Nederlandse Schoolreis Naar Brugge Door: Ryan Rousseau

Wat hebben wij gedaan:

1. BusReis Naar Brugge

2. Rondvaart met de Boot

3. middageten

4. Chocolade-Museum

5. Chocolade-Workshop

6. Vrije Tijd

7. Busreis Naar Isb

Fotos van Brugge

Busreis naar Brugge

De busreis was 2 uur lang omdat onze bus was niet zo snel, en de ervaring was heel langzaam. Gelukkig was er geen verkeer op de weg. Ik heb veel geslapen op de bus. We zijn aangekomen in Brugge bij 10:00 in de ochtend.

Rondvaart met de Boot

De eerste activiteit in Brugge was een bootreis met alle Nederlandse studenten, de reis was een half uur lang. Er zijn veel oude gebouwen in Brugge die vlakbij het water en de kanalen zijn. Je kunt de gebouwen heel goed zien vanaf een boot door de kanalen in Brugge. De boot was niet zo groot, zodat iedereen dicht bij elkaar zat op de reis, maar de ervaring was nog steeds heel leuk.

Kanelen van Brugge

Middageten

Voor de lunch, was er een uur vrije tijd waar wij zelf ons restaurant mochten kiezen. Voor lunch, heb ik een vleespotje gegeten, die heel lekker was. Maar ik heb me wel bijna verstikt in mijn potje. Gelukkig kwam het allemaal goed.

Vleespotje

Chocolade Museum

Aan het eind van de Lunch, zijn wij naar het chocolade museum van Brugge gegaan met Kasper en de oudere nederlandse studenten. Er is veel te zien bij het process van het maken van chocolade in het museum. Nu weet ik hoe je chocolade maakt. Eerst, je moet de cacaobonen roosteren om de smaak beter te maken. Ten tweede, je maakt de cacaomassa en de cacaoboter uit de cacaobonen. Om witte chocolade te maken, moet je veel cacaoboter maar minder cacaomassa mixen. Voor puur chocolade, moet je veel cacaomassa maar minder cacaoboter mixen. In het musuem, heb ik ook veel van de geschiedenis van chocolade geleerd. De oorsprong van chocolade is heel oud, het komt uit de Aztecs van Midden-Amerika meer dan 2000 jaar geleden. Over het geheel genomen, het musuem was een hele leuke ervaring.

Chocolade Workshop

In het museum was ook een chocolade workshop. Dit was de leukste activiteit van de hele schoolreis. Met een instructeur, hebben wij veel gemaakt met chocolade. Wij hebben onze eigen creaties gemaakt, net als een kunstvorm van chocolade. Dit was heel leuk omdat chocolade is een beetje saai, maar het maken van je eigen chocolade was interessanter.

Vrije Tijd

Voor mijn vrije, heb veel meer gezien van Brugge. De gebouwen zijn heel oude met veel meer te zien. Ik heb een beetje van mijn chocolade gegeten.

Busreis terug naar ISB

By het eind van de activiteiten was het tijd om terug naar ISB te gaan. Ik was thuis bij half seven. De schoolreis was een echte koel ervaring.

Credits:

Created with images by interbeat - "Bruges" • paulius.malinovskis - "Hands of chocolate" • creyesk - "Fairy docks" • pyrus20 - "brugge belgium canals in belgium" • andre.m(eye)r.vitali - "Brugge" • Gustty - "brugge" • PFNKIS - "HIGHWAY" • B_kowsky - "bruges channel belgium" • bykst - "stew soup vegetables" • EEPaul - "chocolate museum, Bruges, Belgium" • paulius.malinovskis - "Hands of chocolate" • johncooke - "Provincial Court, Markt, Bruges"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.