Loading

Enjoy Orgosolo 29. 4. 2010

Pred dobrimi desetimi leti sva bila prvič na Sardiniji. Pred kratkim so se mi ja zaslon prikotalile fotografije, ki sva jih takrat napravila in mi vzbudile zanimanje. Pregledal sem jih in ugotovil, da bi bilo škoda, da jih ne pokažem.

Z vodniki v obliki knjig, kot so se takrat uporabljali, sva po nekaj dnevih potikanja po mestecih Sardinije ugotovila, da bi bilo zanimivo še v hribovit centralni del. Najela sva avto in se odpeljala do malega mesteca z imenom Orgosolo. Brala sva, da je mestece poznano po risbah na stenah, nisva pa pričakovala stotine slik, med katerimi jih je nekaj zelo zanimivih.

Iz arhiva sem potegnil nekaj fotografij in jih zložil v to fotozgodbo. Fotografije so na velikem zaslonu boljše. Takrat še nismo fotografirali za pregledovanje na telefonu niti nismo fotografij scrollali, kaj šele, da bi to počeli z risbami. Še danes mi je prav v užitek, ko te risbe pogledam v celozaslonskem načinu.

Že preden sva prišla v mesto, naju je ob cesti pričakala čudno, a domiselno pobarvana skala. Kljub temu nisva zaslutila, koliko in kakšnih risb bova deležna.
Kot, da ni narisana
Created By
Milos Toni
Appreciate