Loading

energikoden 2018 FUNDAMENTET FOR BEDRE ENERGI OG HELSE

Hvem er energikoden for?

~ DEG SOM SLITER MED LITE ENERGI! ~

Kanskje har du også dårlig nattesøvn, hjernetåke, nedstemthet, nedsatt stresstoleranse, kroniske smerter eller overvekt.

----------------------------------

ENERGIKODEN er et 3 måneder langt nettbasert coachingprogram du deltar på hjemmefra. Det gir deg starten på en prosess som du kan ha glede av livet ut.

ENERGIKODEN vil gi deg hjelp til selvhjelp med å gi en "oppbrukt" kropp energien tilbake. Det er en kode som kan være vanskelige å knekke alene.

hva vil du få kunnskap om?

ENERGIPRODUKSJONENS ABC

ENERGIRIK PUST

ENERGIRIK MAT

DE TRE STORE ENERGITYVENE

HVORDAN VIL DEN HJELPE DEG?

1. Grundig kartlegging av dine problemområder og helsestatus i dag
2. Din egen individuelle plan videre til bedre helse
3. Tre 1-1 skype/ telefon konsultasjoner pluss 3 felles online samlinger
4. kostholdsplan med kosttilskudd for mer energi
5. Veiledning for testing og kommunikasjon med helsevesenet
6. Treningsveiledning for mer energi
7. E-boka «DE Tre STORE ENERGITYVENE»
8. E-boka «ENERGIKODEN» selve oppskriften i programmet
9. En stressforståelse som hjelper deg til naturlig mindfulness og mer energi. uten teknikker!
koden til mer energi og glede i livet kan knekkeS. ENERGIKODEN kan snu prosessen - og vi går veien sammen! De fire temaene er basert på DE viktigSTE faktoreNE for optimal helse og energi.

Energiproduksjonens ABC!

Energi skal tilpasses behovet. Det starter i hjernens kontrollkjertler. De bestemmer hvilket energinivå du er tjent med ut fra en totalvurdering. Inaktivitet kan være en beskyttelse. Lite energi kan beskytte deg og cellene mot overbelastning. I blant feiltolkes signaler, hjernen beskytter unødig mye, og du går i en dvaletilstand. Dette er første steg i en lang rekke prosesser som bestemmer energinivået ditt. Her må vi starte jobben.

Energirik pust!

Fordi oksygen gir gløden til bålet der næringsstoffer forbrennes. Pust påvirkes av dagliglivets stress og kan senke effektiv forbrenning. Bedre bruk av pusten gir både mer energi, og mer avspenning!

Energirik mat!

Fordi kroppen har behov for en lang rekke vitaminer, fettsyrer, proteiner, mineraler og sporstoffer for å fungere optimalt. Energinivå er imidlertid ikke avhengig av hva du spiser, men hva tarmen klarer å ta opp av næringsstoffer. Det er flere ting du kan gjøre for å øke næringsopptaket. Tarmen kan også trenge hvilepause fra mat. Da mat også forbruker energi under fordøyelse og "sliter" på fordøyelsesapparatet.

De tre store energityvene!

De må identifiseres og fjernes. Med disse tre tyvene i aksjon vil du aldri få opp energinivået. De kan være kamuflert og vanskelige å få øye på, der de jobber i bakgrunnen. Men en eller alle tre vil alltid være tilstede når du sliter med lite energi. Du får vite hvem de er, hvordan de kan identifiseres og fjernes.

Temaene i energikoden går til selve kilden av problemene. Når de rettes opp påvirkes ikke bare energinivå, men også nattesøvn, fettforbrenning, vekt, smertenivå og humør. Flere faktorer jobber sammen om en energistatus i kroppen din. Vi ser på alle de viktigste, og hva du kan gjøre med det.

introduksjonpris er kun kr. 2995,- for hele pakken med 3 måneders oppfølging.

Når du er klar-

sikre din plass her:

Link til påmelding kommer ved oppstart av neste kurs.

Begrenset antall plasser

Spørsmål? Send SMS til: 922 506 17

Din veileder og utvikler av ENERGIKODEN er Tor Strømsnes.

Funksjonell helsecoach ved Senter for livsstilsmedisin.

Ansvarsfraskrivelse:

ENERGIKODEN er ikke ment å kurere eller helbrede diagnoser og sykdommer. Den er ment å skulle bedre energinivå og lindre symptomer gjennom å rette opp ubalanser fra miljø og livsstil. Der stress, søvn, kosthold, kosttilskudd og bevegelse er viktigste faktorene. Dette gjøres gjennom kjent kunnskap satt i et spesifikt system, med mål om å finne svakeste leddet i kjeden. Den ene nøkkelen som er koden for akkurat deg!

Credits:

Created with images by Hal Gatewood - "untitled image" • Zack Minor - "One foot in front of the other"tor strømsnes

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.