Loading

NM på trekkspill og torader 2021 Kongsberg 26.-27. juni - Storefjell 2.-5. september

– Nå er det klart at det blir NM på trekkspill og torader i år. Arrangementet vil bli delt i to. Klassene for trekkspillsolister, duetter, varietemusikk og kammermusikk vil bli avviklet 26. juni på Kongsberg. Hvis det blir mye påmelding, vil også 27. juni bli brukt. Hold derfor av disse datoene, sier NTL-leder Odd Arne Halaas.

Kongsberg er en bykommune og historisk bergstad i landskapet Buskerud i nåværende Viken fylke. Her blir det altså NM-arrangement 26. juni. Hvis påmeldingen blir stor, vil også 27. juni bli brukt.

Arrangementet vil bli sendt direkte på Internett. Om deltakere blir forhindret fra å reise til NM som følge av smittevernhensyn, vil arrangøren legge til rette for at de kan delta via livestream på storskjerm med god lyd. Dette vil også bli sendt på Internett.

Gammeldans-NM og det øvrige NM-programmet vil bli kjørt til høsten på Storefjell fra 2.-5. september - sammen med Storefjelltreffen.

Påmeldingsfristen er 16. mai. Meld deg på her.

Norske Trekkspilleres Landsforbund ble stiftet 17. oktober 1971. Derfor er det 50-årsjubileum på høsten i år.

Storefjell Resort Hotel ligger i flotte omgivelser på Golsfjellet. Mer om hotellet på www.storefjell.no. Der blir det NM-arrangement til høsten, nærmere bestemt 2.-5. september.

Credits:

Laget med et bilde av Michael_Fotofeund - "accordion music instrument"