Loading

Auto Chess arvostelu Teksti ja video Jere Järvenpää

Auto chess

Dota 2 Auto Chess on tehty nimensä mukaan Dota 2:sen pohjalta. Hahmot ovat samat, mutta peli on täysin eri. Auto Chess toimii modipelinä Dota 2:n alla, eikä sille ole ainakaan vielä omaa launcheria.

Pelin tarkoituksena on eri kombinaatioiden ja synergioiden muodostaminen. Hyvällä kombinaatiolla pääsee pitkälle, mutta hahmojen levelit ja määrät vaikuttavat pelin kulkuun suuresti.

Raha on pelissä hyvin tärkeää, sillä nappuloita ostamalla ja yhdistelemällä voittaa pelejä. Rahalla myös ostetaan kuriirille leveleitä ja jos olet esimerkiksi level 7 kuriiri, sinulla saa olla seitsemän nappulaa pöydällä ja niin edelleen.

Yhdessä pelissä on kahdeksan pelaajaa, joista 3 parasta saa palkinnoksi karkkeja. Karkeilla voi ostaa kuriireja ja kuriirit ovat pelaajan liikuteltavia hahmoja.

Grafiikka

Peli on visuaalisesti silmää miellyttävä, vaikkakin täysillä grafiikoilla pelaaminen on mahdotonta. Minun tietokoneeni on tehty pelaamista varten ja pyörittää tämän päivän raskaimpiakin pelejä helposti, mutta kuitenkin Auto Chess täysillä grafiikoilla pätkii. Ongelma ei ole vain minussa, sillä monet muut pelaajat ovat valittaneet samaa.

Peliä kuitenkin päivitetään viikoittain, eli korjausta tilanteeseen voi odottaa lähiaikoina.

Auto Chessissä on paljon nappuloita, joista täysi levelisinä tulee erittäin esteettisiä. Tämä teema ja esteettisyys näkyy myös nappuloiden iskuissa, jotka ovat joillain ukkeleilla suuria ja näyttäviä.

Pelattavuus

Peli on yllättävänkin nopeatempoista ollakseen shakki. Auto Chessin ja shakin välillä ei kuitenkaan ole muuta yhteistä kuin pelilauta. Pelaaja ostaa nappuloita hintahaarukaltaan 1-10, joista yhden kullan maksavia hahmoja saa alussa todennäköisemmin kuin kalliimpia.

Kolme samaa nappulaa ostamalla saat nappulasta vahvemman level 2 nappulan ja kolme level 2 nappulaa yhdistämällä saat vahvimman level 3 nappulan. Nappuloiden välillä on myös yhteyksiä. Esimerkiksi, jos sinulla on kolme hunter-nappulaa, nousee jokaisen tekemä damage 10% jne.

Pelattavaa on paljon ja mekaniikat ovat pelaaja ystävällisiä, yksikään matsi ei tunnu samalta. Moni aikaisempi Hearstone pro pelaaja on siirtynyt täysin Auto Chessiin, sillä se tarjoaa koukuttavaa sisältöä ja mielekkäitä raha turnauksia.

Created By
Jere Järvenpää
Appreciate

Credits:

Created with an image by Daniel Korpai - "untitled image"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a copyright violation, please follow the DMCA section in the Terms of Use.