Newborn Helia photography

HEI!

Elämäsi mullistavimmat päivät ovat aivan pian edessä. Paketoidaan niistä ikuiset muistot täydellisen kauniiseen pakettiin <3 Täältä löydät toivottavasti vastaukset kaikkiin varausvaiheessa askarruttaviin kysymyksiin sekä tietoa siitä milloin ja miten varaus kannattaa tehdä.

KUKA OLEN JA MITÄ TEEN ?

Olen Helianna, newbornkuvaukseen erikoistunut kahden lapsen äiti ja olen maailman onnellisin kun saan tehdä työkseni jotain näin upeaa - taltioida pieniä, yksilöllisiä vauvoja! Olen kouluttautunut nimenomaan vastasyntyneen kuvaukseen ja tärkeintä kuvauksissa upean lopputuloksen lisäksi on turvallisuus, vauvan viihtyvyys ja vanhempien kevyt ja rentoutunut olo.

Tyylini on sekoitus vapaampaa lifestylekuvausta sekä aseteltua, poseerattua newbornkuvausta. Materiaalit joita käytän ovat luonnonmukaisia ja vauvojen herkkää ihoa kauniisti korostavia. Värimaailmani on erittäin neutraali ja mielestäni kauneiten pienille ihmeille sopiva <3 Rakastan vauvoja ja haluan että kuvien keskipiste on teidän täydellinen vauva, ei kaikki muu ylimääräinen. Käytän harkiten yksittäisiä rekvisiittoja maustamaan galleriaanne; pieniä myssyjä, kauniita koreja tai merinovillavilttejä.

MILLOIN VARATAAN JA MITEN?

Vastasyntyneenkuvaus varataan alustavasti laskettuun aikaan ja lyödään lukkoon vauvan synnyttyä 4-14 vuorokauden päähän syntymästä. Erillistä päivää ei tässä kohtaa siis sovita vaan jätän teidän lasketun ajan tienoille runsaasti vapaita aikoja eikä kukaan kuvauksen varannut jää koskaan ilman aikaa syntyi vauva sitten etu- tai jälkikäteen.

Otan vastaan kaikki vastasyntyneet studiollani Kouvolan keskustassa. Studioni on optimaalinen paikka työskennellä pienten vauvojen kanssa; se on lämmin, siellä on kaikki kuvausvarusteet ja vauvalle tarvittavat asiat käden ulottuvilla. Ymmärrän, että ajomatka voi askarruttaa - suurin osa asiakkaistani ajelee tänne joko pk-seudulta tai Tampereen suunnalta. Pienet vauvat ovat yllättävänkin hyviä matkustamaan, he nukkuvat yleensä automatkat ja kun varaa riittävästi aikaa matkaan siitä ei tule ylimääräistä stressikerrointa vaan hyvin sujuva pieni tapahtuma!

Muistathan olla ajoissa liikkeellä varauksen kanssa, mielellään jo ennen raskausviikkoa 15, jotta saadaan perheesi mahtumaan aikatauluun ettekä vain jää kuvausta vaille <3

Varauksen voi tehdä sähköpostitse info@heliaphotography.fi tai puhelimitse 0400261513.

MITÄ KUVAUKSISSA TAPAHTUU?

Vastasyntyneenkuvaus etenee täysin vauvan tahtiin; syödään ja seurustellaan jos tarvitsee. Laitan teille vauvan syntymän jälkeen kattavan infopaketin ja spesifit valmistautumisohjeet kuvaksia varten, jotta saadaan noita lutuisia utuisia unisia kuvia teidän pienestä ihmeestänne. Ohjeet sisältävät vinkkejä päivän kulusta, teidän vanhempien sekä isosisarusten vaatetuksesta ja huojentavia ohjeita joilla saadaan painolastia teidän harteilta pois.

Nimittäin täällä ei tarvitse stressata mistään. Olen varannut jokaiselle perheelle runsaasti aikaa eikä kuvaus mene ohi suun jos vauva on hieman itkuinen tai ei malta nukkua. Yleensä alle kaksiviikkoiset vauvat nukahtavat kyllä varmuudella jossain kohtaa kuvausta ja ei ole ollut vauvaa, jonka kuvat eivät olisi lainkaan onnistuneet.

Vanhempien ei tarvitse itse asetella vauvaa vaan ainoastaan istua sohvalla ja rentoutua, poiketa ihanaan paikalliseen kahvilaan höyryävälle lattelle tai pikaiselle lounaalle lähiravintolaan. Sinun ei tarvitse kantaa huolta pissakakkavahingoista tai pyykistä - tämä on täyden palvelun putiikkikuvaamo ja suurin toiveeni on tehdä sinun elämästäsi mahdollisimman helppoa!

Kuvaus kestää vauvasta ja paketista riippuen 1-4 tuntia.

Täydellinen look sinulle

Koska kuvasi ovat ikuisia ja katselet niitä toivottavasti seinilläsi aina suosittelen panostamaan myös omaan lookiin jaksamisesi sallimissa rajoissa! On aivan ok hemmotella itseään ja ottaa pieni boosti vastasynnyttäneen naisen päivään <3

Aivan kuvaamoni vieressä Salpausselänkatu 28:ssa toimii luonnollisen upeaan lookiin perehtynyt Hius & Kauneus MariS josta saat asiakkaanani täydellisen kuvauslookin (hiukset & meikki) 70 eurolla!

Mikäli päädyt tekemään upean ehostuksesi itse, suosittelen arki+ lookia, jossa on hieman tummempi silmämeikki & korostetut poskipäät ja hiukset auki.

HINNASTO

{HALUAN MUISTAA SINUSTA JOKAISEN PIENEN YKSITYISKOHDAN}

maxi(25kuvaa) 550€

{SUOSITUIN PAKETTIMME}

midi (15 kuvaa) 425€

{VAIN MAKUPALA RIITTÄÄ}

mini (8 kuvaa) 320€

Hinnat sisältävät alv:n, kuvauksen & digikuvatiedostot toimitettuna sinulle sekä verkkogalleriana että räätälöidyllä muistitikulla.

Jokainen paketti sisältää vauvakuvien lisäksi halutessanne kuvat vanhempien ja sisarusten kanssa. Minä räätälöin teille monipuoliset paketit valmiiksi, ei valinnanvaikeutta eikä ylimääräisiä kuluja. Galleriat sisältävät yleensä sekä väri- että mustavalkokuvia, mutta tarjolla on myös All Black -paketti, jonka kaikki kuvat ovat mustavalkoisia. Paketin hinta on sama, mutta toivon että kerrotte toiveesta viimeistään studiolle saapuessanne, jotta osaan laittaa valot täydellisesti ja valita optimaaliset rekvisiitat mustavalkokuviasi varten.

Newborn- ja odotuskuvauspaketit

maxi (10 odotuskuvaa & 15 newbornkuvaa) 620€

mini (4 odotuskuvaa & 8 newbornkuvaa) 425€

Kiitos suuresta kunniasta olla osana teidän perheen kaunista tarinaa <3

Helia Photography / info@heliaphotography.co / 0400261513 / Salpausselänkatu 32

<3 Helianna

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.