Mulle - For fuld fart Foredrag om at vinde og tabe

Kristina ”Mulle” Kristiansen er 28 år og professionel håndboldspiller i Nykøbing Falster Håndbold. Her er hun playmaker og har gennem flere år været en af Danmarks bedste håndboldspillere, der hvert år topper topscorer listen. Hun har i en lang årrække været en fast del af det danske kvindelandshold , og hun har været med til flere VM og EM slutrunder.

MUlle

Mulle kom til Nykøbing Falster Håndbold i 2015 efter en lang årrække at have spillet i Team Tvis Holstebro. I Nykøbing er hun en central del af Danmarks mest spændende håndboldprojekt, der for alvor i 2017 gav resultat, da holdet blev Danmarksmestre.

Mulle – der egentligt hedder Kristina Kristiansen – er et ekstremt engageret menneske med et meget stort hjerte for familie, venner og sine fans. Hun tager sig altid tid til at tale med fans og skrive autografer ved kampe eller når hun er ude i andre haller for at se håndbold. Hun går all inn på sin sport, og træner hver dag ekstremt hårdt for at holde sig på toppen.

Der er altid højt tempo på Mulle - og det fortæller hun om i foredraget Mulle - For fuld fart.

Credits:

Søren Knudsen

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.