Loading

Longstay Cascade Portugal-Algarve scrolla ner för att ta del av presentationen

Välkommen till Cascade Wellness, standardmässigt ett av de absolut bästa longstayboendet på Algarvekusten, ca 1,5 km från centrala Lagos.
Vi presenterar den perfekta kombinationen: Bo på lyxiga Cascade Wellness och spela era golfrundor på banor i er närhet.
Cascade Wellness , en komplett anläggning som även rymmer hotell, restauranger, gym, drivingrange, närspelområde, tennis och en exklusiv SPA-avdelning

På Cascade erbjuds även golflektioner privat eller i grupp. Under okt/nov samt feb-april kan vi sätta ihop grupper för våra boendegäster på Cascade

För våra longstaygäster erbjuds boende för upp till 2-4 personer i varje enhet. Tillval kan göras för utsikt mot poolområde.
Hotellet på området erbjuder flertalet restauranger och även möjlighet att lägga till för frukostbuffé (15 euro/pers/dygn).
I paketet ingår tillgång till SPA, bastu, pooler, gym m.m.
SPA-anläggning med bastu, jacuzzi, turkisk bad, pooler m.m. Behandlingar/massage bokas på plats.
En promenad på ca 15-20 min tar er från ert boende till de centrala delarna av Lagos stad.
För bästa pris så spelar ni minst 10 av era golfrundor på underbara Palmares Golf, ca 4 km från ert boende! Golfkombinationer med andra banor offereras enl önskemål.
För att ta er till era golfrundor lägger vi med en hyrbil i ert longstaypaket.
Njut av den magiska utsikten ifrån det nybyggda klubbhuset.
Palmares är en 27-håls anläggning. För er som har det besvärligt att promenera kan golfbil vara att föredra. Förmånliga longstay-priser.
Espiche Golf, en anläggning i magisk miljö strax nordväst om Lagos - Algarve. Beläget ca 6 km nordväst om ert boende.
För er som önskar så lägger vi till 2-5 golfrundor på Espiche om ni bokar minimum 12 golf under er vistelse. Andra kombinationer, be om offert.
Byte av era golfrundor kan även göras för spel på Penina Championship, alt Morgado, Álamos & Salgados.

Ett högklassigt paket med flera riktigt fina golfanläggningar i området! Förmånliga longstaypriser på Cascade gäller under perioden 1 okt till 31 mars. Övriga perioder något högre priser för boendet. Paketpris från 19 900 kr/pers, inkluderar 3 veckors vistelse, 10 golfrundor, hyrbil, och flygbiljett. Önskar ni spela andra banor i området, lägga till en extra vecka eller fler golfrundor, be om offert. Har ni egna flygbiljetter så hjälper vi er att boka övriga delar i paketet.

Created By
Portugolf AB
Appreciate