Tennisvereniging Ballpoint ...misschien wel de gezelligste tennisclub van den bosch

Ballpoint is een tennisvereniging met 3 gravelbanen, een heerlijk clubhuis met een uitnodigend terras. Sportiviteit is bij Ballpoint belangrijk, minstens even belangrijk is de gezelligheid.

De vereniging vierde vorig jaar haar 40ste verjaardag. Zin om de 41ste mee te vieren? Bekijk de club dan alvast op deze promosite en kom gauw een keer langs.

Begin juli vindt het jaarlijkse Ballpoint Open Dollar Toernooi plaats. Lees daar alles over via onderstaande link.

Ook zo'n zin om bij Ballpoint te gaan tennissen. Welkom! Zet die ene gemakkelijke stap en wordt lid: schrijf je gelijk in of kom eens langs op de koffie en ervaar meteen of de club bij jou past.

Het is altijd het juiste moment om te beginnen met tennis. Ook al heb je nog nooit een racket van dichtbij gezien. Bij Ballpoint worden de lessen verzorgd door Simon Tennis. Zij bieden ook een introductiecursus aan waarbij je nog geen racket hoeft aan te schaffen! Of neem eerst een proefles, alle info vind je via onze site.

Bezoek ook eens onze website, daar vind je de meest actuele agenda gevuld met sportieve en gezellige activiteiten. Of lees er het laatste nieuws over ons Dollartoernooi, de competities en het All You Can evenement. Volg ons ook op Twitter en Facebook voor de laatste nieuwtjes. Maar het liefst zien we je op de club. Tot gauw.

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.