Loading

Wandelagenda Loop eens met een tocht mee!

U kunt als individu maar ook als groep inschrijven voor één van de vele mogelijkheden. Gewoon om onderweg te genieten van de prachtige natuur of als training voor een komende wandeltocht.

Kies uit één van de vele mogelijkheden; de Nationale parken, Egbertje Leutcher-de Vries route of de Kennedy Mars training, meerdaagse arrangementen of wellicht de geweldig mooie tochten in Polen.

A. Drents-friese wold

Op de Hoge Veluwe na is het Drents-Friese Wold het grootste aaneengesloten bosgebied van ons land. Doordat ik niet gebonden ben aan natuurorganisaties, kan ik de routes uitzetten door diverse natuurgebieden; van zandverstuiving naar vennetje, van heide naar moeras.

  • Kosten: € 40,00 per uur, maximaal 8 deelnemers.
b. dwingelderveld

Nationaal Park Dwingelderveld is een schitterend en uniek gebied. Uniek omdat het 't grootste aaneengesloten natte heidegebied is van West-Europa. Schitterend, want u vindt er zacht glooiende heidevelden met plassen en vennetjes, bos en stuifzand. In de omringende schilderachtige esdorpen zoals Ruinen en Dwingeloo is de cultuurhistorie van pakweg een eeuw geleden nog tastbaar aanwezig...

  • Kosten: € 40,00 per uur, maximaal 8 deelnemers
c. holtingerveld

Het Holtingerveld is een gevarieerd natuurgebied met veel hoogteverschillen en wisselingen in natte en droge natuur. Ik neem u mee over de mooiste paden langs de heide met haar schapen, de weilanden met de Schotse hooglanders en plekjes met een rijke historie.

d. kwidzyn | polen

Het natuurschoon rond Kwidzyn is grotendeels nog onontdekt. De brede boerenpaden maken het lopen in de bergen tot een wandeling welke voor een ieder haalbaar is.

De prachtige omgeving rondom Kwidzyn is door Norbert Baas sportbegeleiding jarenlang uitvoerig in kaart gebracht en zijn er diverse mooie routes door de karakteristieke natuur samengesteld. Waan u in een andere wereld en laat u meevoeren langs beekjes, over zandvlaktes en verscholen bospaadjes.

  • Kosten: De kosten zijn erg afhankelijk van uw wensen, neem vrijblijvend contact op om een en ander door te nemen.
e. egbertje leutcher-de vries

Een prachtige maar ook pittige 32km lange route langs de woonplaatsen van ons voormalig oudste inwoonster. De tocht gaat grotendeels door mooie natuurgebieden en onderwijl maakt u kennis met het leven van Egbertje.

  • Vertrek: Herberg de Roskam, Dorpsstraat 27, Uffelte
  • Prijs: € 7,50 per deelnemer, inclusief routeboek, een kop koffie/thee en huisgemaakt appelgebak.
  • U loopt deze route zonder begeleiding
training kennedymars sittard

De Kennedy-Mars Sittard is een wandeltocht van 80 km, bedoeld voor iedereen die de Kennedymars wil lopen conform de uitspraak van J.F. Kennedy. In twintig uur dien je 50 mijl (dat is ongeveer 80 km) te volbrengen. De route loopt door Nederlands en Belgisch Limburg. Als een van de weinige Kennedymarsen in Nederland wordt de Kennedy-mars Sittard hoofdzakelijk overdag gelopen.

Durf je de tocht niet in je eentje aan of mis je net dat laatste stukje motivatie om consequent te gaan trainen? Sluit je dan aan bij de Kennedy Mars Trainingsgroep! Gedurende 12 weken train je 1 x per week in een mooie omgeving.

  • Prijs: € 300,00 per deelnemer, inclusief inschrijfgeld en transfer Sittard en retour. Minimaal 4 deelnemers.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Created By
PlanetMonkey Biersma
Appreciate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.