Loading

Digitaalis-taktiilisen pedagogiikan boot camp 03.-06.06.2020 Levi

Kaipaatko uutta inspiraatiota opetukseesi? Haluaisitko ideoita toiminnallisuuden, pelillisyyden ja digitaalisuuden luontevaan hyödyntämiseen opetuksessa? Viehättääkö luonnossa liikkuminen? Kaipaatko rentoutumista mukavassa seurassa lukuvuoden jälkeen?

Tule mukaan ainutlaatuiseen koulutukseen, jossa yhdistyvät ammatillisen osaamisen päivittäminen sekä luonnossa liikkuminen ja virkistäytyminen Lapin huikaisevan kauniissa maisemissa! Digitaalis-taktiilisen pedagogiikan boot camp järjestetään 03.-06.06.2019 Levillä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa tutustutaan kouluttajan omassa työssään käyttämiin digitaalis-taktiilisen pedagogiikan esimerkkeihin. Esimerkkien pohjalta ideoidaan ja laaditaan konkreettista materiaalia ja tehtäviä omaan opetukseen. Osallistujat voivat halutessaan keskittyä vain toiminnallisuuteen tai digitaalisuuteen tai esimerkiksi opetuskokonaisuuksien rakentamiseen, jos osallistuja on jo aiemmin perehtynyt digitaalis-taktiiliseen pedagogiikkaan.

Koulutuspäivät alkavat aamulla klo 9.00. Säästä riippuen jossakin kohdassa päivää tehdään 1-3 h patikointi tai muu liikunnallinen ulko-ohjelma, jonka jälkeen koulutus jatkuu vähintään klo 21.00 asti ja oman innostuksen mukaan jopa yöhön. Koulutuspäivän aikana sopivassa kohdassa nautitaan lounas, iltapäiväkahvi ja päivällinen.

Kohderyhmä

Koulutuksen esimerkit ovat kieltenopetuksesta, mutta ne ovat helposti sovellettavissa esimerkiksi useimpiin reaaliaineisiin. Koulutus soveltuu kaikkien asteiden kieltenopettajille, kieliä opettaville erityisopettajille, luokanopettajille sekä perusopetuksen reaaliaineiden opettajille.

Tunnelmia kesän 2019 Boot campiltä Pyhätunturilta

Koulutus- ja majoituspaikkana toimii ylellinen paritalo Hiihtogreeni (Puttipolku 4, 99130 Levi), joka sijaitsee Levitunturin juurella aivan golfkentän reunalla (golfia harrastavat huomio!).

Täysihoitopaketin osallistujat voivat halutessaan tulla ilman lisäkustannusta majoittumaan ja esim. golfaamaan jo tiistaina 02.06. ja lähteä kotimatkalle vasta sunnuntaina 09.06. Leville on julkisen liikenteen kuljetukset Kittilän lentokentältä ja Kolarin sekä Rovaniemen rautatieasemilta. Talon pihassa on runsaasti pysäköintitilaa, joten myös omalla autolla ja kimppakyydeillä voi saapua. Mikäli haluat majoittua esim. perheesi kanssa jossakin muulla, voit osallistua kurssille puolihoitohintaan.

Kouluttaja

Vuoden kieltenopettaja 2017 Heini Syyrilä. (Parolan yhteiskoulu ja lukio)

Koulutukseen sisältyy vähintään 32 tuntia opetusta.

Koulutuksen täysihoitohinta 800 € (sis. ALV 154,84 €) sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalit, koulutustodistuksen, ruokailut ja majoituksen. Matkat eivät sisälly hintaan! Koulutuksen puolihoitohinta 650€ (sis. ALV 125,81 €) sisältää koulutuksen, koulutusmateriaalit, koulutustodistuksen, lounaan, päiväkahvin ja päivällisen. Koulutuksen järjestää Digiopetus Syyrilä.

Sitovat ilmoittautumiset 30.4.2020 mennessä. Huom! Mikäli haet koulutukseen apurahaa jostakin, merkitse ilmoittautumiseen lisätiedot kohtaan "apurahahakemus". Tällöin ilmoittautuminen ei ole sitova, mutta sitä ei myöskään lasketa koulutuksen toteutumiseksi vaadittavaan osallistujien lukumäärään.

Koulutukseen pääsevät saavat koulutusvahvistuksen viimeistään 1.5. tai jo aiemmin, jos koulutus varmistuu ennen sitä. Koulutukseen osallistuvat saavat tämän jälkeen laskutusosoitteeseensa laskun, jonka eräpäivä on 30.5. Huom! Selvitäthän ennen ilmoittautumistasi, maksaako koulu osallistumisesi ja koulun sähköisen laskutusosoitteen sekä mahdollisen viitteen, sillä Digiopetus Syyrilä käyttää sähköistä laskutusta. Laskutusosoitteen voi muuttaa 1.5. asti, tämän jälkeen laskutusosoitteen muutoksista peritään erillinen laskutuslisä. Laskun jakamisesta kahteen osaan peritään 3 € laskutuslisä. Laskua ei voi maksaa osamaksulla.

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova (poislukien apurahapäätöstä odottavat) ja tarkoittaa, että osallistuja sitoutuu ilmoittautuessaan maksamaan kurssimaksun 100%. Äkillisen esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa. Osallistuja etsii itse vaihtohenkilön esim. FB-ryhmissä ilmoittamalla. Kun vaihtohenkilö on ilmoittanut yhteys- ja laskutustietonsa paikka ja velvollisuus maksaa kurssimaksu siirtyy hänelle. Poikkeustapauksissa osallistumisen voi myös siirtää muihin Digiopetus Syyrilän järjestämiin koulutuksiin. Tästä on sovittava erikseen.

Tervetuloa mukaan kokemaan ainutlaatuinen koulutus ja elämys!

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate