Loading

Digitaalis-taktiilisen pedagogiikan verkkokurssi SYKSY 2020

Kaipaatko tukea monipuolisen kieltenopetuksen toteuttamiseen digitaalisuuden avulla? Mietitkö, miten yksittäisistä sovelluksista saa koottua pedagogisesti perusteltuja, toimivia opetuskokonaisuuksia? Kiinnostaako toiminnallisuuden tarjoama tuki oppimiselle?

Tule mukaan Digiopetus Syyrilän järjestämään verkkokoulutukseen, jonka sisältöön voit perehtyä juuri silloin, kun sinulle itselle parhaiten sopii! Verkkokurssi on yhdistelmä eri koulutuksieni sisältöä, joten saat tällä kurssilla erittäin kattavan perehdytyksen digitaalis-taktiilisten menetelmien hyödyntämiseen opetuksessa. Huom! Koronan johdosta kurssin sisältö täydentyy syksyn aikana niin, että saat tukea ja vinkkejä opetuksen toteuttamiseen niin etänä, hybdridinä kuin lähiopetuksenakin. Taktiilinen toiminnallisuuden esimerkkien rinnalle tulee vaihtoehtoisia toiminnallisia harjoituksia, joissa mm. turvavälit ja muut koronan vaatimat turvaohjeet on huomioitu.

Verkkokurssin kesto on 14 viikkoa. Kurssi vastaa laajuudeltaan n. 5 op koulutuksen sisältöä. Se alkaa ma 7.9.2020 ja päättyy ma 14.12.2020. Mukaan voit tulla missä vaiheessa kurssia tahansa. Kurssi on rakennettu Peda.net oppimisalustalle. Joka viikko kurssilaisille aukeaa uusi sivu, jossa on uusi teema ja sen mukaiset esimerkit, pedagogiset vinkit ja ohjeet harjoitusten toteuttamiseen tai materiaalien valmistamiseen. Harjoitusten pedagogiikka on selostettu kirjallisessa muodossa. Kurssin materiaalit ovat osallistujien käytettävissä pysyvästi.

KOHDERYHMÄ: Verkkokurssi soveltuu kaikille digitaalis-taktiilisesta pedagogiikasta ja oman innostavan opetusmateriaalin laatimisesta kiinnostuneille opettajille kaikilla eri kouluasteilla esiopetuksesta korkeakouluihin Suomessa ja ulkomailla. Verkkokurssi soveltuu mainiosti myös luokanopettajille ja erityisopettajille useisiin eri oppiaineisiin.

Palautteita verkkokurssista:

"Aivan mahtava paketti! Monipuolisesti erilaisia niin toiminnallisia kuin digitaalisiakin tapoja selkein ohjein/ohjevideoin, joita oli helppo hyödyntää. Mikä loistavaa, nämä jäävät itselle myöhempääkin käyttöä varten, sillä kaikkea ei ehtinyt ammentaa kurssiviikkojen aikana. Positiivista oli sekin, että materiaali tuli vähitellen - sitä tuli niin runsaasti, että sisäistäminen ja toteuttaminen tarvitsee pidemmän ajan, joka tässä systeemissä hyvin mahdollistui. Reaaliaineen opettajanakin pystyin hyödyntämään suurinta osaa kurssin sisällöstä." Virpi Ahvenjärvi, maantiedon ja biologian opettaja Hämeenlinna

"Mielekästä verkkokurssissa on, että se ei ole sidottu aikaan eikä paikkaan! Olen kaivannut juuri tällaista tukea työhöni ulkomaille unohtamatta kurssin parasta puolta - sisältöä!" Annaleea Rantanen, luokanopettaja ja englannin opettaja Aurinkorannikon suomalainen koulu

Verkkokurssin normaali hinta on 220 € (sisältää alv 42,58 €). Jos ilmoittaudut mukaan 17.-31.8.2020, saat kurssin EARLY BIRD -tarjoushintaan -15% eli 187 € (sis. alv 36,19 €). Voidaksesi osallistua verkkokurssille, sinun on maksettava ensin kurssimaksu, jonka jälkeen saat sähköpostilla ohjeet kurssille liittymiseen, joka edellyttää rekisteröitymistä Peda.net -oppimisalustalle (Peda.net -alustan oma tila on maksuton).

Laskutus: Mikäli kurssimaksun maksaa kaupunki/kunta, selvitäthän ennen ilmoittautumislomakkeen täyttämistä kaupungin/kunnan sähköisen laskutusosoitteen (OVT numerosarja) sekä mahdollisen viitteen. Mikäli samasta kunnasta/kaupungista tulee useampia osallistujia, ne voidaan liittää samalle laskulle. Mikäli osallistumisen maksaa osallistuja itse, tulee lasku sähköpostin liitteenä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Laskua ei ole mahdollista maksaa osissa. Laskun lähettämisen jälkeen tulleista laskutusosoitteen muutoksista peritään erillinen laskutuslisä (5 €), joten varmistathan laskutusosoitteen ennen ilmoittautumista. Ilmoittautuja on velvollinen tarkistamaan ilmoittautumislomakkeessa antamansa tiedot oikeiksi.

Huom! Verkkokurssille osallistutaan henkilökohtaisella tunnuksella. Sen luovuttaminen eteenpäin on kiellettyä. Verkkokurssin kaikki materiaalit on tarkoitettu vain kurssille osallistuvien käyttöön. Niiden jakaminen muille on kiellettyä. Mikäli osallistuja rikkoo näitä sääntöjä, hänet voidaan poistaa kurssilta (tunnuksen pääsy verkkokurssille evätään) eikä osallistumismaksua palauteta.

Created By
Heini Syyrilä
Appreciate