Just - married o nunta ca in povesti

Obiceiuri, trairi, emotii, toate se petrec intr-o singura zi, zi in care voi, ca miri, nu aveti timp de nimic. Nici macar sa rasuflati. Vreti ca totul sa fie perfect si ca toata lumea sa isi aminteasca in detaliu tooot ce s-a petrecut, toti sa fie multumiti si sa se distreze.

Dar voi cand va veti distra?

aici intervenim noi...

Ne place sa ascultam povestea voastra de dragoste si sa luam parte activa la evenimentul vostru. De aceea, ne inarmam cu multa rabdare si imortalizam, cu aparatul foto, toate zambetele, lacrimile de fericire, emotiile, intr-un cuvant, tot ce face o zi a nuntii sa fie una speciala, de neuitat.

Suntem doi fotografi cu patru ochi ( ma rog, 6 daca punem si o pereche de ochelari), ce isi doresc intotdeauna ca mirii sa ii considere prieteni in primul rand si apoi creatorii de amintiri ce au venit sa le imortalizeze evenimentul.

La Final...

Inainte de a vorbi despre preturi, contracte si altele, ne dorim sa va cunoastem mai intai, la un ceai fierbinte, la noi in studio, pentru ca relatia fotograf - client (pardon...prieten) de acolo incepe. Apoi putem discuta despre necesitati, servicii, pachete si orice alt lucru doriti.

Tineti cont insa ca fiecare eveniment este unic iar pretul corect nu se poate stabili fara ceea ce am mentionat mai sus.

Toate fotogtafiile prezentate mai sus,ne apartin
Created By
Egii Eugen
Appreciate

Credits:

egii.ro

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.