Loading

PROSESSIT OVAT AMMATTILAISEN KÄSISSÄ Teollisuuden kunnossapito ja putkistoratkaisut

Tervetuloa tutustumaan tuotantoomme sekä palvelutarjontaamme.

TEKPLAST OY

Tekplast Oy on erikoistunut teollisuuden muovi- ja lujitemuovitöihin ( lasikuitu ). Asiakkaina yhtiöllä on prosessiteollisuuden toimijat, vesi- ja viemärilaitokset, sekä infrarakentajat/maansiirto yritykset.

Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2019 1,9 Milj. € ja henkilöstömäärä reilu 20, lisänä alihankkijaverkosto projektikohtaisesti.

SUUNNITELMASTA TOTEUTUKSEEN

Valmistamme prosessiteollisuuden putkistoja, säiliöitä, kaukaloita, pinnoituksia sekä näiden korjauksia. Erilaisia teollisuuden asennustöitä aina "avaimetkäteen" -palveluun saakka suunnitelmien pohjalta.

Laajan yhteistyöverkoston avulla on mahdollista saada yhdestä numerosta koko paketti, suunnittelu, putkistot tarvikkeineen asennettuna kannakoituna ja testattuna.

Toimintamme kulmakivinä ovat asiakastyytyväisyys ja laadukkaat komponentit.

KAIKKI LÄHTEE ASIAKKAAN TARPEISTA

Käytössämme on nykyaikaiset projektin hallintajärjestelmät, ammattitaitoinen henkilöstö. Valmistamme tilaajalle isommat projektit isometrien, pi kaavioiden ja 3d mallin pohjalta.

PALVELUMME KOHDISTUU LÄHINNÄ PROSESSITEOLLISUUTEEN, VESI- JA VIEMÄRILAITOKSIIN, SEKÄ INFRARAKENTAJIIN /MAANSIIRTO YRITYKSIIN.

 • Muovityöt ja materiaali myynti
 • Lasikuitu- eli lujitemuovityöt
 • Metallityöt
 • Pinnoitukset

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa...

Ohessa kuvakollaasia tekemistämme tuotteista / komponenteista. Muovi- ja lujitemuovituotteet pääsääntöisesti menevät prosessiteollisuuden käyttöön.

Seuraa toimintaamma somessa - siirry Instagram-tiliin

MUOVIHITSAUS

Palveluumme ja tuotevalmistukseen kuuluvat erilaiset muovihitsaustekniikat. Valitsemme aina materiaalin / tuotteen mukaan oikean hitsaustekniikan. Hitsattavat muovi pe/pp/pvdf.

Käytössämme olevat laitteet

Puskuhitsauslaiteet dn25 - dn600
 • Puskuhitsauskoneet putkikoot dn25-dn600 sekä raportointi
 • Puskuhitsauskone osakäyrien valmistukseen putkikoot dn25-dn250
 • Muhvihitsauskoneet useita dn15-dn1000
 • Vasarahitsaus putkikoot dn10-dn50
 • Extruderi hitsauskoneet

MYYTÄVÄT TUOTTEET

 • Varastossa olevat muoviputket: pe, pp, pvdf, Pe-h/lm, pp/lm, pvdf/lm
 • Levytavarana varastosta pe-h, pp, pvdf, ptfe

TUOTTEET INFRAAN

Tekplast Oy valmistaa mittatilauksena erilaisiin käyttötarkoituksiin käytettäviä kaivoja sekä muoviputkistoja infra-rakentamisen ammattilaisille.

Kysy lisää infratuotteista:

Projekti- ja hankintapäällikkö Esa Sivula 050 344 4279

LUJITEMUOVI-TYÖT eli LASIKUITUTYÖT

Tuotannossamme on muhvisorvit dn25-dn300 saakka. Teemme putkia muhviosille tai laminoimalla erilaisia materiaaleja asiakkaan ja kohteen vaatimusten mukaan. Käytössämme on myös injektointivälineet.

Turvallisen tuotteen ja laadun takeena ovat INSPECTAN pätevöittämät tuotantomme työntekijät, niin muoville kuin lujitemuoville. Voimme vastata omalla vahvalla osaamisella ja kokemuksella teollisuuden haasteisiin ja prosesseihin.

PINNOITUKSET

Tekplast Oy pinnoittaa lujitemuovilla, kumimateriaalilla sekä muovilla erilaisia kohteita, esimerkiksi sekoittajat sekä säiliöt.

Useisiin kohteisiin saadaan huomattavasti pidempi käyttöikä erilaisilla pinnotteilla.

METALLITYÖT

Tekplast Oy valmistaa putkistojen kannakoinnin sekä tarvittavat metallityöt mittatilauksena omassa verstaassa.

Metallitöissä käytössämme on mig, tig ja puikkohitsaus laitekanta. Verstaalla on tarvittavat sahat, yms koneet kannakointikomponenttien valmistukseen.

Putkistolinjojen kannakointi tuotteet

Uutena HAELOK puristusliitoskone. HAELOK liittimet dn25-50 suoraan varastosta asennettuna. Muut kokoluokat tilauksesta aina dn100 saakka.

Lisätietoa HAELOK -liitoksista löydät täältä.