új, 40 napos migrén nélkül program! 2017 - A GYÓGYULÁS ÉVE LEHET SZÁMODRA IS.

Készen állsz arra, hogy az elkövetkezendő 40 napban

többet érj el gyógyulásod útján,

mint korábban évek alatt?

Mindezt konkrétumokkal, 3 részre tagolva, úgynevezett "bio-pszicho-szociális" megközelítéssel, hókusz-pókusz és újabb vegyszer nélkül, egyszerűen, lépésről lépésre.

Van még remény!

Üdvözöllek!

Almási Mariann vagyok , a „MIGRÉN NÉLKÜL”program alapítója.

Almási Mariann - AlmaWork - Owner

18 éve végzett munkámból a hatékonyságfejlesztési és lelki kísérői, valamint coaching tapasztalataimat gyűjtöttem Neked össze, ha gyógyulni szeretnél.

***

Te is elhitted a három leggyakoribb és legrombolóbb téves gondolatot a fejfájással kapcsolatban?

Amivel tulajdonképpen stabilizáltad elkeserítő helyzetedet?

  1. „itt már nincs mit tenni” kiegészítve: „egyébként is már az anyámnak/nővéremnek is ez volt a baja egész életében”
  2. „jobb egyedül túlvészelni, hiszen úgysem érti meg ezt igazán senki” -kiegészítve egy belső, győzködő monológgal: ” persze így nem lesz jobb, de legalább nem lesz rosszabb, talán nem, remélem”
  3. „Ha a gyógyszert beszedem, mindent megtettem, amit lehet, más is megmondta, pedig jól utána jártam”

ugye nem akarsz így maradni életed végéig?

Amikor visszanézek arra az időszakra, amikor kezdtem én is elhinni, hogy a gyógyszerek vég nélküli szedése a végpont –és tapasztalhatóan sajnos nem is olyan nagy sikerű végpont, hiszen becsületes, kiemelkedő orvosok is minden tudásukat latba vetik, és több-kevesebb siker után ennyit mondhatnak, hogy:

"sajnálom, ennyit tudunk tenni, ezzel kell élni, nincs mit tenni"

- Neked is mondta már az orvosod? Ismerős a fenti mondat? -

akkor FEL KELL RÁZNOM MAGAM, hogy lássam a valóságot, hogy de,

igenis van még út, amin érdemes a javulást keresni!

Elszorul a szívem, ha belegondolok, hogy hány ember küzd egyedül a migrénnel, és sokaktól hallom, hogy még ráadásul azt is hallgatják, hogy „ne beszéld már be magadnak, csak azért mert front lesz", "ne túlozd el ezt ennyire, miért hagyod így el magad!”, vagy már nem is mondják, csak átfut az arcukon az „együttérzés”.

Te se add föl!

Én nagy lendületet vettem, mert nem tudtam ebbe belenyugodni és kutatásokat végeztem. Migrénes könyvekkel járkáltam és töretlenül jegyzeteltem, és még az unásig másolt internetes cikkeket is átnéztem, mert azt gondoltam, hogy egyetlen hasznos mondat is fontos lehet.

Ha személyesen ismersz, akkor tudod, hogy a fizikai megfogható dolgok mellett, az ember lelkének is fontos jelentőséget tulajdonítok és a valóság részeként bánok vele, és igaznak tartom, hogy az ember spirituális lény is és mindezt figyelembe vettem.

Viszont

nálam egészen biztosan nem találsz majd varázspirulát, meg zöld selyemköntösbe bújt távgyógyítást és ismeretlen összetételű főzetet. Mindezektől határozottan távol szeretném tartani a MIGRÉN NÉLKÜL program minden elemét.

A háttér

Orvostudomány, agykutatás, gyógyszerkutatások, lélektan, stressz-kutatás és emberkép, kapcsolatok, érzelmek, és gondolkodás. Az adott területen kiváló emberek írásait olvastam és egybe vetettem azzal, amit eddig tanultam és tapasztaltam emberként, nőként ,vezetőként, lelkigondozóként, coach-ként, mediátorként, trénerként, és ami még belefért ebbe a közel negyven évbe itt a Földön.

A Program azt képviseli amire eddig jutottam tanítóim, tapasztalt szakemberek és munkatársaim által, amit az ember teljes lényéhez, testi működéséhez, szelleméhez, lelkéhez, életszervezéshez hitelesen tudok továbbadni.

Nagyra becsült ügyfeleim tapasztalatai, pedig mindig újabb színt visznek a Program újabb elemeibe, formáiba. Így volt ez a 2016-os 21 napos kihívást követően is.

Te döntesz!

A MIGRÉN NÉLKÜL program hatékony lépéseket tartalmaz a gyógyulásodért, ám csak akkor, ha elfogadod, mert ehhez

a Te döntésed kell, anélkül nem megy.

Te is úgy érzed, hogy nehéz egyedül változtatni? Még akkor is, ha az egészségünk, szervezettségünk is cél? Nehezebb egyedül lépéseket tenni, főleg rendszeresen.

Most legalább 40 napig melletted állok, ha részt veszel az új 2017-es programban.

Ügyfeleim véleménye:

"Megnyugtató volt, hogy a kivizsgálásokon negatív leleteket kaptam, de bosszantott, hogy nem tudnak rajtam segíteni. Miért kezdtem el a programot? Nos, azt kell rólam tudni, hogy elismerik a munkámat, szakmai tudásomat, de a migrén teljesen áthúzta a terveimet, és a tőlem megszokott teljesítmény háromszoros erőt igényelt tőlem. Nem beszélve a hányingerről, és a fényérzékenységről. Én általában mindennek utána kérdezek, és belső meggyőződésem volt, hogy lennie kell még lehetőségnek, és hallottam már arról, hogy lelki okai is lehetnek a betegségeknek, vagy valamiféle gubanc, miért ne lehetne ennek is utána járni. Úgy voltam vele, hogy egy próbát megér, ha esetleg nem segít, akkor is tanulok legalább valamit, de nagyon meg akartam gyógyulni, mert így borzalmas élni. Hát óvatosan kezdtem bele, és voltak ismerős dolgok, új szempontok és infók, de nagyon nagy felismeréseim is, úgyhogy nekem nem csak hogy segített, hanem elmúlt. Ez azt jelenti, hogy már hónapok óta nincs migrénem. Még most sem hiszem el, pedig ez van. Persze figyelek magamra, ahogy a programban tanultam, de a kulcs szerintem egy dologhoz köthető, amivel foglalkoztunk, és az az életem más területen is sok változást hozott. Hálás vagyok, köszönöm." Anna (39)

„Fiatal lány korom óta van migrénem, és eddig még soha nem jutott eszembe, hogy a fizikai okokon túl azt is felkutassam, hogy lelki oldalról mit lehetne tenni. Diplomás létemre szégyellem magam, hogy ez nem jutott eszembe. Ráadásul nagyon is fontosak számomra a kapcsolati, lelki dolgok.” Tünde (48)

" Őszintén szólva én már elég kételkedő voltam, mert bocsánat a szóért, de annyi hülyeségről állítják, hogy segít és bár nem próbáltam mindet, de jó párat igen, és nem akartam egy újabb felesleges kört. Ami engem megfogott, hogy nem hallottam a szokásos rózsaszín dumát a tuti biztos, és azonnal, semmit sem kell tenned, csak vidd. Mariann őszintén elmondta az esélyeket, azt hogy mit nyújt, és úgy is volt. Jólesett, hogy megérti min megyek át, és úgy érzetem törődik velem, nem csak a munkája voltam. Némelyik videója nagyon betalált az életembe. Nekem fontos volt, hogy külön is foglalkozzon velem, mert én sok mindent máshogy láttam eddig, ehhez jó egy külső szem és persze a szakmai elkötelezettség, amit tapasztaltam. Nekem segített! Ajánlom, talán még azoknak is, akiknek nincs migrénje, mert sokkal többről szól. " Krisztina (42)

„Azért jelentkeztem, mert utána jártam, és biztos vagyok abban, hogy coaching-al és a számomra új technikák segítségével előrébb juthatok a fejemben lévő görcsökkel kapcsolatban. Vágytam arra, hogy a családomat egy kis időre hátra hagyva csak én legyek a fontos, hogy rendeződjenek soraim. Hiszem, és tapasztalom, hogy a férjemnek és a gyerekeimnek is jobb, ha egy jobb formában lévő anyát és nőt kapnak vissza.” Judit (39)

„Fiatal nőként, persze hogy vágyom gyermekre, de ott villog a fejemben, hogy akkor mi lesz az erős gyógyszerekkel, ami most nekem életbevágó. A baba miatt nem szedhetem! Nincs kivel beszéljek erről, fontos lenne egy kör, valaki, aki esetleg már átment ezen, vagy a gyermekvállalásig még helyreállni.” Fanni (23)

" Én még nem régen kezdtem a Programot, és még nem tudom, hogy meggyógyulok-e, de eddig nagyon elégedett vagyok. A videók színesebbé teszik a tényeket, hasznosak és tömörek, van amit többször is meg kell néznem, mert annyi minden van benne, amit át kell gondolnom. Én ezelőtt még nem beszéltem ilyen gyógyulás témában szakemberrel skype-on, de azért tartom jónak, mert nem kell elutazni, és munka után is belefér még a napomba. (én nem vagyok debreceni) Azért tervezem, hogy majd egyeztetünk egy személyes találkozást is Mariannal." Szilvi (32)

„Vállalkozó férfiként a vállamon van „pár” dolog, persze én vállaltam, és e nélkül el sem tudom képzelni az életem, de eddig nem gondoltam, hogy a feladatok, a szervezettségem ilyen összefüggésben van a migrénemmel. Most látom tisztán, hogy ez mekkora érték, és bár nagyon nehéz kiszorítani az időt, de ekkora lehetőséget nem engedhetek el, mert itt nemcsak jobban leszek, de a vállalkozásom is szervezettebb azóta. „ Károly (33)

Felelőséggel magadért

Te is sok dolgot tartasz kézben, és mások boldogulásáért vállalsz nagy felelősséget?

Mondd, azért hogy jobb legyen a TE életed is,

el tudsz magadnak különíteni minden héten egy rövid időt?

Ha elfoglalt vagy, tudod, hogy ha már eldöntötted, hogy teszel magdért, akkor is sok idő lenne összeszedni infókat, ötleteket, olyan kapcsolatot kiépíteni, aki őszintén beszél veled erről, és igazad van.

Most ez kompakt módon, készen vár rád.

Egyéni ülésekkel kiegészítve, hogy valóban hasznos legyen számodra, választ kapj kérdéseidre. (Igénybe vehető személyesen vagy otthonról is online, skype-on)

Kéred?

2017

És van még egy jó hírem: mivel van egy álmom, mégpedig az, hogy a következő hónapokban legalább

1000 ember gyógyulását segítse ez a program,

ezért kicsit rásegítek erre a létszámra –szerintem ez nem csalás, ugye? :) Azért, hogy ne csak az egyéni online rendelős ügyfeleim létszáma által jussak el az ezresig, ezért

Évindító lehetőség

Ezért az új, átdolgozott 2017-es program mellé

HA MOST év elején JELENTKEZEL, az első videókat 100% -ban én finanszírozom számodra!

Új! Gyógyulás exclusive formában

Még több törődéssel, emelt óraszámban.

Speciálisan egyedi időbeosztással és ütemezéssel.

Kibővített csomagokkal, egyeztetést, helyzetfeltárást követően:

  • " Koncentrált nyugalom" üzleti csomag vezetőknek
  • "Teljességben" kiegyensúlyozó programmal, lelki kíséréssel
  • " Előnyben" kompetencia fejlesztéssel

Nem, maradok a klasszikus formánál:

Credits:

Created with images by angelac72 - "sunrise hope morning" • harutmovsisyan - "city people street" • klimkin - "books reading literature" • Einladung_zum_Essen - "caipirinha muffins cake" • Freeimages9 - "lotus seed flower" • klimkin - "heart raspberry board" • PublicDomainPictures - "color cute face" • 八木 Ricardo 清介 - "Sky"

Made with Adobe Slate

Make your words and images move.

Get Slate

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.