Loading

Kunstburg kunstenaars in materialen

Over ons

Ons familiebedrijf bestaat alweer sinds 2008. In april 2018 waren wij alweer toe aan onze vierde locatie. Ditmaal in een nog mooier en groter pand in het hart van het prachtige Hanzestadje Doesburg. Onze 'belevenis winkel' is gevestigd aan de Kerkstraat 19, tegenover de grote kerk.

Gek op onze producten

Iedereen die bij ons werkt heeft zijn of haar expertise, maar het belangrijkste is dat wij allemaal ook gek zijn van de producten die wij verkopen.

Advies

Advies geven over onze producten vinden wij belangrijk. Daarom kunt u bij ons terecht voor goed advies in een ongedwongen sfeer. We nemen graag de tijd voor u en vinden het belangrijk dat u zoveel mogelijk uit uw teken- & schildermaterialen kunt halen. Bij vragen helpen wij u graag!

Workshops & Demonstraties

Achter in onze winkel hebben wij een mooi atelier. Hier worden regelmatig workshops & demonstraties gegeven. Deze gaan over verschillende technieken en/of onderwerpen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van al ons nieuws, workshops & aanbiedingen.

Beleef onze 'belevenis winkel'

Onze replica van het Atelier van Rembrandt.

Bezoek onze mooie winkel met bijna 500m2 aan schilder- & tekenmaterialen. Woont u niet in de buurt. Bekijk dan onze winkel digitaal.

Wij hopen u graag binnenkort te mogen verwelkomen in onze winkel.

Familie Noordermeer

Kunstburg, Kerkstraat 19 6971 CK Doesburg.

www.kunstburg.nl - tel: 0313-438799 - info@kunstburg.nl

Credits:

©Kunstburg2020