Loading

Att investera i bilder Emelie Johansen Photography

Bilder - en ovärderlig investering

Som föräldrar gör vi många nödvändiga investeringar i våra barns framtid - allt från materiella ting som barnvagnar och slalomskidor till resor, utbildning och omsorg. Få av dessa saker ger så mycket glädje som vackra fotografier på barnen när de vuxit upp. Jag vill ge dig möjligheten att spara dina minnen från ditt barns första år.

Professionella bilder visas bäst och mest hållbart på professionella produkter.

FOTOGRAFERINGSAVGIFT våren 2021

Nyföddfotografering . . . . . 1500 kr

Babyfotografering . . . . . 1000 kr

Smash the Cake . . . . . 1500 kr

Gravidfotografering . . . . . 1000 kr

Observera att inga bilder ingår i fotograferingsavgiften.

Hur vill du uppleva dina bilder?

En dag kommer du uppleva den bitterljuva stunden då du inser att din bebis inte är någon bebis längre. Se till att du har mer än bara dina minnen från den tiden. Professionella fotografier är en investering i din familjs historia och arv.

När tekniken går framåt i den raketfart som vi upplever just nu så vet vi inte vilka medier som kommer vara tillgängliga i framtiden. För bara åtta år sedan levererades bilder från fotografen på en CD-romskiva. Tittar vi ytterligare några år längre bak så levererades bilderna på diskett. Med dagens teknik är dessa bilder inte längre möjliga att uppleva.

När du lägger pengar och tid på en professionell fotografering så vill jag som fotograf även att du ska få ut det bästa av dina bilder. Låt dem inte ligga bortglömda på en USB-sticka, eller försvinna med en datakrasch eller mobilstöld. Investera i produkter som håller, som är vackra nog att ha framme jämt och som du kan njuta av varje dag - även om tio år.

Jag samarbetar med några av Europas främsta leverantörer av professionella fotoprodukter. Produkter som är varsamt gjorda för hand, på material som håller för en livstid och som andas förstaklassig kvalitét.

Låt mig stolt få presentera de fantastiska produkter jag erbjuder!

FOTOALBUM

Ett fotoalbum blir en naturlig samlingspunkt och ett fantastiskt sätt att samla alla dina favoritbilder på. Välj själv hur många bilder och sidor du vill fördela bilderna på, och välj sen i vilket format du önskar titta på bilderna.

Mitt standardformat är 20*20 cm vilket ger ett mittuppslag som är 20*40 cm - 10 cm längre än en vanlig A4-sida. Om du väljer att uppgradera till ett album som är 30*30 cm så har du ett mittuppslag på hela 30*60 cm - det är en rejäl bildyta och ett strålande sätt att presentera era vackra bilder på!

Linnealbum SAGA

Ett handgjort linnealbum med tjocka, halvblanka sidor och layflat-uppslag, vilket innebär att albumet går att öppna helt utan att sidorna blir vikta på mitten. Det här är ett skandinaviskt lyxalbum av hög kvalitet.

 • 20*20 cm med sex uppslag och plats för upp till tolv bilder . . . . . 4900 kr
 • 20*20 cm med tolv uppslag och plats för alla dina bilder . . . . . 6900 kr
 • 30*30 cm med sex uppslag och plats för upp till tolv bilder . . . . . 5900 kr
 • 30*30 cm med tolv uppslag och plats för alla dina bilder . . . . . 7900 kr
 • Tillval: handgjord linnebox för att skydda ditt album . . . . . 800 kr

Linnealbum SAGA

SAGA fotoalbum har ett vackert omslag av rått linne

Linnealbum SAGA

För dig som är extra rädd om ditt album så finns alternativet att välja till en exklusiv box att förvara albumet i.

Linnealbum SAGA

Albumet är handgjort och tillverkas i Norge. Att välja leverantörer med schysta arbetsvillkor är viktigt för mig.

Linnealbum SAGA

Du får ett designförslag av mig och sen arbetar vi tillsammans för att albumet ska bli precis som ni önskar.

Linnealbum SAGA

Ett fotoalbum är ett fantastiskt sätt att samla flera bilder på. Det blir en naturlig samlingspunkt och leder till spännande samtal.

Linnealbum SAGA

Sidorna är tjocka och bilderna är tryckta med en teknik som ger en tåligare yta. I och med "layflat"-tekniken så är skarven mellan sidorna diskret.

Linnealbum SAGA

De produkter som jag rekommenderar är produkter som jag själv investerat i och verkligen älskar!

Alla produkter finns att se och känna på i min studio.

VÄGGKONST

Den inramade tavlan är det mest klassiska konstverket i våra hem och något som aldrig blir omodernt. Att välja en professionellt inramad tavla gör att tavlan blir precis lika unik som dig och din familj. Tavlan anpassas i storlek, vilken ram ni önskar och hur bilden ska presenteras.

Föredrar du ett vackert, tjockt Fine Art-papper av 100% bomull eller en bild med ett matt fotolaminat som gör att bilden blir motståndskraftig både mot skadliga UV-strålar och fingeravtryck?

Art Plate

För det moderna hemmet är jag glad över att kunna presentera denna typ av väggkonst - en handgjord Art Plate med en laminerad print av högsta kvalitet.

Konstplattan består av en 16 mm tjock träplatta med bilden direkt monterad ovanpå. Infästningen är nedfräst på baksidan vilket gör att konstplattan hänger plant mot väggen. Det ger ett mycket effektivt och elegant uttryck till dina bilder.

Välj om du vill ha en sobert vit kant eller en svart kant för en mer dramatisk effekt. Jag erbjuder även runda konstplattor med bevarad träkant för ett rustikt intryck eller för att bryta av ett minimalistiskt hem. Konstplattorna passar mycket bra att hänga i grupp om flera.

Pris från 1875 kr. Prislistan uppdateras.

Förmånlig rabatt ges vid köp om tre eller flera.

Inramad tavla

Den inramade tavlan är det mest klassiska konstverket i våra hem och något som aldrig blir omodernt. Tavlorna görs för hand i min ramverkstad och du kan välja mellan att investera i ett matt, tjockt Fine Art-papper som gör att din bild ser ut som ett riktigt konstverk, eller en mer tålig laminerad bild.

Genom att låta mig skapa din tavla kan du vara säker på att din bild presenteras på allra bästa sätt. Jag har full kontroll över färger, ljus och skärpa för att bilden ska se ut precis som på dataskärmen. Alla papper och produkter som används till att rama in bilder är syrafria, vilket gör att bilden kommer att fortsätta se ut som den gör nu, även om 100 år. Det här är kvalitét.

I min ramverkstad hittar du ramar gjorda av svenskt trä, tillverkade i Sverige. Det finns något för alla stilar och hem. För allra snyggaste resultat rekommenderar jag att tavlan ramas in utan ett störande glas framför, vilket både Fine Art-papper och de laminerade bilderna är anpassade för. Undantaget är om du önskar bilden monterad med en passeparout, då behöver bilden skyddas av ett glas framför.

Pris från 950 kr. Prislistan uppdateras.

FINE ART BOX med USB

Ett alternativ till ett fotoalbum är att spara dina favoritbilder i en exklusiv linnebox. Bilderna printas på vackraste Fine Art-papper och monteras på kartong för extra hållbarhet. Bilderna kan ramas in om så önskas, eller ställas på en tavellist. De bilder som du väljer till din Fine Art box levereras även högupplösta på USB-sticka. Den fina boxen blir en vacker inredningsdetalj i ditt hem.

Vid köp av Fine Art Box med 20 bilder så ingår alla dina bilder från fotograferingen som högupplösta digitala bildfiler.

 • Fem bilder . . . . . 4900 kr
 • Tio bilder . . . . . . 7900 kr
 • Femton bilder . . . . . . 11500 kr
 • Tjugo bilder . . . . . . 13900 kr

DIGITALA BILDFILER

Högupplösta digitala bildfiler med en långsida på minst 4000 pixlar. Högupplösta bildfiler går fint att framkalla och förstora på egen hand.

 • En bild . . . . . . 950 kr
 • Fem bilder . . . . . 4500 kr
 • Tio bilder . . . . . . 7000 kr
 • Femton bilder . . . . . . 9000 kr
 • Alla bilder . . . . . . 10500 kr

Den matchande lågupplösta bildfilen till de produkter du väljer att investera i ingår alltid. Lågupplösta bildfiler går jättebra att titta på, på dator och mobil, men lämpar sig inte till utskrift.

VILLKOR

Betalningsalternativ

Jag erbjuder Klarna som betalningsalternativ vilket innebär att du kan välja att delbetala upp till 36 månader.

Leveransinformation

Din beställning läggs på redigeringskö när fakturan är betald/du har accepterat betalning via Klarna. Alla bilder redigeras noggrant för hand och läggs sen som beställning till mina leverantörer. De flesta levererar inom 4-5 veckor men under högsäsong kan leverans vara upp till åtta veckor. När dina produkter är klara får du ett sms. Om du bor i Örebro kommun så erbjuder jag hemleverans, men du kan förstås alltid välja om du hellre vill hämta din beställning i studion. För mer långväga kunder som önskar sin beställning hemskickat tillkommer en leveranskostnad om ca 200 kr

Har du frågor? Funderingar?

Hör av dig! Jag gillar att berätta mer om mitt fotograferande och de produkter som jag erbjuder. Vill du komma förbi på ett kostnadsfritt möte? Inga problem! Mitt måtto är att allt går att lösa - särskilt när man hittar lösningar tillsammans!

Väl mött!

Created By
Emelie Johansen
Appreciate

Credits:

Emelie Johansen Photography