Bryllupsfotografering Fotograf felix andré skulstad

Bryllupsfotografering

Jeg har lang og solid erfaring som bryllupsfotograf i Rogaland, og er tilgjengelig for heldags-fotografering eller bryllupsbilder. Jeg er svært glad i å ta bryllupsbilder utendørs med omgivelser som passer brudeparet, eller studiobilder. Jeg har en flott liste med gode lokasjoner som fungerer i allslags vær, og lytter gjerne til brudeparets ønsker og ideer. Riktig lyssetting fremhever den gode stemningen i bryllupsbildene og her har jeg både kunnskapen og utstyret i orden. Dronebilder eller video som tar oversiktbilder fra luften med alle gjestene og brudeparet kan jeg også tilby. Det blir veldig stilig. Her er mulighetene mange, så avtal gjerne et møte i god tid før bryllupet slik at vi kan sette oss sammen og legge en plan for deres ønsker på den store dagen. Dere velger selv hvor lenge dere vil bruke meg på bryllupsdagen, jeg er mer en gjerne med dere hele dagen. Det kan være lurt å bestille fotograf til bryllupet i god tid, jeg har alltid et planleggingsmøte sammen med brudeparet i god tid før bryllupet slik at vi i felleskap får gått gjennom hva dere ønsker dere av bilder. Har også mulighet for bruk av helikopter til fotograferingen. Om dette er ønskelig så ta kontakt i god tid slik at jeg får bestilt dette. Hva med noen spektakulære brudebilder ifra en fjelltopp innerst i en av fjordene?

Leter du etter bryllupsfotograf?

Har dere spørsmål er det bare å ringe meg på telefon: 40281212 eller sende meg en E-post med spørsmål dere har med tanke på bryllupsfotograferingen.

Created By
Felix André Skulstad
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.