Loading

There is a life outside Diana palacios

Què fas quan no ets a la Fundació Pasqual Maragall o el BarcelonaBeta Brain Research Center?

Doncs m’agrada gaudir amb la família i els amics. M’agrada fer esport, especialment natació, així que intento fer unes piscines cada vegada que puc.

Quin és el lloc on has viatjat que més t’ha agradat?

Tots els països que he visitat m’han agradat molt, a cada lloc li trobo el seu encant, així que em resulta complicat haver d’escollir un. Potser no em cansaria de visitar Mèxic, per la seva naturalesa salvatge i per la seva gastronomia (aaandelee mas guacamole!)

I per descomptat, em va fascinar New York, amb el seu ritme frenètic, així que us deixo una foto de NYC, on vaig anar amb la meva germana i el meu little brother, i d’on vam tornar pensant ja en el nostre següent viatge junts.

Una pel·lícula (o més):

He de reconèixer que no sóc gaire cinèfila. Estar asseguda mirant una pel·lícula em costa moltíssim. I és clar, si us he de recomanar les últimes pel·lícules que he vist (tenint en compte que sóc mare d’una nena de 9 anys i un nen de 7) doncs preneu nota: Tadeo Jones, Ferdinand, Els Goonies (aquesta última ja l’havia vist de petita, un clàssic :) )

Una sèrie (o més):

Doncs de sèries n’he vist moltes. La que em va marcar de per vida va ser “Dallas”, amb el JR, el Bobby i la Suellen... el trauma sofert em va durar fins que va aparèixer Lost. A aquesta la van seguir True Blood, Prison break, Game of Thrones, Scandal. Ara no en segueixo cap, i m’han recomanat Merlí, així que serà la propera.

Un llibre (o més):

Es curiós perquè no aguanto gaire estona mirant una pel.licula, però llegint no veig el moment de parar, així que m’he de posar límit de capítol o no dormiria cap nit. Hi ha molts llibres que m’han captivat, però potser el que em va deixar una gran empremta va ser “Els pilars de la Terra”(del Ken Follet), suposo que pel moment en el que el vaig llegir, i la manera en com va arribar aquest llibre a les meves mans.

Un grup, cantant o estil musical:

La vida és música! Depèn del moment m’agrada un estil musical o un altre, però sempre em ve de gust escoltar Bruno Mars i Txarango.

Una cita amb la qual t’identifiques:

No hi ha cap cita que m’identifiqui especialment, però si en prenc nota de moltes. Potser m’agrada aquella que diu “només és impossible allò que no intentes” , així que llença’t a la piscina, i si no saps nadar, doncs ja t’espavilaràs per sortir de l’aigua!

Només és impossible allò que no intentes

Un record que no voldries oblidar:

Els diumenges d’estiu a la platja amb els meus avis.

Un somni personal a realitzar:

Viatjar a Austràlia, sense data fixe de tornada, i quedar-m’hi fins que trobi a faltar els carrers de Barcelona.

Amb aquesta iniciativa volem compartir les aficions i records del personal de la Fundació Pasqual Maragall i el BarcelonaBeta Brain Research Center.

Ves pensant les teves respostes, perquè tard o d'hora et tocarà! La protagonista del proper número serà:

Anna Brugulat

Recupera les anteriors entrevistes:

Credits:

Created with images by Witizia - "landscape field fence wood green nature fields" • DyosEL - "Wallpaper"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.