Loading

Er du vår nye samarbeidspartner/ daglig leder i Trondheim? Foss Snekkeri AS, markedsfører og produserer inspirerende, verdibaserte og komplette innredninger for kjøkken, bad og garderober under merkevaren Fossline med grunnlag i kompetanse og industrianlegg i Orkla-regionen og omegn.

Foss Snekkeri AS, , markedsfører og produserer inspirerende, verdibaserte og komplette innredninger for kjøkken, bad og garderober under merkevaren Fossline med grunnlag i kompetanse og industrianlegg i Orkla-regionen og omegn.

Samarbeidspartner/daglig leder i Trondheim

Etterspørselen etter våre produkter er i vekst, og Trondheims-regionen er en viktig arena for oss. Vi ønsker å forsterke vår satsing i privatmarkedet og bli enda mer tilgjengelig og nærmere våre kunder.

I den forbindelse søker vi en samarbeidspartner/daglig leder med stort nettverk som kan gjennomføre denne utviklingen. Vi er åpen for ulike samarbeidsformer og bransjeerfaring. Vi kan tilby profesjonelt kompetansemiljø, et godt bransjenettverk og et produktutviklingsmiljø som bidrar til at vi har høy etterspørsel etter våre produkter.

Vi har i dag butikk i Tempeveien 15 med 500 m2 gode utstillingslokaler (K. Lund-bygget) som gir muligheter for inspirasjon, og som samtidig er en arena for bygging av gode kunderelasjoner. Butikken betjenes i dag av faste 2 kunderådgivere, og ved behov benyttes utstillingsarenaen til ulike aktiviteter knyttet til prosjektsalg.

Ved spørsmål, ta kontakt med:

Morten Foss på telefon 918 86 265 eller morten@fossline.no

fossline - Norsk kvalitet siden 1955