Spelwijs & Praktijklab Stichting om lesprogramma's te geven aan gedetineerde en jeugdzorg

Studenten helpen uw projecten realiseren

Het Praktijklab is de nieuwe project-onderneming van het ROC Rivor. Een leerbedrijf bedoeld om studenten van het ROC nòg beter voor te bereiden op de praktijk. En om creativiteit, kennis, vaardigheden en ondernemerschap te ontwikkelen. Als bedrijf of instelling in de regio Rivierenland kunt u daarvan profiteren. Door samen te werken in projecten en opdrachten.

Over Salah Edin

De Nederlands-Marokkaanse Abid Tounssi begon in de vroege jaren 90 met rappen. Aanvankelijk rapte hij een korte tijd in het Engels maar rapt tegenwoordig voornamelijk in het Arabisch en Nederlands. Zijn teksten zijn vaak maatschappijkritisch. Zijn artiestennaam Salah Edin verwijst naar de Koerdische generaal Saladin El Ayoubi, die Jeruzalem heroverde op de kruisvaarders.

In 2003 ontmoette Salah Edin de rapper/producer Cilvaringz (Wu-Tang Clan) en hij tekende een contract bij diens bedrijf. Deze deal betekende ook in dat Salah Edin wereldwijd het voorprogramma mocht verzorgen van grote internationale rappers als de Wu-Tang Clan en Sean Paul. Hierdoor nam Salah Edin deel aan één van de grootste Wereldtours uit de Hiphop geschiedenis; er werden namelijk 37 landen bezocht.

Spelwijs en Praktijklab werken samen

Zelf je cijfers inzien? Gebruik EduArte SelfService.

Benieuwd welke cijfers je gehaald hebt op je examen(s)? Gebruik dan EduArte SelfService via de website of de app. Hierop kun je in elk geval je examenresultaten inzien en afhankelijk van de opleiding ook je formatieve resultaten.

Je hebt in de mailbox van je studentenmailadres een e-mail ontvangen met jouw inloggegevens voor EduArte SelfService. In deze handleiding lees je hoe je EduArte SelfService kunt gebruiken.

Via EduArte SelfService heb je ook toegang tot je persoonlijke gegevens en agenda.

Don't forget to subcribe and to like all my video's

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.