Loading

RIVA & CARO Handdukar av högsta kvalité från Blomus

RIVA är en ny serie frottéhanddukar som möter de högsta kraven på både känsla och kvalitet. Handdukarna är tillverkade i 100% organisk bomull och endast den bästa bomullen har valts ut.

För att bäst bevara handdukarnas mjuka, lyxiga känsla rekommenderar vi dig att inte använda blekmedel eller sköljmedel. Handdukarnas fylliga och mysiga egenskaper bevaras genom att du torktumlar dem efter tvätt.

RIVA från Blomus

Handdukarnas exklusiva utseende beror på den mycket höga kvaliteten på frottén, som dessutom är GOTS-certifierad. GOTS står för Global Organic Textile Standard, som garanterar att alla steg i produktionen av handdukarnas bomull är miljövänlig.

RIVA handdukserie matchar Blomus underbara badrumsserie SONO, både i färg och känsla.

RIVA handdukar kommer i tre olika storlekar, allt för att matcha dina behov. En större badhandduk, en mindre handduk för händerna samt i set med fyra stycken gästhanddukar.

69179 RIVA Badhandduk 70x140cm - Ashley Blue
69180 RIVA Handduk 50x100cm - Ashley Blue
69181 RIVA Set 4 Gästhanddukar 30x30cm - Ashley Blue

Handdukarna finns i färgerna Ashley Blue, Moonbeam, Magnet, Satellite, Micro Chip och Agave Green.

Saknar din butik inloggningsuppgifter till orderportalen? Kontakta kundtjänst på 019-107670 alt kundtjanst@happynest.se

CARO - Lyxigt mjuk och våffelvävd handduk i ren bomull. En våffelvävd handduk har temperaturreglerande egenskaper och blir mjukare för varje gång den används.

69182 CARO Badhanduk 140x70cm Ashley Blue
69183 CARO Handduk 100x50cm Ashley Blue
69184 CARO Set 2 Gästhandduk 30x30cm Ashley Blue

Kontakta Happynest för mer information eller om just NI vill bli återförsäljare för varumärket Blomus?

Happynest är en välkänd, svensk agentur för marknadens hetaste produkter inom heminredning och design. Varje dag skapar vi lönsamhet åt våra återförsäljare genom: Att erbjuda Europas ledande varumärken inom heminredning och design. Vårt stora sortiment med över 20.000 artiklar som passar alla. Att hitta och utforma unika helhetslösningar för varje enskild kund. Effektiv logistik, bra leveransvillkor och låga frakter.

Välkomna till oss!

Credits:

Blomus