Loading

/// PIGS IN SPACE /// graphic & digital design /// creative ideas /// marketing

FLIGHT/01012017-31032017

///

Nieuwe klanten, nieuwe projecten

///

Pigs in Space helpt bedrijven, KMO’s en organisaties bij het ontwikkelen van een professionele, herkenbare identiteit en het sterk in de markt zetten van hun producten en diensten. Een professioneel logo? Een herkenbare huisstijl? Nood aan een sterk imago of merk? Een opvallende reclamecampagne? Pigs in Space zorgt voor communicatie met sterke concepten en beelden die werken en beter doen verkopen. Offline & online.

Pigs in Space mocht in de eerste 3 maanden van 2017 voor heel wat nieuwe klanten aan de slag: VuWall, White House, Deroo Loonbedrijf, Depoorter bvba, Bouwteam Westhoek, Rondje Westhoek en Ford Devos & Dewanckel. Maar ook bestaande klanten vinden steeds de weg terug voor ijzersterke communicatie die werkt: Made in Inox, Hotel de la Paix, Bakkerijmuseum Veurne, Vandenberghe Verf, Catwalk Poperinge, Vakantiewoning In den Jager en Bier & Hoppefeesten 2017.

Pigs in Space heeft méér dan 25 jaar ervaring in reclamebureaus als graphic designer & digital designer en art director.

///

Vakantiewoning In den Jager - Rondje Westhoek / Westhoeker Tripel - Devos & Dewanckel Ford - Bier- & Hoppefeesten 2017
logo /// huisstijl /// corporate identity /// brochures /// beursstand ISE Amstardam

_______________________________________________________________________________________

logo /// huisstijl /// stationary /// presentaties /// brochures /// beursstand ISE Amsterdam

VuWall Technology Inc, is een ontwikkelaar van hoogstaande video wall management software. Het bedrijf heeft naam verworven in het leveren van state-of-the-art controllers en software voor de intelligente besturing van video walls. VuWall ontwikkelt software producten die het systeem integratoren gemakkelijk maken voor ondermeer volgende sectoren: nutsbedrijven, olie & gas, en veiligheid bij transport en luchthavens . VuWall ontwikkelt ook producten voor digitale signalisatie. Het bedrijf is gevestigd in Montreal (Canada), heeft in Europa een vestiging in Tübingen, Duitsland en bedient klanten in meer dan 35 landen wereldwijd.

logo /// baseline /// huisstijl /// brochures /// beursstand /// belettering

_______________________________________________________________________________________

logo /// baseline /// huisstijl /// stationary /// brochures /// beursstand /// uitnodigingen /// belettering

Al vier generaties lang vertelt Made in Inox verhalen in staal. Particulieren, (interieur)architecten, designers, aannemers, de industrie: allemaal kloppen ze graag bij Made in Inox aan, telkens ze hun idee vorm willen geven in inox. Ze vertalen elk project in een technisch haalbaar concept. Ze produceren uw idee, gedreven door een constante aandacht voor vorm en detail, en ze verfijnen het product tot u volledig tevreden bent.

Ook op gebied van positionering en communicatie hadden ze snel door dat dit ook van hetzelfde hoge niveau van hun eigen werk moest zijn en daarom klopten ze aan bij Pigs in Space, die zowel logo, baseline , huisstijl en de mailing voor de opening van de nieuwe ateliers ontwikkelde.

corporate visuals /// advertising /// brochures /// mailing /// posters

_______________________________________________________________________________________

corporate visuals /// advertising /// brochures /// mailings /// posters

White House brengt het boetiekgevoel naar de vastgoedwereld. Dat vertaalt zich in een unieke ervaring voor kopers en verkopers van vastgoed. Kiezen voor de Vastgoedboetiek opent de deur naar de enige juiste schatting, service tot na de akte, transparante communicatie en slimme en persoonlijke publiciteit.

En voor die publiciteit en mailings durven ze wel eens "verrassend anders" uit de hoek te komen. De brochures verdelen ze zelf bus aan bus én ze zetten je pand ook online in de kijker. Nadien helpen ze je bij de overname en stellen ze een gratis verhuiswagen ter beschikking.

Laat de toekomst groeien

_______________________________________________________________________________________

logo /// baseline /// huisstijl /// stationary /// belettering

Deroo Loonbedrijf is een familiebedrijf dat momenteel aan de derde generatie toe is. Met hun betrouwbaar, up-to-date machinepark en (nog belangrijker) enthousiaste medewerkers zijn ze ieder jaar te vinden op vele verschillende locaties, zowel nationaal áls internationaal.

Om zich verder professioneel te profileren vroegen ze aan Pigs in Space om een nieuwe identiteit te ontwikkelen. Een sterk herkenbaar beeldmerk, met een passend font en een baseline zijn uiteraard de eerste stappen in dit proces... Een volgende stap zal de website worden...

ramen /// zonwering /// rolluiken /// poorten /// buitenleven

responsive website /// advertising /// facebook banners

Depoorter bvba uit Poperinge is gespecialiseerd in ramen, zonwering, rolluiken, poorten en buitenleven, zowel in pvc als in aluminium. Met meer dan 25 jaar ervaring hebben ze zich kunnen profileren als een heel belangrijke marktspeler. Een nieuwe responsive website moet de bezoeker zicht geven van de mogelijkheden en ertoe verleiden om een afspraak te maken met dit op en top familiebedrijf.

Pigs in Space wist uit een ingewikkeld kluwen aan info de essentie te destilleren en in een moderne en aantrekkelijke grafisch vorm te gieten, met aandacht voor UX- en UI-design en SEO.

______________________________________________________

Pigs in Space /// Graphic & digital design /// Creative ideas /// Marketing

Klimopstraat 12 /// 8970 Poperinge /// 0477 57 26 53 /// info@pigsinspace.eu /// www.pigsinspace.eu

Credits:

Created with images by WikiImages - "moon landing apollo 11 nasa" • Pexels - "agriculture carrots close-up" • ofer - "peas green hand"

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.