Loading

TRE GODE HOTELLER PÅ DEN RUMENSKE KYSTEN Tre gode hoteller, tre gode badebyer

De rumenske badebyene ligger på rekke og rad nord og sør for Romanias femte største by - havnebyen CONSTANTA. Sesongen er fra 1 mai til 15 september, med en toppsesong fra 10 juli til 20 august. Været midtsommers er mellom + 30 til + 35 i skyggen og havtempereturen rundt + 25 . Vi har tre plukket ut tre meget gode hoteller i tre flotte badebyer, EFORIE NORD - MAMAIA - MAMAMA NORD NAVODARi. Hvis du lander med fly i Bucuresti, blir du møtt på flyplassen og kjørt til kysten og hotellet. Og vi har gode avtaler med alle tre hotellene. Ta kontakt!

HOTEL EUROPA | EFORIE NORD

Hotel Europa er et firestjerners hotell som ligger ved gågaten i sentrum i Eforie Nord. Hotellet har et nydelig utebasseng pluss et barnebasseng i en stor hage med tilhørende terasse som vender ut mot stranda Belona. Det er 10 min å gå ned til hovedstranda og eventuelt hotellets egen strand ved yachtklubben. Hotellet har rom i mange varianter og størrelser, og alle rommene har balkong ut mot Svarthavet. Spasenteret Ana Aslan ligger vegg i vegg med hotellet. Til Eforie Nord sentrum: O km.
Kos deg i Romanias mest rumenske badeby!
Hotel Iaki er et firestjerners hotellkompleks som ligger omtrent midt på strandstripen i Romanias største badeby. Hotellet eies av fotballkjendisen Gigi Hagi og er derfor kjent både i Romania og mange andre steder. Hotellet ligger rett ved stranda, har flere utebasseng og innebasseng, pluss treningssenter og treningshaller. Til Mamaia 0 km. Til Constanta sentrum ca 10 minutter med buss.
Kos deg i Romanias største badeby!

PHOENCICA | MAMAIA NORD NAVODARI

Hotel Holiday Resort Phoencia er flere firestjerners hotellbygninger samlet rundt et system av badebassenger og bassengkanaler rett på stranda i Navodari. Her er butikker, banktjenester, barnepark, heliport, frisør, manikyr, massør og en rekke tjenester - også på et stort eget strandområde. Phoenicia er kystens største hotellkompleks, men romslig og velplassert på en vakker strandstrekning. Svarthavet frister med en romslig strandstrekning rett imot - og på andre siden over hovedveien ligger en innsjø med flere bryggerestauranter. TIl Mamaia er det 10 minutter med buss. TIl Navodari 15 minutter. Til Constanta sentrum ca 20 minutter med bussavganger ca hvert 10de minutt.
Kos deg i Romanias romsligste badeby!

Credits:

Created with images by Alex Panoiu - "The Sundial of Mamaia (AP4P0910 1PS)"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.