Loading

portfolio Fanni miinalainen

Sisällys

Henkilökuvaus

  • Rembrandtin kolmio
  • Studiokuvaus
  • Hiusvalo

Dokumentaarinen valokuvaus

  • Huvilaitteet
  • Keikat

Sommittelu

Itsearviointi

Henkilökuvaus

Rembrandtin kolmio

Nikon D1700 F 8.0 ISO 100 1/125

Muokkauksessa käytetty healing brush- ja curves työkalua. Nostin keskisävyä hieman kuvan avaamiseksi.

Studiovalaisu

Nikon D1700 F 8.0 ISO 100 1/125

Tätä kuvaa varten tein kuvaussuunnitelman. Takavasemmalla on spottivalo ladonovilla ja punaisella kalvolla. Käytin softboxia päävalona, joka oli kameran vieressä oikealla.

Hiusvalo

Nikon D1700 F 9.0 ISO 100 1/60

Kuvaussuunnitelman mukainen valaistus. Takavasemmalla spottivalo hunajakennolla. Käytin isompaa softboxia päävalona ja täytevalona pienempää.

Dokumentaarinen valokuvaus

Pääsimme valokuvaamaan Taitaja2018-megastarttia särkänniemeen. Tehtävänä oli harjoitella dokumentaarista valokuvausta. Ajatus dokumentaarisessa valokuvauksessa on "näkymätön kamera". Tärkeintä on saada kuva ajoitettua oikein ja siten, että hetki on aito eikä näytelty.

Sommittelu

Itsearviointi

Studio

Studiossa kuvaamine oli mielenkiintoista, koska en tiennyt valokuvauksesta, kameran asetuksista tai kuvien muokkauksesta yhtään mitään. Studiossa kuvaamisestakaan en tiennyt yhtään mitään, mutta nyt osaan valaisun ja studiokuvaamisen perusteet.

Dokumentaarinen valokuvaus

Huvipuistolaitteita kuvatessa parhainta oli nähdä kuvia muokatessa, kuinka iloisia ihmiset olivat kuvissa. Vaikeinta oli ehdottomasti tarkentaminen oikeaan kohtaan. Korkeimmat ja isoimmat laitteet haastavimpia, kuin pienet. Keikkoja oli todella hauskaa kuvata. Samalla sai kuunnella musiikkia, sekä taltioida fiilikset. Hankalinta oli saada valotus toimimaan kunnolla. Vaikka huonoja kuvia tuli enemmän, kuin hyviä, olen kuitenkin tyytyväinen siihen mitä sain julkaisutua.

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.