Loading

Impuls Massasje! Bedre helse og livskvalitet

Massasje er en av verdens eldste kommunikasjonsformer, praktisert allerede i steinalderen og har siden vært en av menneskehetens største goder. Varme henders berøring , ulike stryketeknikker og massering av de enkelte punkter påvirker systemet vårt på en mirakuløs måte. Massasje kan bidra til å bedre fysisk form, lindre smerte, fjerne tretthet og forhindre, til tiden også kurere sykdom.

Har du vondt i ryggen?

Korsryggsmerter er et av de vanligste og mest kostbare muskel- og skjelettproblemene i det moderne samfunn. Mellom 70 og 85 % av befolkningen vil oppleve korsryggsmerter en gang i løpet av livet. Talsmenn for massasjeterapi hevder at det kan minimere smerte og uførhet og føre til raskere gjenopprettelse av normal funksjon. Tretten randomiserte studier (1596 deltakere) som vurderte forskjellige typer massasjeterapi for korsryggsmerter, ble inkludert i denne gjennomgangen. Det later til at akupressur- JAPANSK SHIATSU RYGGMASSASJE eller trykkpunktmassasjeteknikker har bedre effekt enn klassisk (svensk) massasje.

Er du sliten? Hatt en vanskelig dag? Gjør det vondt i hele kroppen? Vi kan hjelpe deg!Vi har gleden av å tilby Deg og Din bedrift vårt massasjeterapi bare til deg.Du kan velge mellom flere ulike alternativer. Finn massasjen som passer deg!

 • JAPANSK SHIATSU RYGGMASSASJE - anbefales for fysiske smerter som smerter i nakke og rygg, hjelper ved fibromyalgi.
 • JAPANSK SHIATSU MASSASJE - effekt på hele kroppen.
 • JAPANSK ANSIKTSMASSASJE (Kobido) - for ansikt, hals, nakke og skuldre inkl. Shiatsu fingerpress.
 • ANSIKTSMASSASJE + ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II - glatt ut fine linjer og rynker og forbedrer blodsirkulasjonen.
 • ANTI-CELLULITT MASSASJE + NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM™ - glatte ut fett og cellulitter for et glattere og fastere utseende.
 • FOT- OG LEGGMASSASJE - stimulere indre organer til bedre funksjon, også øker blodsirkulasjon og gjennomstrømming.Det er veldig avslappende.
 • SPORTS MASSASJE / IDRETTSMASSASJE - å lindre stress og spenninger som bygger seg opp i kroppens myke vev i forbindelse med fysisk aktivitet.
 • KLASSISK MASSASJE -avslappende ,smertelindrende og beroligende effekt.
 • AROMATERAPIMASSASJE - en avslappende og behagelig kroppsmassasje,har en beroligende effekt på nervesystemet, og kroppen.
 • HODEMASSASJE - å løse opp spenningen og få deg til å slappe av som også gjør at hodepinen slipper taket.
 • HJEMME- MASSASJE - dere kan velge massasje som dere vil, fra vår massasje lista.
 • HOTSTONE MASSASJE -Massasjen frigjør stramme muskler og celler og fremmer blodsirkulasjonen, alle typer blodpropper oppløse, redusere smerter og betennelse i muskelen.
HAR DU VONDT I HODET ?- HODEMASSASJE?

Hodepine og migrene kommer ofte av spenninger i nakke og rygg, eller som følge av stress og mas. En massasje kan bidra til å løse opp spenningen og få deg til å slappe av som også gjør at hodepinen slipper taket.En tidligere studie viste blant annet at personer som ofte hadde problemer med migrene, hadde mye færre anfall etter seks uker med regelmessig massasje. Prøv en HODEMASSASJE !

 • Vanligpris 30 min NOK 250

Fot- og Leggmassasje - Har du slitne og trette føtter?Vi vasker føttene dine i et fotbad med varmt vann (ikke for varmt) i fem minutter, deretter masserer vi føtter og legger med krem eller olje.Under føttene har vi mange pressur punkter og i østlig medisin mener de at pressur kan stimulere indre organer til bedre funksjon, også øker sirkulasjon og gjennomstrømming. Hele denne massasje er veldig avslappende, og det er slett ikke uvanlig å nikke til og noen ganger sovna. Perfekt som gave til noen du er glad i eller hvorfor ikke deg selv? Vi belaster føttene våre hver dag, vi står, går, løper, hopper.

Fot- og Leggmassasje
 • Vanligpris 30 min - NOK 350

Vær forsiktig med massasje! Ved enkelte sykdomstilstander kan det være direkte skadelig å gi massasje. Dette gjelder ved sykdomstilstander som åreknuter, blodpropp (trombose), betennelser (inflammasjoner), svulster og ved enkelte andre hudsykdommer eller skader i huden. Man skal alltid være forsiktig med å massere eldre mennesker.

ANSIKTSMASSASJE + ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II

ANSIKTSMASSASJE + ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II og ageLOC® Transformation .Bidrar til å gjenopprette hudens naturlige glød ved å fjerne urenheter og fremme celleenergi.Tilfører nyttige ingredienser hvis effekt forsterkes med galvanisk strøm.Gir huden fornyende resultater.Fjerner urenheter og hjelper porene til å puste.Lindrer og pleier huden.Bidrar til at huden kommer seg fortere etter stress samt blir oppfrisket og styrket av økt cellefornyelse.Forbedrer tilførsel av fuktighet og etterlater en hud som føles utrolig myk, ren og oppfrisket. Vært effektive for å fornye huden, som dermed skal reduserer linjer og rynker. Les mer her : http://inx.lv/3sK

 • Vanligpris 30min – NOK 450
ANTI-CELLULITT MASSASJE + NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM™

ANTI-CELLULITT MASSASJE BODY SHAPING GEL + 5 min med NU SKIN GALVANIC SPA SYSTEM™ II .Metoden forbedrer blodsirkulasjonen i huden og gir en spenstigere og jevnere hudoverflate. Behandlingen egner på “appelsinhud”/cellulit. Optimal pulserende galvanisk strøm stimulerer huden og hjelper til å rense og friske opp samt reduserer de synlige aldringstegnene. Utviklet til å friske opp og rense huden. Hjelper til å minske og glatte ut fett og cellulitter for et glattere og fastere utseende.Jevner ut appelsinhud.Gir huden et fastere og mer ungdommelig utseende.Hjelper med å glatte vekk fett og cellulitter så kroppen virker fastere.Tilfører huden fuktighet og gjør den smidig. Les mer her : http://inx.lv/3tn

 • Vanligpris 60 min - NOK 530
JAPANSK SHIATSU RYGGMASSASJE

JAPANSK SHIATSU RYGGMASSASJE - Massøren legger press på shiatsu-punkter over hele rygg,nakke og skuldre med tomler, fingre og håndflater. Reduserer ryggsmerte , stress og forbedrer metabolismen. Massasjen utføres vanligvis på en matte på gulvet.Hovedfokuset i massasjen er på ryggen, langs ryggraden, noe som stimulerer nervesystemet som har en effekt på hele kroppen. Ikke inkludert i hjemme massasje !

 • Vanligpris 40 min - NOK 480
JAPANSK SHIATSU MASSASJE

Shiatsu er en japansk av hele kroppen massasjeform , som utføres med trykk fra tommelene eller hele håndflaten på pasientens kropp. Det utføres med pasienten påkledd, liggende på en madrass, en futon, på gulvet. Massasjen forebygger sykdommer og bidrar til at kroppen finner veien til sin naturlige helbredelse.Hjelper fordøyelsen, forbedrer endokrine systemet,forsterker immunsystemet, balanserer nervesystemet, forbedrer metabolismen, øker vitalitet, gir fysisk velvære, våkner kroppsbevisstheten, reduserer stress. Er ikke inkludert i hjemme massasje!

 • Vanligpris 1t. og 15 min - NOK 660
KLASSISK MASSASJE

Klassisk massasje - Deilige dufter, rolig musikk og behagelig atmosfære gir en deilig avkobling.Gir smertelindrende og beroligende effekt..Kan lindre en rekke lidelser og problemer

 • Spenninger
 • Ryggsmerter
 • Hodepine
 • Stiv nakke
 • Vanligpris 60 min - NOK 530
 • Gavekort NOK 530
 • Klippekort - 6 klipp / få den 7.Gratis
AROMATERAPIMASSASJE

Aromaterapimassasje - er kjent av de fleste av oss som en avslappende og behagelig kroppsmassasje. Essensen i massasjen er den essensielle oljen som brukes, og her finnes det mange varianter alt etter hvilken effekt du har bruk for. Hver oljetype har sin individuelle egenskap som påvirker kroppen på forskjellige positive måter.Massasjen har en beroligende effekt på nervesystemet, og kroppen gir slipp på spenninger og stress.

 • Vanligpris 60 min – NOK 560
HOTSTONE MASSASJE

Før start av Hotstone massasje, steinene oppvarmes i vann ved en gitt temperatur med en elektrisk varmeovn. Da disse varm stein massasje er tilgjengelig på baksiden av ryggmargen, og håndflatene av hender, føtter og armer. Steinene kan plasseres på andre deler av kroppen, så vel som behovet for kundene. Imidlertid, kan disse beregningene ikke bli satt i ansiktet og hodebunnen, som huden av disse områdene er svært følsom. Noen massører plasserer steinene på punkter på kroppen, som man tenker er kroppens energisentere – for å rebalansere kropp og sinn.

 • Vanligpris 60 min - 560 NOK
 • Gavekort 60 min - 560 NOK
HJEMME - MASSASJE

Er du sliten? Hatt en vanskelig dag? Gjør det vondt i hele kroppen? Vi kan hjelpe deg! Du har mulighet til å slappe av i ditt eget hjem rett etter massasjen, noe som kan gi deg bedre utbytte av behandlingen. Vi har alltid med oss massasjebenk, oljer og det vi trenger for å overraske deg eller en du er glad i. Vi kan tilby hjemmemassasje og bedriftsmassasje i Røyken og Hurum.

 • Dere kan velge massasje som Klassisk,Aromaterapimassasje,Sports Massasje / Idrettsmassasje,Anti--Cellulitt massasje, Kobido
 • Alle er 60 min - 600 NOK
 • GAVEKORT - 600 NOK

Japansk Shiatsu massasje , Japansk Shiatsu ryggmassasje og Hotstone massasje er ikke inkludert !

Overrask en du er glad i med hjemmemassasje

TILBUD

Med klippekort på massasje kjøper du 6 x 60 minutter Klassisk massasje. Få den 7. Gratis!.

KLASSISK MASSASJE MED SHIATSU

Klassisk massasje kombinert med Shiatsu ( betyr tommel- og fingerpress). Hendene er det viktigste verktøyet i shiatsu. Stimulere av shiatsu-punkter kan man behandle ulike smerter og lidelser, herunder forstyrrelser i det muskulære systemet, nervesystem

 • 60 min - 560 NOK
MASSASJE FOR TRØTTE OG ANSPENTE MUSKLER OMRÅDER !

Denne massasjen tar for seg spesielt stive og ømme områder som nakke, skuldre , rygg, armer, bein, hofter eller knær.Du kan velge en stive område og få 30 min massasje.

 • 35 min - 400 NOK

GAVEKORT - 60 min. Klassisk Massasje / NOK 530

HOS MASSØREN

Hvordan foregår en massasjebehandling? En klassisk massør behandler og forebygger muskel- og leddplager ved manuell bearbeiding av muskulatur og bindevev. Formålet er å lindre smerter og andre plager som stammer fra anspent / forkortet muskulatur, herunder myoser og triggerpunkt, øke leddmobilitet, øke blod- og lymfegjennomstrømning i muskulatur og bindevev og bidra til generell økt fysisk og psykisk avspenning og velvære.

Egenopplysningsskjema fylles ut. Første gangen du er hos en massør vil du bli bedt om å fylle ut et egenopplysningsskjema. Her vil du oppgi informasjon om helsetilstanden din, samt samtykke til at denne informasjonen blir brukt for å tilpasse behandlingen. Ved noen helsetilstander skal det ikke gis massasje. Skjemaet vil også avdekke dette. Finnes her http://inx.lv/5nt

Kontakt

Massasje

Betaling skjer før behandlingen starter. Kun betaling med kort – Visa eller Mastercard – eller Vipps # 134814 Impuls Massasje Røyken & Hurum ( Org nr. 815747712). Betaling på konto 15036513028

www.facebook.com/impuls.massasje

Samarbeidspartnere

Solstråla Studio ligger i Åros for selvpleie og positiv selvutvikling!

Studio tilbyr massasje, yoga, dans, velvære & læring for deg som er, eller ønsker å bli bedre livsnyter og livsstudent! Bli med på et positivt fellesskap der fokus er i å ta bedre vare på og bevege seg i tråd med seg selv mens du kommer i bedre form, får en god dose avspenning både i form av massasje og bevegelse og opplever glede & velvære.Les mer om Strala Yoga her www.schulzradiance.no/intro/stralayoga.html

Omtale om oss på dagens utgave as RHA !

www.rha.no

Impuls Massasje Røyken & Hurum Daiva Vyciene Org.nr : 815747712

Created By
Daiva Vyciene
Appreciate

Credits:

50

Report Abuse

If you feel that this video content violates the Adobe Terms of Use, you may report this content by filling out this quick form.

To report a Copyright Violation, please follow Section 17 in the Terms of Use.