Wandelen ontdek meer met een professionele begeleider

Wandelen onder begeleiding van een professionele begeleider door de mooie natuur van de twee nationale parken, het Drents-Friese Woud en het Dwingelerveld. Of kies voor het unieke Holtingerveld met zijn rijke historie en haar prachtige natuur.

Waarom men mij kiest als professionele begeleider...
  • Kennismaken met de mooiste plekjes door de grote kennis van de omgeving en (on)mogelijkheden..
  • Waardevolle adviezen over wandelhouding, kleding en schoeisel
  • Adequaat kunnen optreden bij calamiteiten
  • Goede kennis van eerste hulp bij ongelukken
  • Mogelijkheid van snelle vervanging materiaal
  • Nederlands, Engels, Duits of Pools gesproken
  • In groepsverband of individueel, privĂ© of zakelijk
Ik ben blij nu eens voor deze manier gekozen te hebben, je komt op plekken waar ik geen weet van had!

Drents-Friese Woud

Op de Hoge Veluwe na is het Drents-Friese Wold het grootste aaneengesloten bosgebied van ons land. Doordat ik niet gebonden ben aan natuurorganisaties, kan ik de routes uitzetten door diverse natuurgebieden; van zandverstuiving naar vennetje, van heide naar moeras.

Holtingerveld

Het Holtingerveld is een gevarieerd natuurgebied met veel hoogteverschillen en wisselingen in natte en droge natuur. Ik neem u mee over de mooiste paden langs de heide met haar schapen, de weilanden met de Schotse hooglanders en plekjes met een rijke historie.

Dwingelerveld

Nationaal Park Dwingelderveld is een schitterend en uniek gebied. Uniek omdat het 't grootste aaneengesloten natte heidegebied is van West-Europa. Schitterend, want u vindt er zacht glooiende heidevelden met plassen en vennetjes, bos en stuifzand. In de omringende schilderachtige esdorpen zoals Ruinen en Dwingeloo is de cultuurhistorie van pakweg een eeuw geleden nog tastbaar aanwezig...

Ook het maken van schitterende tochten door de adembenemende natuur in de omgeving van Kwidzyn (Polen) behoort tot de mogelijkheden.

Adembenemend Kwidzyn

De prachtige omgeving rondom Kwidzyn is door Norbert Baas sportbegeleiding jarenlang uitvoerig in kaart gebracht en zijn er diverse mooie routes door de karakteristieke natuur samengesteld. Waan u in een andere wereld en laat u meevoeren langs beekjes, over zandvlaktes en verscholen bospaadjes.

Onvoorstelbaar mooi

Het natuurschoon rond Kwidzyn is grotendeels nog onontdekt. De brede boerenpaden maken het lopen in de bergen tot een wandeling welke voor een ieder haalbaar is.

Afwisselende omgeving

Het kasteel van Kwidzyn is in 1230 gesticht door de Kruisridders. Naast het kasteel bevindt zich een Kathedraal die gebouwd is tussen 1310 en 1360. Het kasteel was in die tijd eigendom van de Bisschop van Pommeren. Van 1628 tot 1635 was het kasteel in het bezit van Koning Gustaw Adolf van Zweden. Kwidzyn is het belangrijkste culturele centrum.

Ongerepte natuur

Door jarenlang op verkenning te zijn geweest, zijn er nu routes voorhanden welke door ongerepte stukken natuur gaan. Beleef de natuur zoals die al eeuwen is.

Norbert Baas Sportbegeleiding kan ook de heen -en terugreis voor u verzorgen alsmede uw accommodatie. Neem vrijblijvend contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!

Ik informeer u graag!

NORBERT BAAS SPORTBEGELEIDING

Weverslaan 21 | 7991 BN Dwingeloo | 06 - 611 428 47

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Created By
PlanetMonkey Biersma
Appreciate

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.