Mulle - For fuld fart Foredrag om at vinde og tabe

Kristina ”Mulle” Kristiansen er 27 år og professionel håndboldspiller i Nykøbing Falster Håndbold. Her er hun playmaker og har gennem flere år været en af Danmarks bedste håndboldspillere, der hvert år topper topscorer listen. Hun spiller fast på landsholdet, og var i december 2016 sammen med holdet til Europamesterskaberne i Sverige, hvor det blev til en fjerdeplads.

MUlle

Mulle kom til Nykøbing Falster Håndbold i 2015 efter en lang årrække at have spillet i Team Tvis Holstebro. I Nykøbing er hun en central del af Danmarks mest spændende håndboldprojekt, der for alvor i denne sæson skal give resultater.

Mulle – der egentligt hedder Kristina Kristiansen – er et ekstremt engageret menneske med et meget stort hjerte for familie, venner og sine fans. Hun tager sig altid tid til at tale med fans og skrive autografer ved kampe eller når hun er ude i andre haller for at se håndbold. Hun går all inn på sin sport, og træner hver dag ekstremt hårdt for at holde sig på toppen.

Der er altid højt tempo på Mulle - og det fortæller hun om i foredraget Mulle - For fuld fart.

Foredraget bookes gennem Knudsen Kommunikation på soren@soren-knudsen.dk

Credits:

Søren Knudsen

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.