Loading

bADKAMERTEGELS By Verhelst Tegels

BADKAMERTEGELS, DIE MOET JE VOÉLEN

Hoe kies je de perfecte badkamertegels? Simpel. Door ze vast te pakken, van dichtbij te bekijken en goed te vergelijken. Want badkamertegels moet je kunnen voelen. Wil je dat je badkamerplaatje klopt? Dan moeten je tegels goed zitten: van kleurschakeringen en textuur, tot grootte en dikte. Daar zijn we bij Verhelst Tegels van overtuigd. Daarom zijn onze tegeltoonzalen oases van sfeer en inspiratie. Kom zeker een kijkje nemen!

BADKAMERTEGELS KIEZEN BIJ VERHELST: DAAROM ZEKER DOEN!

 • Ontdek een zee van badkamer inspiratie en badkamer ideeën
 • Krijg professioneel advies bij je tegelkeuze
 • Vind alles onder één dak voor je hele project van a tot z
 • Kies voor 90 jaar expertise in badkamertegels, maatwerk en plaatsing
 • Renoveer je badkamer vol vertrouwen en zónder stress

ONTDEK ONZE SFEERVOLLE BELEVINGSSHOWROOMS

Wil je jouw badkamer vernieuwen? Dan is je tegelkeuze van essentieel belang. Want badkamertegels kunnen voor een ware metamorfose zorgen. Maar de zoektocht naar de perfecte badkamertegel is niet altijd eenvoudig. Daarom hebben onze belevingsshowrooms net dat tikkeltje méér te bieden. Dus kom gerust langs op de koffie. Onze tegelexperts nemen je mee doorheen onze prachtige tegelcollecties, dompelen je onder in onze sfeervolle badkamersettings en laten je kennis maken met ons maatwerk. We nemen samen onze tijd, en staan je bij tot het helemaal goed zit.

Maak nu een afspraak en kom vrijblijvend een kijkje nemen.

Breng een virtueel bezoek aan onze toonzaal in Knokke.

VIND DE PERFECTE BADKAMERTEGEL VOOR JE DROOMBADKAMER

Hoe creëer je een exotisch wellnessgevoel in je badkamer? Of hoe geef je jouw badruimte een minimalistische toets? Met de juiste tegels, natuurlijk. Kleur, textuur, afmeting, het lijnenspel van de voegen. Het draagt allemaal bij tot de sfeer waarin jij tot rust komt. Maar elke badkamertegel heeft ook z’n specifieke eigenschappen. Van warmtedoorlaat bij vloerverwarming tot vlekbestendigheid. Bij Verhelst maak je kennis de kwaliteiten van elk gesteente.

EEN KLEINE GREEP UIT HET AANBOD

 • Keramische badkamertegels - Keramische badkamertegels zijn echte klassiekers. En dat hoeft niet te verwonderen. Ze bestaan in zowat elke stijl, in elk formaat en met elke afwerking: van een imitatie van natuursteen, tot een beton- of houtlook. Door hun hardheid zijn keramische badkamertegels bovendien ook enorm vlek-, kleur- en krasvast. Dat maakt ze supermakkelijk onderhoudbaar. Een topkeuze, dus.
 • Natuursteen badkamertegels - Natuurgesteentes ogen bijzonder authentiek. De natuurlijke schakeringen geven natuursteen tegels een geheel eigen karakter. De kleuren, de details en de aders maken elke tegel uniek. De stijl en de sfeer worden bepaald door het soort natuursteen: blauwe hardsteen, wit marmer, leisteen, kalksteen, noem maar op. De keuze is aan jou. Ze vergen iets meer aandacht qua onderhoud. Maar je krijgt er zóveel voor terug!
 • Mozaïek badkamertegels - Met mozaïek badkamertegels waan je je zo in een luxueus spa-oord. Het spel van licht, de spiegeling van het glas, de designmotieven, … Mozaïek tegels zijn vakwerk, en dat voel je. Ook letterlijk. Je kan er bovendien vele kanten mee uit. Ga voor mozaïek wandtegels en vloertegels en dompel je badkamer helemaal onder in magie. Of werk met een opvallend accent in glasmozaïek.
 • Terracotta badkamertegels - Terracotta tegels zijn tegels vervaardigd uit ambachtelijk gebakken klei. Ze hebben bakken charme en stralen zuiderse warmte uit. Hun poreuze samenstelling zorgt er trouwens voor dat ze warmte ook heel goed vasthouden. Dit maakt terracotta bijzonder geschikt voor vloerverwarming. Mits de juiste behandeling hebben terracotta badkamertegels hebben bovendien een uitzonderlijk lange levensduur.

Wens je meer informatie over onze specifieke badkamertegels? Laat dan hier je gegevens na en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Breng een virtueel bezoek aan onze toonzaal in Kuurne.

Natuursteen: badkamerafwerking op maat

Bij Verhelst Tegels zijn de mogelijkheden met natuursteen nagenoeg eindeloos. Natuurstenen wanden voor je inloopdouche, een wastafel uit marmer, een composieten afwerking voor je toilet. We staan we je bij met onze jarenlange ervaring in professioneel maatwerk. Alles wordt op maat van jouw badkamer gesneden en naadloos verwerkt. Het resultaat? Een volledig unieke, persoonlijke badkameruitstraling. Tijdens je bezoek aan één van onze showrooms maak je kennis met onze hoogstaande materialen. En vervolgens tekenen we – op maat van jouw wensen – vrijblijvend een ontwerp uit voor je uit.

Kies voor een aanpak van a tot z

Bij Verhelst vind je alles onder één dak. Van badkamer inspiratie, tegels en benodigdheden, tot de professionele plaatsing van je badkamertegels. Ontdek hier hoe we te werk gaan!

BADKAMERINSPIRATIE EN TEGELADVIES

Kom vrijblijvend langs in één van onze inspirerende belevingstoonzalen. We nemen je mee doorheen onze collecties. We tonen je de laatste badkamertrends. Je maakt kennis met de klassiekers onder de badkamertegels én met de mogelijkheden van natuursteen op maat. Achteraf ben je op de hoogte van alle voor- en nadelen van elke tegel en elke steensoort.

PLANNING EN VOORBEREIDING VAN JE BADKAMERRENOVATIE

Heb je jouw gedroomde badkamertegels bij Verhelst gevonden? Top! Dan ben je klaar voor de volgende stap: betegelen.

Je badkamer laten betegelen? Via onze professionele plaatsingsdienst sta je meteen in contact met de juiste vakmensen. Volledig vrijblijvend, natuurlijk. Koos je voor natuursteen op maat? Dan staan we je vanzelfsprekend bij voor de plaatsing.

Zelf je badkamer betegelen? We geven je heel graag ons professioneel advies mee. Bij Verhelst Tegels kan je bovendien terecht voor alle materialen die je nodig hebt. Van chape tot voegcement

UITVOERING EN OPVOLGING

Verhelst Tegels staat je met plezier bij doorheen je hele badkamerrenovatie project. Van de afbraakwerken tot het plaatsen van de badkamer vloertegels en wandtegels. Nadien kan je steeds bij ons terecht met al je vragen en voor de juiste onderhoudsproducten op maat van je gloednieuwe badkamertegels.

Vooraf wat inspiratie opdoen? Vraag onze gratis je inspiratiebrochure badkamertegels aan

Vraag onze gratis inspiratiebrochure badkamertegels aan

PLANNING EN VOORBEREIDING VAN JE BADKAMERRENOVATIE

Heb je jouw gedroomde badkamertegels bij Verhelst gevonden? Top! Dan ben je klaar voor de volgende stap: betegelen.

 • Je badkamer laten betegelen? Via onze professionele plaatsingsdienst sta je meteen in contact met de juiste vakmensen. Volledig vrijblijvend, natuurlijk. Koos je voor natuursteen op maat? Dan staan we je vanzelfsprekend bij voor de plaatsing.
 • Zelf je badkamer betegelen? We geven je heel graag ons professioneel advies mee. Bij Verhelst Tegels kan je bovendien terecht voor alle materialen die je nodig hebt. Van chape tot voegcement

UITVOERING & OPVOLGING

Verhelst Tegels staat je met plezier bij doorheen je hele badkamerrenovatie project. Van de afbraakwerken tot het plaatsen van de badkamer vloertegels en wandtegels. Nadien kan je steeds bij ons terecht met al je vragen en voor de juiste onderhoudsproducten op maat van je gloednieuwe badkamertegels.

Vooraf wat badkamer inspiratie opdoen? Vraag onze gratis inspiratiebrochure terrastegels aan !

VERHELST: 90 JAAR EXPERTISE IN BADKAMERTEGELS EN PLAATSING

Verhelst heeft een lange traditie. Vier generaties lang bouwden we vakkennis en expertise op. Dus bouwen en verbouwen zit ons in de genen. Hierdoor kies je met Verhelst voor een sterke tegelpartner die je nooit in de steek laat. Kiezen voor Verhelst, dat is verbouwen vol vertrouwen.

LAAT JE BETOVEREN DOOR ONZE COLLECTIES BADKAMERTEGELS

Meer badkamersfeer

Maak nu een afspraak en kom vrijblijvend een kijkje nemen.

www.verhelst.be