Loading

RIVA Handdukar av högsta kvalité från Blomus

RIVA är en ny serie frottéhanddukar som möter de högsta kraven på både känsla och kvalitet. Handdukarna är tillverkade i 100% organisk bomull och endast den bästa bomullen har valts ut.

För att bäst bevara handdukarnas mjuka, lyxiga känsla rekommenderar vi dig att inte använda blekmedel eller sköljmedel. Handdukarnas fylliga och mysiga egenskaper bevaras genom att du torktumlar dem efter tvätt.

RIVA från Blomus

Handdukarnas exklusiva utseende beror på den mycket höga kvaliteten på frottén, som dessutom är GOTS-certifierad. GOTS står för Global Organic Textile Standard, som garanterar att alla steg i produktionen av handdukarnas bomull är miljövänlig.

RIVA handdukserie matchar Blomus underbara badrumsserie SONO, både i färg och känsla.

RIVA handdukar kommer i tre olika storlekar, allt för att matcha dina behov. En större badhandduk, en mindre handduk för händerna samt i set med fyra stycken gästhanddukar.

RIVA Badhandduk 70x140cm - Satellite
RIVA Handduk 50x100cm - Satellite
RIVA Set 4 Gästhanddukar 30x30cm - Satellite

Handdukarna finns i färgerna Agave Green, Moonbeam, Magnet, Satellite och Micro Chip.

Kontakta Happynest för mer information eller om just NI vill bli återförsäljare för varumärket Blomus?

Happynest är en välkänd, svensk agentur för marknadens hetaste produkter inom heminredning och design. Varje dag skapar vi lönsamhet åt våra återförsäljare genom: Att erbjuda Europas ledande varumärken inom heminredning och design. Vårt stora sortiment med över 20.000 artiklar som passar alla. Att hitta och utforma unika helhetslösningar för varje enskild kund. Effektiv logistik, bra leveransvillkor och låga frakter.

Välkomna till oss!

Credits:

Blomus

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.