Loading

Shoppingresor till Ullared Shoppingparadiset väntar på dig!

Avresa från : Örebro, Adolfsberg, Kumla, Brändåsen, Laxå, Finnerödja, Mariestad, Skövde.

Välkommen med på våra populära shoppingresor till Ullared

Pris från 300:-*

Ullared 1 ca 9 timmar shopping lördagar

2018-12-08

Ullared 4 ca 6 timmars shopping

2018-11-29, 2018-12-11

Praktisk information inför resan:

Tag gärna med: Liten kudde och kanske en filt, musikspelare med hörlurar, laddare till mobil och dator (det finns oftast eluttag i bussen). Väska med blixtlås att packa inhandlade varor i. (ej resväskor eller shoppingvagnar med hjul).

Vi bjuder på en liten smörgås och kaffe på en parkeringsplats efter vägen eller vid ankomst till Ullared. På hemvägen stannar vi för fika paus på någon vägrestaurang. (Ullared 2 sen avgång: ev ingen fika paus på hemvägen).

Våra bussar är utrustade vinterdäck under den period som det krävs samt ABS bromsar, ESP osv för att resan ska bli så säker som möjligt. För att resan ska bli så säker som möjligt är också passagerarutrymmet utformat för att skydda dig som passagerare. Om man då fyller passagerarutrymmet med inhandlade varor påverkar det säkerheten drastiskt, och givetvis även trivseln. Därför förvaras alla inhandlade varor i bagageutrymmet eller släpkärran. Du får handla så mycket du vill för privat bruk. Du får inte handla något som inte kan förvaras i bagageutrymmet eller släpkärran. Ej heller farliga varor tex brand- och explosionsfarliga. Du ansvarar själv för att emballera känsliga varor så att de inte skadas under transporten samt vid in och ut lastning. Vi förbehåller oss rätten att neka sådant som inte är emballerat rätt. Allt bagage hanteras av oss när ni kommer till bussen. Skadat eller förkommet bagage/varor ersätts ej.

Obervera datum: en dag är från 00:00 till 23:59

Priser och bokning

Ordinarie pris är 350:- vid påstigning i Örebro. Rabatter och tillägg se nedan.

*/Boka och betala tidigt rabatt -50:- = 300:-. Gäller vid internetbokning och betalning oss tillhanda senast 7 dagar före avresa på vårt bankgiro. Faktura med OCR nr skickas till er e-post. Betald resa kan inte ändras och återbetalas ej vid avbokning. (Om resan mot förmodan skulle bli inställd erbjuds ni byta resa eller återbetalning).

Barnvagn, rullator & rullstol i bagaget måste bokas, avgift 40:- Detta för att bagageutrymmet i bussen utnyttjas maximalt på denna resa.

Vid påstigning före Örebro tillkommer anslutningsavgift. Se internetbokning för pris/ort.

Bokning av särskild plats i bussen 50:-/person. Om ni är flera personer i bokningen måste alla beställa särskild plats.

Betalning av resan sker med Swish om ni inte valt att betala mot faktura i förskott. (kontant & kort + 20:- i service avgift/pers)

Är ni 25 pers eller flera som vill åka ett datum som vi inte har? Då finns oftast möjlighet att lägga till det om ni gör en fast bokning senast 30 dagar före avresa. Boka tidigt rabatt -50:-/pers och betalning oss tillhanda senast 7 dagar före avresa. Faktura med OCR nr skickas till er e-post. Betald resa kan inte ändras och återbetalas ej vid avbokning.

Bussen angör endast påstigningsplatser där det finns bokade resenärer = Bokning obligatorisk!

Vill ni åka egen buss? Då betalar ni för hela bussen och bestämmer själva vilket datum ni vill åka. En normal buss har plats för 49 eller 53 passagerare. Ring för pris & info.

Ej avbokad plats senast 2 arbetsdagar före avresa betalas. Vid avbokning med e-post måste avbokningen vara bekräftad från oss för att gälla.

Om resan mot förmodan skulle bli inställd meddelar vi er senast 2 dagar före avresa. Minsta antal för resans genomförande är 25 pers

Om du bokar för flera personer: samla in pengar för resan i förväg. Tänk på att om du bokar för flera personer kan du få betala om någon inte kommer. Det bästa är oftast att du låter dina vänner boka själva så att de får egna bokningsnummer.

Om ni är flera som vill åka tillsammans bör ni stiga på bussen på samma ställe eftersom alla bussarna inte angör alla hållplatser när vi kör med flera bussar.

Om inte den resa du är intresserad av går förbi där du bor är du välkommen att parkera bilen bredvid vårt garage i Nybble. Parkeringen är gratis för personbil under resdagen. Du kan även boka elplats mot avgift. Elplats bokas på tel 019-224205. Vissa datum går bussen från Västerås och då är påstigning i Nybble inte möjlig om det inte blir 2 bussar .

Credits:

Foto: Gekås, Palm och Gyll

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.