.m. 450kr / st.

Paketpriset

Köp 10 bilder – Få 1 extra –

Köp 20 extra bilder – Få 3st av dessa högupplösta –

Köp hela urvalet – Alla bilder från visningen Högupplösta – 6500kr (OSB- "prova på" kunderna kommer få 500kr rabatt på detta paketet

Bilderna levereras så fort fakturan är betald, och kommer via en länk så ni kan ladda ner dom och spara dem på olika ställen.

Bilderna finns kvar hos mig i 6 månader, men paketen gäller endast under visningen.

Det jag vill ha nu :

Jag vill att ni skickar ett mail tillbaka att ni läst igenom detta. Skriv antal barn som kommer samt åldrar, favoritfärger och önskemål om ni vill låna kläder eller liknande =)

Vi ses snart! Kram frida

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.